Én esküszöm nem tudok mondani tőle egy olyan tulajdonságot se, ami extrém kiemelkedő lenne nála.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. március 23., csütörtök 19:09
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 23., csütörtök 18:20
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. március 23., csütörtök 18:09
Bappe előszerződés. Jövőre jön. Dembele most nyáron.MARCA | Mbappe a következő szezon végéig szeretne a Monacóban maradni, hogy legyen esélye bejutni a VB keretbe.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 21., kedd 12:33
Azért aki esetleg jönni akar, az azt nyilatkozza, hogy most csak a szezonra koncentrálok, meglátjuk, nem tudni mit hoz a jövő, stb.stb.A szezon közepén nem is fog mást nyilatkozni.![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. március 21., kedd 12:29
A szezon közepén nem is fog mást nyilatkozni.Realista24 írta:Közben a belga kijelentette egyértelműen, hogy nem lesz jövőre a Real Madrid kapusa.CS0ki írta:
Kapust egyértelműen cserélném, hiába szimpatikus Navas.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. március 21., kedd 12:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 21., kedd 11:21
Közben a belga kijelentette egyértelműen, hogy nem lesz jövőre a Real Madrid kapusa.CS0ki írta:
Kapust egyértelműen cserélném, hiába szimpatikus Navas.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. március 21., kedd 11:14
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. március 16., csütörtök 16:39
Ilyenkor ezt írod, priviben meg kéred a véleményem.ziro4vr írta: Remy, ilyenkor kell azt tenni, amit én teszek ha te írsz egy szakmai kommentet: mosolyogva továbblapozok.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 16., csütörtök 16:25
Remy, ilyenkor kell azt tenni, amit én teszek ha te írsz egy szakmai kommentet: mosolyogva továbblapozok.Remy írta:facebookon (nem feltétlen Madridom) olvasgatva a kommenteket Kova poszt alatt, brutál. Kroost nagyon sokan elküldenék.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. március 16., csütörtök 16:23
Remy írta:facebookon (nem feltétlen Madridom) olvasgatva a kommenteket Kova poszt alatt, brutál. Kroost nagyon sokan elküldenék.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. március 16., csütörtök 16:08
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. március 16., csütörtök 16:00
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. március 16., csütörtök 15:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 16., csütörtök 15:36
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. március 16., csütörtök 15:33
Erről Ikert kell megkérdezni. Ha a teljesítmény megvan, a többi jön magától.BlancoMark írta:En nem nagyon lattam meg jatszani azert kerdezem:ziro4vr írta:Nekem amúgy a kapuba a Don kell, eldöntöttem.![]()
Már lassan Milan meccseket nézek miatta, na jó összefoglalókat. Hatalmas tanár, korszakos ász lehet ha a kokó vagy a kurvák nem döntik le. Majd Karim segít neki.
mekkora respektje lenne 18evesen egy olyan vedelem mogott ahol olyan nagyagyuk jatszanak mint nalunk ?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 16., csütörtök 15:29
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. március 16., csütörtök 15:26
En nem nagyon lattam meg jatszani azert kerdezem:ziro4vr írta:Nekem amúgy a kapuba a Don kell, eldöntöttem.![]()
Már lassan Milan meccseket nézek miatta, na jó összefoglalókat. Hatalmas tanár, korszakos ász lehet ha a kokó vagy a kurvák nem döntik le. Majd Karim segít neki.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 16., csütörtök 15:24
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. március 16., csütörtök 15:21
Azt hiszem leirtad a leheto legborusabb jovo kepet, ettol csak jobb lehet.Yazid írta:bale, ronaldo erinthetetlen ez egyertelmu, benzemával nem tudom mi lesz elvileg perez es zidane kiskedvence ugyebár?
akkor magyaran marad a 3 jo madar, mögöttük kroos, modrid alap lesz
marad egy poszt a dragalatos 4-3-3ban, nem tudni zidane el fog-e merni rugaszkodni casemiro posztjától hosszabb tavon, szerintem nem. ugyh kb minden maradni fog jovore is, annyi, hogy jon az a par fiatal kiegeszito embernek.
navas le lesz cserelve nagyon ugy tunik, de belatom szukseg is van ra, courtoisnak orulnek.
az elottem szoloknak csak annyit, kétlem, hogy ilyen dembele, mbappe arcokat csak ugy megvennénk a padra, csak ott lesz hely... sajna...
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem