Ezen a három adón lesz igen.M1Ö írta:Sport1, M4 és eurosport a választási lehetőség? Mert a digi lenne a legjobb, de gondolom ott nem lesz.
m4 stream esetleg akinek kellene.
http://www.mediaklikk.hu/m4-elo/
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2017. március 17., péntek 11:50
Ezen a három adón lesz igen.M1Ö írta:Sport1, M4 és eurosport a választási lehetőség? Mert a digi lenne a legjobb, de gondolom ott nem lesz.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. március 17., péntek 11:49
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. március 17., péntek 11:48
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2017. március 17., péntek 11:47
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. március 17., péntek 11:32
Itt voltam, emlékszem együtt néztüklestat írta:Gyerekek beszeljuk meg hol nezzuk.
Tavaly az M4et jott be.
Szerintem maradjunk annál![]()
Hátha szerencsét hoz.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. március 17., péntek 11:13
Akkor gondolom ugy 6 eve az m4en nezitek.lestat írta:Gyerekek beszeljuk meg hol nezzuk.
Tavaly az M4et jott be.
Szerintem maradjunk annál![]()
Hátha szerencsét hoz.
HozzászólásSzerző: lestat » 2017. március 17., péntek 11:00
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. március 17., péntek 10:04
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. március 16., csütörtök 20:55
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. március 16., csütörtök 20:34
Mégis mit mondjon,hogy a lesztert szeretném mert 10 emberrel is ütnénk őket és tartalékolhatunk a bajnokságra?Torquemada írta:Szerintem Zidán azért nem akarja a Lesztert kapni, mert angol csapat és fél, hogy nem fog bejönni ellenük a már a játékrendszerünk alapjává, lényegévé kristályosodott hülye beívelgetés
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. március 16., csütörtök 20:20
HozzászólásSzerző: Chris » 2017. március 16., csütörtök 18:35
Ez a Juve csak stabilabb és erősebb lett az elmúlt két évben. Amúgy amikor kiütöttek minket még Del Pieroék 10 éve, akkor még gyengébbek is voltak, egyértelműen leszállóágban voltak. A Bayern és ők azok akik ellen nálam nem mi lennénk az esélyesek. A Barca-Atlético fifti-fifti, a többit papíron ki kéne ütni, de nézve a csapatot attól függ milyen napot fognak ki. Ha mondjuk a Monaco megviccelne minket, egyáltalán nem lepődnék meg.Én a juvétól mindig félek hiába megyünk esélyesebbként vagy esélytelenebbként ellenük utolsó 3? kiesési párharcot hozták ellenünk. Már csak ezért is fosnék tőlük.![]()
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2017. március 16., csütörtök 17:32
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. március 16., csütörtök 17:32
Jó persze, Higu mutatványozott egy párat, de azért a Morata-Tevez tengelynél, a Higu-Dybala jobban funkcionál. Pjanic meg szerintem semmivel nem szervez és szűr roszabbul, mint Pogba, aki a MU-ban eddig elég halovány.Realista24 írta: Mármint gyengültet akartál írni, Higuaín, you know
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 16., csütörtök 17:29
Mármint gyengültet akartál írni, Higuaín, you knowMesQueUnClub írta:Igen, de azt se felejtsd el, hogy lehet egységesebb volt az a kp (bár szerintem annyival nem), de a támadó részlegük viszont sokat erősödött.ziro4vr írta: Ezt nem tudom komolyan venni. Én egy egységes középpályáról beszéltem, annak mi köze higanyhoz meg dybalához?
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. március 16., csütörtök 17:28
Igen, de azt se felejtsd el, hogy lehet egységesebb volt az a kp (bár szerintem annyival nem), de a támadó részlegük viszont sokat erősödött.ziro4vr írta: Ezt nem tudom komolyan venni. Én egy egységes középpályáról beszéltem, annak mi köze higanyhoz meg dybalához?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 16., csütörtök 17:24
Ezt nem tudom komolyan venni. Én egy egységes középpályáról beszéltem, annak mi köze higanyhoz meg dybalához?MesQueUnClub írta:Nem akarom a Juvét védeni, de ez a nincs Pogba, nem érv, helyette van Dybala, Higu, Pjanic. Pirlo az más, de azóta már jóval előrébb tolódott a támadás szervezése is.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. március 16., csütörtök 17:17
Mondjuk az biztos, hogy lassan már szarabbak nem tudunk lenni, akkor is, ha a BL-ben azért csak meneget a szekér, és ha épp jó napot fogun ki, akkor mindenki rábaszott.ziro4vr írta:Jó de bennünk ott a potenciál, a legnagyobb a mezőnyben szerintem. Ők nem lesznek jobbak. De mondjuk ja, nem sok esély van hogy ez majd hirtelen ki is jön, elismerem. Végülis lehet igazatok van..
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. március 16., csütörtök 17:02
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 16., csütörtök 15:33
Jelenlévő fórumozók: 84 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem