Na itt is a felkonf a clasicohoz

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. március 16., csütörtök 13:32
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2017. március 16., csütörtök 13:26
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. március 16., csütörtök 13:19
Victorioo írta:Én nem látom ennyire borúsnak a helyzetüket, elég orrnehéz a csapat, a galaktikus éra vége jut eszembe róla, de így is fej-fej mellett halad a 2 csapat. Védelmük sose volt jó, most is átlag, középpálya "kihalóban" elől pedig még mindig a legjobbak és maradnak is még az msn ott van. 1 világklasszis kp(verratti) érkezésével nagyot javulnának.H.E.H.E. írta:nem olvastam el a cikket amugy![]()
viszont a barcának jelenleg vége, ha nem basszuk el nagyon, akkor a bajnokságot nem nyerhetik meg.
kell nekik szinte az egész kp cseréje, védelembe is kéne 1-2 ember, szóval jó la masiához méltóan kell költeniük egy 200-250 millát verrattikra meg egyéb emberekre, ha relevánsak akarnak maradni a legmagasabb szinten.
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2017. március 16., csütörtök 12:58
Én nem látom ennyire borúsnak a helyzetüket, elég orrnehéz a csapat, a galaktikus éra vége jut eszembe róla, de így is fej-fej mellett halad a 2 csapat. Védelmük sose volt jó, most is átlag, középpálya "kihalóban" elől pedig még mindig a legjobbak és maradnak is még az msn ott van. 1 világklasszis kp(verratti) érkezésével nagyot javulnának.H.E.H.E. írta:nem olvastam el a cikket amugy![]()
viszont a barcának jelenleg vége, ha nem basszuk el nagyon, akkor a bajnokságot nem nyerhetik meg.
kell nekik szinte az egész kp cseréje, védelembe is kéne 1-2 ember, szóval jó la masiához méltóan kell költeniük egy 200-250 millát verrattikra meg egyéb emberekre, ha relevánsak akarnak maradni a legmagasabb szinten.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. március 16., csütörtök 12:57
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. március 16., csütörtök 12:15
Tény, ki tudja mi lesz. Mondjuk ezt a kettőst már most nyáron leigazolnám, de amíg CR/Bale és vagy Benzema itt van, addig nehéz lesz beépíteni mindkét fiatalt. Épp ezért idén nyáron csak egyiket tartanám itt a csapatnál.palesz77 írta:Minden kötözködés nélkül, mert én is ezt csinálom folyton, de kíváncsi leszek, hogy 18 nyarán is még őket akarod-e..Remy írta:2018-tól meg mehetne a Dembele - Mbappé - Bale hármas.Azért mondom csak, mert amilyen sebességgel robbannak be az újabb üstökösök évről évre - befutni annál kevesebb fut be persze -, állítom legalább 3-4 olyan támadó lesz addig, akiket szintén szívesen látnátok majd a Madridban. A két fiatal jó példa, tavaly ilyenkor még egyiküket se mondtad volna szerintem, Dembélé még csak ilyen tájt kezdett ismertséget szerezni, Mbappe meg még sehol nem volt, aztán tessék..
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 16., csütörtök 12:09
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. március 16., csütörtök 12:05
Minden kötözködés nélkül, mert én is ezt csinálom folyton, de kíváncsi leszek, hogy 18 nyarán is még őket akarod-e..Remy írta:2018-tól meg mehetne a Dembele - Mbappé - Bale hármas.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 16., csütörtök 11:57
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. március 16., csütörtök 11:29
dembelet adnam nagyon en is, na meg a kova - verratti - kroos sor se lenne csúnya modric kioregedese utan de nem hiszem, h verrattit mi elhozzuk, gondolom amekkora fizuert jonne azt mi ugysem adnank meg. en amúgy radikalisabb lennek, elolrol kb mindenkit kibasznek mariano kivetelevelH.E.H.E. írta:nekünk nem neymar, hanem bapparappa kell a monacoból, hogy ezeket a fáradt támadóinkat ki lehessen baszni, aztán nem lennék szomorú egy verratti miatt sem, nameg dembele is kell.
egy bajnok plusz béellcímvédő csapatba kell az erősítés, hosszú a szezon, ráadásul vébé is lesz.
moratát el kell adni 60-ért, hameszt meg 70-ért, aztán van pénz lóvéra.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. március 16., csütörtök 11:17
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. március 16., csütörtök 11:14
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. március 16., csütörtök 11:12
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. március 16., csütörtök 11:10
Egyetertek, mar nagyon rafer a csapatra a verfrissites es az ehes arcok. Tegyuk fel, hogy sikerul elhozni Mbappet Monacobol valamint Dembelet is Dortmubdbol. Kerdes: egybol beraknatok oket vagy maradnanak kolcsonbe? Valamint Dembelet ki helyett pakolnatok be azt is bele kalkulalva hogy C-nek es Balenek muszaj jatszani lathatoan.H.E.H.E. írta:nekünk nem neymar, hanem bapparappa kell a monacoból, hogy ezeket a fáradt támadóinkat ki lehessen baszni, aztán nem lennék szomorú egy verratti miatt sem, nameg dembele is kell.
egy bajnok plusz béellcímvédő csapatba kell az erősítés, hosszú a szezon, ráadásul vébé is lesz.
moratát el kell adni 60-ért, hameszt meg 70-ért, aztán van pénz lóvéra.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. március 16., csütörtök 11:08
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. március 16., csütörtök 11:07
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. március 16., csütörtök 11:04
cr ugyse bolint raRemy írta:Khm... Neymart eladják és lesz pénz.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. március 16., csütörtök 11:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 16., csütörtök 10:55
Ja, kéne költeniük, csak nincs miből, így is a plafont veri a fizetés, most meg még Messi kap újabb 13-15 milliót. Egy Verratti pl. meg nem megy el apróért.H.E.H.E. írta:nem olvastam el a cikket amugy![]()
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. március 16., csütörtök 10:53
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem