Szerintem jól építkeztek pirloék után, rutinos embereket hoztak mellette pedig van egy top edzőjük.
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2017. március 16., csütörtök 17:32
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. március 16., csütörtök 17:32
Jó persze, Higu mutatványozott egy párat, de azért a Morata-Tevez tengelynél, a Higu-Dybala jobban funkcionál. Pjanic meg szerintem semmivel nem szervez és szűr roszabbul, mint Pogba, aki a MU-ban eddig elég halovány.Realista24 írta: Mármint gyengültet akartál írni, Higuaín, you know
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 16., csütörtök 17:29
Mármint gyengültet akartál írni, Higuaín, you knowMesQueUnClub írta:Igen, de azt se felejtsd el, hogy lehet egységesebb volt az a kp (bár szerintem annyival nem), de a támadó részlegük viszont sokat erősödött.ziro4vr írta: Ezt nem tudom komolyan venni. Én egy egységes középpályáról beszéltem, annak mi köze higanyhoz meg dybalához?
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. március 16., csütörtök 17:28
Igen, de azt se felejtsd el, hogy lehet egységesebb volt az a kp (bár szerintem annyival nem), de a támadó részlegük viszont sokat erősödött.ziro4vr írta: Ezt nem tudom komolyan venni. Én egy egységes középpályáról beszéltem, annak mi köze higanyhoz meg dybalához?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 16., csütörtök 17:24
Ezt nem tudom komolyan venni. Én egy egységes középpályáról beszéltem, annak mi köze higanyhoz meg dybalához?MesQueUnClub írta:Nem akarom a Juvét védeni, de ez a nincs Pogba, nem érv, helyette van Dybala, Higu, Pjanic. Pirlo az más, de azóta már jóval előrébb tolódott a támadás szervezése is.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. március 16., csütörtök 17:17
Mondjuk az biztos, hogy lassan már szarabbak nem tudunk lenni, akkor is, ha a BL-ben azért csak meneget a szekér, és ha épp jó napot fogun ki, akkor mindenki rábaszott.ziro4vr írta:Jó de bennünk ott a potenciál, a legnagyobb a mezőnyben szerintem. Ők nem lesznek jobbak. De mondjuk ja, nem sok esély van hogy ez majd hirtelen ki is jön, elismerem. Végülis lehet igazatok van..
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. március 16., csütörtök 17:02
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 16., csütörtök 15:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 16., csütörtök 15:31
Ilyen csak egy ideális világban létezik, amit régen láthattunk Madridban sajnos. Ők is gyengébbek, meg mi is, ergo ugyanott vagyunk, mint a döntős csapat idejébenziro4vr írta:
De ezeket úgy mondom, hogy abból indulok ki, nem lankadt pöccsel futnak ki aranyfiaink, mert akkor mindegy.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 16., csütörtök 15:17
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. március 16., csütörtök 15:15
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 16., csütörtök 15:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 16., csütörtök 15:10
Nem ők lettek erősebbek, a mezőny lett gyengébb, ők stabilan ugyanaz a szint. Nálam ezért.ziro4vr írta:Lehet én vagyok vak, de a juvét miért tartja mindenki ennyire erősnek? Volt ennél sokkal jobb csapatuk is, pl a bl döntős. Nagy erőfelmérőjük nem volt még.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 16., csütörtök 15:08
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. március 16., csütörtök 15:03
HozzászólásSzerző: Norbii » 2017. március 16., csütörtök 14:49
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. március 16., csütörtök 14:42
Cavani is termeli, ha érted mire gondolok.Norbii írta:Azert termeli a golokat mindenhol szezonrol szezonra.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2017. március 16., csütörtök 14:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 16., csütörtök 14:23
Azért lett eladva, mert egy középszerű, nem Realba való játékos.Egyetlen hibaja hogy a szukseg oraiban tulstresszelte magat. Ez van ezert lett eladva. Ettol meg nem kene ennyire megvetni valakit.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2017. március 16., csütörtök 14:14
Nekem pl higany sok szep emleket okozott, igaz szivrohamot is de azert messze nem volt olyan rossz mint ahogy itt sokan probaljak beallitani. Szerette a realt, bajnoksagot hozott, hazigolkiraly is volt mikor cr leserult es ha cr nem lett volna akkor meg lett is volna parszor.dzsi91 írta:
Mi ebben az érdekes? Higany és khedira nem sok szép emléket okozott,dani alvestől meg a hideg ráz.Közben Xabi apó meg Carlo nálam full resptect azert is amit itt pakoltak le meg amblokk az egész pályafutásuk miatt.Thiago-t meg pont leszarom, mit ártott ő? Meg hol van ő egy alveshez képest aki csak köpköd.
Nemhiszem h barmilyen hater vonaton utaznék,inkább bringán és higany,khedira és alves bőven benne van h nem kaptam jegyet a vonatra
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem