pont a bájernt beszarás....
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. március 17., péntek 14:04
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. március 17., péntek 14:03
Szerintem meg a Juve igen is kitudja ejteni a Barcát.dzsi91 írta:Továbbjutást várok, szerintem jó lesz a forma időzítésünk.De azt is eltudom képzelni,hogy simán kizúgunk, abszolút 50-50 az egész.Mindenestre megint jól levagyunk nézve mint '14ben, szerintem jók leszünk.
Juvétól meg nemvárok sokat,higannyal képtelenség lenne, csak jól fárasszák le ők is a barcát a clasicora.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. március 17., péntek 13:59
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2017. március 17., péntek 13:58
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. március 17., péntek 13:58
Nem Ő vagyok, de szerintem egy:Realista24 írta:Mi a legerősebb kezdőtök? Nem nagyon követem a BM-t, azért kérdem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 17., péntek 13:51
Mi a legerősebb kezdőtök? Nem nagyon követem a BM-t, azért kérdem.mia san mia írta:...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 17., péntek 13:40
Itt meg elismerésMesQueUnClub írta:Lehet furcsa lesz, de nekem Dinho volt az alpha és omega, sosem voltam oda Messiért. Tudom ezért valahol kövezés jár...Realista24 írta: Pár éve kezdték csak ezt el, lehet még öt év sincs. Pedig Messi akkor már focizott, hogy nem tudsz róla?![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. március 17., péntek 13:38
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. március 17., péntek 13:27
Lehet furcsa lesz, de nekem Dinho volt az alpha és omega, sosem voltam oda Messiért. Tudom ezért valahol kövezés jár...Realista24 írta: Pár éve kezdték csak ezt el, lehet még öt év sincs. Pedig Messi akkor már focizott, hogy nem tudsz róla?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 17., péntek 13:24
Pár éve kezdték csak ezt el, lehet még öt év sincs. Pedig Messi akkor már focizott, hogy nem tudsz róla?MesQueUnClub írta:Régen voltak, viszont több mint 10 éve tuti, hogy sorsolással döntenek, az meg szerintem nagyon gyorsan elterjedt volna a twitetteren/facebookon akárhol ha ezen változtattak volna tavaly óta.Realista24 írta: Én úgy tudom, hogy régen voltak ágak. Nem?
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. március 17., péntek 13:20
Valamiért régebb óta emlékeztem rá, Berti egyébként nem lenéző válasznak, hanem poénnak szántam. Kinőttem én már abból, hogy online "trollkodjak".András93 írta: Nincs az még 10 éve, 2012-13 óta sorsolják külön az elődöntőket (illetve, hogy ki lesz a "hazai" csapat a döntőn).
Előtte ezt a negyeddöntőknél letudták, de egyébként az ágakat ott is külön sorsolták, nem ahogy épp sorrendben kihúzták őket.
10-15 éve nem gondoltam volna, hogy valaha a Juvénak fogok szurkolni, erre rövid időn belül már másodszor.
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. március 17., péntek 13:20
Egyszerűen jobban megy a csapatnak ha otthon kezd egy BL playoff párharcot. 2006 ban estünk ki utoljára amikor otthon kezdtük.András93 írta:Miért? Szerintem itt már kevésbé számít. Eleve persze a visszavágó hazai pályát szokták preferálni.mia san mia írta:Azért örülök, hogy ezúttal nem Pep irányításával indulunk neki ennek a párharcnak, valamint annak is, hogy otthon kezdjük.
Eddig 10 párharc volt a két csapat között. Ötször a Bayern kezdett otthon, kétszer jutottak tovább (1986-87-ben és 2011-12-ben, utóbbin büntetők után).
Egyébként a Real is ötször kezdett hazai pályán, és ők is csak kétszer mentek tovább (1999-2000-ben és legutóbb 2013-14-ben).
Magyarán az eddigi egymás elleni mérleg 5-5. Nem rossz.![]()
Igaz, egyszer találkoztak csoportkörben is, ott mindkétszer a Bayern nyert, de abban az idényben a Real lett a BL győztes.
De.Realista24 írta:Én úgy tudom, hogy régen voltak ágak. Nem?
Viszont úgy tűnik szeretik ezeket a sorsoló gálákat, és többet akarnak, gondolom még döntő előtt is megtennék, ha lehetne.
HozzászólásSzerző: András93 » 2017. március 17., péntek 13:16
Nincs az még 10 éve, 2012-13 óta sorsolják külön az elődöntőket (illetve, hogy ki lesz a "hazai" csapat a döntőn).MesQueUnClub írta:Régen voltak, viszont több mint 10 éve tuti, hogy sorsolással döntenek, az meg szerintem nagyon gyorsan elterjedt volna a twitetteren/facebookon akárhol ha ezen változtattak volna tavaly óta.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. március 17., péntek 13:14
Szerintem most fontosabb lesz az idegenben lőtt gólnál, hogy ne kapjunk ki illetve ne fussunk bele semmilyen magy verésbe münchenben.G. V.tinho írta:a Bayern stílusa miatt nem feltétlen rossz ez a sorsolás.
az is jó, hogy ott kezdünk.
viszont "Münkenban" mindenféleképpen kéne gólt szereznünk.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. március 17., péntek 13:12
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2017. március 17., péntek 13:11
DeRealista24 írta: Én úgy tudom, hogy régen voltak ágak. Nem?
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. március 17., péntek 13:09
Csak a kolléga akkor még nem nézett focit....ericco írta:Voltak. Sőt, az ezredforduló környékén még csoportok voltak a nyolcaddöntőben.Realista24 írta:Én úgy tudom, hogy régen voltak ágak. Nem?
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. március 17., péntek 13:08
Régen voltak, viszont több mint 10 éve tuti, hogy sorsolással döntenek, az meg szerintem nagyon gyorsan elterjedt volna a twitetteren/facebookon akárhol ha ezen változtattak volna tavaly óta.Realista24 írta: Én úgy tudom, hogy régen voltak ágak. Nem?
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2017. március 17., péntek 13:08
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. március 17., péntek 13:08
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem