Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
szvsz pérez megmondta hogy ennyit nem költ játékosra így én megvárom a hivatalos verziót.
még nem mondok semmit pérez agymenéseiről nehogy vissza kelljen vonjam
még nem mondok semmit pérez agymenéseiről nehogy vissza kelljen vonjam
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
így szűken lesztek szélső védőkben (mi lesz, ha marcelo,arbeloa vagy carvajal kidől..) viszont túl lesztek telítve előrébb (alonso,khedira,casemiro,modric,özil,illarra,jesé,di maria,isco,bale,kaká,ronaldo).
na meg ebbe az új real madridba nem feltétlen illik.
szerintem.
mondjuk az tény, hogy bale nem 1, és nem 5 pontot fog a konyhára hozni, ha beilleszkedik, már csak a klasszisa miatt is.
na meg ebbe az új real madridba nem feltétlen illik.
szerintem.
mondjuk az tény, hogy bale nem 1, és nem 5 pontot fog a konyhára hozni, ha beilleszkedik, már csak a klasszisa miatt is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 'shutterisland 2013. augusztus 20., kedd 16:36-kor.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
ha kevesebb kp-t fizetnénk bale-ért, mint ronaldoért, de coentraoval együtt már többe kerülne, akkor végülis rekordösszegért jönne?
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
Hát euróban is sok lenne, de legalább top csapatot csinálunk a Spursből.madridronie írta:Na valami úgy néz ki, hogy készülődik; la.is a mostani pletykák szerint --> egyes, természetesen meg nem erősített hírek, pletykák szerint talán létrejött (más sokadjára![]()
![]()
) a megállapodás Bale ügyében (93 millió font, 78 készpénz + Coentrao); miközben Willian állítólag a Spurs-nél már az orvosi viszgálatnál jár és Erik Lamela ügynöke is Londonban tartózkodik, hogy egyeztessen a Tottenham vezetőivel (miután a Róma 35 milla ellenében elengedné a játékost)!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
Mi is inkább 30-40Mért hoznánk Williant ha már venni akarunk annyira valakit.Na valami úgy néz ki, hogy készülődik; la.is a mostani pletykák szerint --> egyes, természetesen meg nem erősített hírek, pletykák szerint talán létrejött (más sokadjára![]()
![]()
) a megállapodás Bale ügyében (93 millió font, 78 készpénz + Coentrao); miközben Willian állítólag a Spurs-nél már az orvosi viszgálatnál jár és Erik Lamela ügynöke is Londonban tartózkodik, hogy egyeztessen a Tottenham vezetőivel (miután a Róma 35 milla ellenében elengedné a játékost)!

- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Bale jönni fog...Augusztus 31én, hogy addig jó sok újságot el lehessen még adni.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Fentebb picit visszaolvasol!Ki mit tud erről?

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
A Sky Sports szerint a Real Madrid megállapodott a Tottenhammel Bale átigazolása kapcsán. A teljes ügylet értéke 93 millió font (109 millió euró) lesz, ami két részből áll: 78 millió font (91 millió euró) készpénz és a 15 millió fontra (18 millió euró) becsült Coentrao átengedése.
Ki mit tud erről?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
az mekkora volt te jó isten.eskü vissza kéne keresni azokat az Ibra-Eto'o kommenteket...![]()
volt olyan, akinél az jött ki a végén, h igazából nem is került semmibe ibra.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
még levonjuk Coentrao fizetését, az adókat és a többit és kijön, hogy Bale 40 millióba került...Galacticos írta:na ez még úgy ahogy belefér. jobban néz ki mint a 120. jöjjön azt vesszenek a "németek".madridronie írta:78 készpénz + Coentrao
tottenham meg ebből a lóvéból elég durván megerősítheti a keretét, a helyükben williant hoznám és eriksent..

eskü vissza kéne keresni azokat az Ibra-Eto'o kommenteket...

- Galacticos
na ez még úgy ahogy belefér. jobban néz ki mint a 120. jöjjön azt vesszenek a "németek".madridronie írta:78 készpénz + Coentrao
tottenham meg ebből a lóvéból elég durván megerősítheti a keretét, a helyükben williant hoznám és eriksent..

Sokan érdekesen látjátok Casillas helyzetét. Sztem ritka bizonytalanul mozog a kapuban és összjátékba bevehetetlen. Na az utóbbi a nagyobb baj(nem mintha a másik nem lenne elég), mert az ma már nem fér bele, h haza adjuk a kapusnak, ő meg kivágja vakon. Iker pedig ha félpályáról elindulnak felé, ő már nem gondolkodik, tölti felfelé. Na ez még a kontra fociban oké, de ha tényleg új stílust akarunk és földön játékot erőltetjük, akkor abba bizony Casillas nem illik bele. Hozzáteszem én is szeretem,tisztelem, de a múltból nem lehet megélni...
Ja még annyi, h Van der Sar is harmincakárhány évesen lett klasszis kapus és evvel nem azt mondom, h Lopez klasszis, de sztem sokkal inkább hasonlít egy modern kapusra, mint Iker.
Ja még annyi, h Van der Sar is harmincakárhány évesen lett klasszis kapus és evvel nem azt mondom, h Lopez klasszis, de sztem sokkal inkább hasonlít egy modern kapusra, mint Iker.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
na, adunk érte 15 milliót, plusz a kopaszt vagy az indiánt a lócátokra.

- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na valami úgy néz ki, hogy készülődik; la.is a mostani pletykák szerint --> egyes, természetesen meg nem erősített hírek, pletykák szerint talán létrejött (más sokadjára

bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Szerintem Carlo ebben az esetben az aranyközéputat fogja választani, vagyis hogy néhány bajnoki erejéig felváltva fogja kezdetni a két kapust. Aztán amelyikük jobban teljesít, az lesz a kezdő hosszútávon. Egyébként is így, hogy Diego itt maradt, egész évben versenyhelyzet lesz ezen a poszton a poszton, éppen ezért jobb lesz minél előbb kideríteni, hogy ez a szituáció melyikükre lesz (lehet) rosszabb hatással. Az meg röhej, hogy valaki a madridizmusát megkérdőjelezi, de ezt inkább hagyjuk is.Az meg hogy Lopez jobb formában van... Ha ez a jobb formája, akkor Casillas is védhetne átlagos (nem rossz!) formában. És amennyire én emlékszem a Chelsea elleni meccsből, Casillas sincs rossz formában. Arról nem is beszélve, hogy honnan tudjuk mi, hogy Casillas milyen formában van, amikor csak a Chelsea ellen láthattuk végig a pályán, és ott (egy kis kezdeti megingást követően) igenis jó volt. Azt elfogadom, hogy Lopez kezd Casillas helyett, mert Ancelotti nem egy hisztis Mourinho. És az, hogy a kezdő meccsen megérdemelte Lopez, hogy kezdjen (mert régebb óta edz, nem volt válogatottal távol) az rendben. De hogy azzal a fél évével kiérdemelje, hogy kezdő legyen? Hát nem.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Gondolom arra gondol, amikor az asszony kikotyogta a sajtónak azt, amit Casillas otthon bizalmasan elmondott neki. Egy ilyen eset után Casillas már tégla és kész.wZoLee7 írta:hehe írta:olvasva a casillasos híreket, most derül ki csak igazán mekkora madridista, mennyire egyenes és tisztességes ez az ember, vajon igaz-e, amit szurkolók milliói gondolnak róla.
tavaly jó alaposan belevágott a saját szobrába a viselkedésével, meglátjuk most mi lesz.
Mi rosszat mondott? Az hogy valaki kitalálja, hogy ő távozni akar nem azt jelenti, hogy úgy is van. Már tavaly is profin kezelte azt amikor minden komolyabb ok nélkül 0 lehetőséget kapott. Elfogadja, hogy neki is küzdenie kell a posztjáért, nem úgy mint egy másik csapatban egy bizonyos személy![]()
Nem értem ezt a kommenteted...
Az meg hogy Lopez jobb formában van... Ha ez a jobb formája, akkor Casillas is védhetne átlagos (nem rossz!) formában. És amennyire én emlékszem a Chelsea elleni meccsből, Casillas sincs rossz formában. Arról nem is beszélve, hogy honnan tudjuk mi, hogy Casillas milyen formában van, amikor csak a Chelsea ellen láthattuk végig a pályán, és ott (egy kis kezdeti megingást követően) igenis jó volt. Azt elfogadom, hogy Lopez kezd Casillas helyett, mert Ancelotti nem egy hisztis Mourinho. És az, hogy a kezdő meccsen megérdemelte Lopez, hogy kezdjen (mert régebb óta edz, nem volt válogatottal távol) az rendben. De hogy azzal a fél évével kiérdemelje, hogy kezdő legyen? Hát nem.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
hehe írta:olvasva a casillasos híreket, most derül ki csak igazán mekkora madridista, mennyire egyenes és tisztességes ez az ember, vajon igaz-e, amit szurkolók milliói gondolnak róla.
tavaly jó alaposan belevágott a saját szobrába a viselkedésével, meglátjuk most mi lesz.
Mi rosszat mondott? Az hogy valaki kitalálja, hogy ő távozni akar nem azt jelenti, hogy úgy is van. Már tavaly is profin kezelte azt amikor minden komolyabb ok nélkül 0 lehetőséget kapott. Elfogadja, hogy neki is küzdenie kell a posztjáért, nem úgy mint egy másik csapatban egy bizonyos személy

Nem értem ezt a kommenteted...
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
olvasva a casillasos híreket, most derül ki csak igazán mekkora madridista, mennyire egyenes és tisztességes ez az ember, vajon igaz-e, amit szurkolók milliói gondolnak róla.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Azért az a Bernabeu kupa nem egy nagy szám, holt biztos, hogy nem egy erős keretet fog CA pályára küldeni. Viszont akik voltak Raúl csapattársai azok azért valószínűleg ott akarnak majd lenni.pheco írta:Azt is el tudom képzelni, hogy a Bernabeu-kupán véd Iker és a bajnokin megint Lopez. Bár ezzel Carlo nagy szarba kerülne, eddig is kérdezték, hogy miért Lopez kezdett, ezután még jobban rászállnának. Kíváncsi vagyok, hogy oldja meg, a kapus rotálás meg szerintem rossz megoldás.El Unico írta:De tökmindegy,mert a következő bajnokin Casillas lesz a kapuban,innentől kezdve meg minden rinyálásnak semmi értelme,Ancelottiék rotálni fognak azon a poszton,egészen addig,amíg az egyik kapus ki nem esik,vagy egy sérüléssel,vagy egy formahanyatlással.
Tök mind1 melyik kapus kezdett volna, ugyan ez lenne az eredmény, menne a vita, hogy ki a jobb...
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azt is el tudom képzelni, hogy a Bernabeu-kupán véd Iker és a bajnokin megint Lopez. Bár ezzel Carlo nagy szarba kerülne, eddig is kérdezték, hogy miért Lopez kezdett, ezután még jobban rászállnának. Kíváncsi vagyok, hogy oldja meg, a kapus rotálás meg szerintem rossz megoldás.El Unico írta:De tökmindegy,mert a következő bajnokin Casillas lesz a kapuban,innentől kezdve meg minden rinyálásnak semmi értelme,Ancelottiék rotálni fognak azon a poszton,egészen addig,amíg az egyik kapus ki nem esik,vagy egy sérüléssel,vagy egy formahanyatlással.