RealRaúl77 írta:Szerintem túl nagy a szabadság.. Sokszor én is hetekkel később értékeltem, és egyszerre sokat, de aki tényleg komolyan akarja, az úgyis betartja a határidőt majd. Vagyis persze ha lesz. Mert így.. nem tudom. Sok értelme nem biztos hogy van, hogy vagy meghallgatod, vagy nem, pótlod, amikor akarod etc. Kis kötöttség kellene, mindenképp, max nem szigorú határidővel, lehet az 3-4 hét is, de lennie kellene.
És tényleg nem magam miatt mondom, ez már a kör közben többször eszembe jutott.
Igen, értem, mit mondasz. Az a baj, hogy nem vagyok túl tapasztalt a hasonló klubok vezetésében, meg úgy egyáltalán sem, úgyhogy az elején erre nem gondoltam, aztán menet közben nekem is eszembe jutott párszor, hogy kellene valami fegyelem, de a kör közben már nem akartam variálni, meg amúgy sem tudtam volna, hogy hogyan is legyen a fenyítés.
pheco írta:Filmklubba múltkor benéztem, pont ment a fenyítés, hogy csüt éjfélig akinek van elmaradása, annak bye-bye

Itt is lehetne valami ilyen, ha nem is ennyire kemény. Amúgy felőlem mehet a második kör, úgy is volt vagy 5-6 album, amit ajánlani akartam

Ha itt is úgy menne a dolog, akkor pár hét után elfogynának az emberek, nem gondolod?
Akkor mit szóltok ahhoz, hogy megkezdjük a jelentkezést a második körre, hirdetjük a dolgot akár a zene topikban meg offtopikban is, és közben mi, pár törzstag (

) megbeszéljük, hogyan legyen a határidő, a fegyelmezés, a kirúgás meg a többi?