Már lassan Milan meccseket nézek miatta, na jó összefoglalókat. Hatalmas tanár, korszakos ász lehet ha a kokó vagy a kurvák nem döntik le. Majd Karim segít neki.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 16., csütörtök 15:24
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. március 16., csütörtök 15:21
Azt hiszem leirtad a leheto legborusabb jovo kepet, ettol csak jobb lehet.Yazid írta:bale, ronaldo erinthetetlen ez egyertelmu, benzemával nem tudom mi lesz elvileg perez es zidane kiskedvence ugyebár?
akkor magyaran marad a 3 jo madar, mögöttük kroos, modrid alap lesz
marad egy poszt a dragalatos 4-3-3ban, nem tudni zidane el fog-e merni rugaszkodni casemiro posztjától hosszabb tavon, szerintem nem. ugyh kb minden maradni fog jovore is, annyi, hogy jon az a par fiatal kiegeszito embernek.
navas le lesz cserelve nagyon ugy tunik, de belatom szukseg is van ra, courtoisnak orulnek.
az elottem szoloknak csak annyit, kétlem, hogy ilyen dembele, mbappe arcokat csak ugy megvennénk a padra, csak ott lesz hely... sajna...
HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. március 16., csütörtök 15:14
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 16., csütörtök 15:10
A mai fociban kell egy ilyen ember a csapatba mindenképp. Talán őt lehet a legkönnyebben elhozni és a leginkább formázni. Dembele is nagyon fasza, szerintem az a különbség, hogy ő jobban aládolgozna Cének, Bappapapa viszont lehet fő góllövő Ronaldo után.H.E.H.E. írta:bappét ha mi nem visszük nyáron, akkor elviszi egy angol csapat és sosem látjuk realmezben.
kérdés mennyire kell. (nálam morata semmi, benzema semmi, mariano maradna egyedül, nameg céronaldo a másik csatárként)
amennyit láttam belőle, valszeg nem lesz gigamegasztár, de harcos, erős, gyors és gólratörő, és ezek már eleve hatalmas dolgok manapság, ritka az ilyen.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. március 16., csütörtök 15:07
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. március 16., csütörtök 13:58
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. március 16., csütörtök 13:21
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. március 16., csütörtök 11:50
HozzászólásSzerző: Wecker » 2017. március 13., hétfő 16:37
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. március 13., hétfő 15:16
HozzászólásSzerző: Victor » 2017. március 11., szombat 14:19
Az életben nem fogja belátni, hogy ez 4-3-3 halálra van ítélve, és már százszor besültMostanság jól játszottunk a három támadós rendszerben. A 4-4-2-vel természetesen nagyobb az egyensúlyunk, de edzőként én nem így gondolkozom. Sokféleképpen tudunk jól játszani, a legfontosabb dolog a végén úgyis a pályán mutatott hozzáállás, és nem pedig a formáció. Lehet játszatni egyiküket a középpályán, de ezt nem fogom megtenni, szeretem, ha mindhárman elől játszanak. Gareth például tudna a középpályán játszani, de szerintem hatékonyabbak, amikor Gareth jobb oldalt, Cristiano bal oldalt, Karim pedig középen van.
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2017. március 11., szombat 14:18
Ezen még korai filózni bár jelen állás szerint se hiszem, hogy csak ennyi változás lenne majd a nyáron.Rabiosa írta:Próbálok minél racionálisabb lenni.
Kapus poszton ha De Gea elérhető akkor hoznám, és akkor Navas elmegy, Casilla megfelel cserének.
Hátvédsorban kérdéses Pepe, szerintem ő távozni fog, akkor helyette kell 3. számú ember (Vallejo?), továbbá Coentrao helyett BHV.
Középpályán szerintem James és Isco közül egy maradhat, valamint Modric-ot meg kellene őrizni a nagyobb meccsekre, és többet kezdetni Kovacic-ot. Ha lesz távozó, akkor szintén 1 ember érkezhet.
BBC marad, Morata kezdjen többet, azt gondolom bizonyított eleget.
Asensio-Mariano menjenek kölcsönbe, lehetőleg spanyol 1. osztályon belül.
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2017. március 11., szombat 14:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 9., csütörtök 8:05
Hogy végre észhez térjpheco írta:Gala altal felvazolt csapatba maradhat James is, Isco posztjan o is a legjobbjat nyujthatnaPlusz Benztol is hosszu ido utan megszabadulnank, mi kell meg?
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2017. március 8., szerda 20:47
De Sciglio. Ketten nachoval siman megoldanak velemenyem szerint. Meg asszem anno Ancelotti is szemezett vele.ziro4vr írta:Gala ez most egy normális fm-ezés volt, a múltkori volt elszállós.![]()
Egyébként én Pepén gondolkodtam, írtam hogy rozsdás volt tegnap az elején, de utána tanár volt viszont. Az idei Varane-t látva nem lennék annyira nyugodt ha elmenne, egy évet adnék neki még továbbra is. Vallejo jöhetne vissza, a két szerencsétlen csere szélsővédő mehetne fát vágni, Nacho jövőre ilyen mindenes védőcsere lenne, és egy kétlábas szélsővédőt hoznék, úgy ki is jönne a 8 fő. Nem tudom van e ilyen valami rendes minőségben a piacon.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. március 8., szerda 20:24
egy elfogulatlan hsz tőledpheco írta:Gala altal felvazolt csapatba maradhat James is, Isco posztjan o is a legjobbjat nyujthatnaPlusz Benztol is hosszu ido utan megszabadulnank, mi kell meg?
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. március 8., szerda 20:21
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. március 8., szerda 20:16
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 8., szerda 18:12
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. március 8., szerda 17:58
Jelenlévő fórumozók: 31 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem