HozzászólásSzerző: Süti » 2017. március 14., kedd 17:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 14., kedd 16:49
Suarez 30 éves, előbb fog kimenni, mint Messi. Neymar 25 és egyelőre még mindig csak nagy ígéret kategória szerintem.portillo írta:Én félek, hogy túl későn fog eljönni, és akik most a keretben vannak (Isco, Asensio, James) mind elmennek, vagy túlságosan megsínylik a padozást addigra.RaúlCF írta:vicces is szomorúan igaz isde egyben üdítő is. én korántsem félek annyira a post CR érától mint mondjuk egy Barca fan a post Messi érától.
Egyébként a Barcát sem féltem komolyabban, azért a Neymar Suarez duó önmagában sem kevés (főleg ha kerítenek valakit Messi helyére), és ha kiveszed Messit, ott is tudnak fejlődni csapatjátékban. Az más kérdés, hogy az utóbbi időben nem túl jól igazoltak hátra és középre, de ezt azért lehet korrigálni..
Pénz van, lehetőség van mindkét esetben a kérdés szerintem, hogy melyikünk lépi meg időben.
HozzászólásSzerző: portillo » 2017. március 14., kedd 16:47
Én félek, hogy túl későn fog eljönni, és akik most a keretben vannak (Isco, Asensio, James) mind elmennek, vagy túlságosan megsínylik a padozást addigra.RaúlCF írta:vicces is szomorúan igaz isde egyben üdítő is. én korántsem félek annyira a post CR érától mint mondjuk egy Barca fan a post Messi érától.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. március 14., kedd 15:36
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 14., kedd 13:39
Látod ez vicces voltcsabi* írta:dehogynem érezhető cé hiánya, olyankor van igazi fociSierra írta:Vicces kölök ez a Riquelme.Biztos a bohóc brazil meg argentin ligában kevesebb gólt szerezne Ramos, mert jobban fognák.
![]()
![]()
Valószínűleg épp az ellenkezője történne egyébként.
Abban viszont igaza van, hogy átlag lenne a Barca Messi nélkül.Jó nyilván túlzás, de bőven vissza fognak esni, ha nem lesz ott Messi. Viszont nálunk Cé hiánya már nem ennyire érezhető hálistennek.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. március 14., kedd 13:01
Jogoscsabi* írta:dehogynem érezhető cé hiánya, olyankor van igazi foci
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. március 14., kedd 12:54
dehogynem érezhető cé hiánya, olyankor van igazi fociSierra írta:Vicces kölök ez a Riquelme.Biztos a bohóc brazil meg argentin ligában kevesebb gólt szerezne Ramos, mert jobban fognák.
![]()
![]()
Valószínűleg épp az ellenkezője történne egyébként.
Abban viszont igaza van, hogy átlag lenne a Barca Messi nélkül.Jó nyilván túlzás, de bőven vissza fognak esni, ha nem lesz ott Messi. Viszont nálunk Cé hiánya már nem ennyire érezhető hálistennek.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. március 14., kedd 12:49
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. március 13., hétfő 14:38
persze szép dolog ha innen vonulna vissza de változtak az idők most már van lehetőségük még egy utolsó bomba fizetést összehozni ha elmennek valahova haknizni 1-2 évre. nem is nagyon vannak olyanok akik top csapatból vonulnak vissza és ez teljesen érthető amilyen pénzeket kapnak még egy kis lötyögésért.Seraf írta:kétségtelen, hogy nem történne semmi, de személy szerint nekem elég szimpatikus, ha egy játékos aki mondjuk 10+ éve itt van akkor innen vonuljon vissza (amennyiben a teljesítménye nem indokolja az ellenkezőjét mint 1-2 játékosnál a közelmúltban) de tudom, hogy ez nem divat már egy ideje főképp itt
HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. március 13., hétfő 14:35
kétségtelen, hogy nem történne semmi, de személy szerint nekem elég szimpatikus, ha egy játékos aki mondjuk 10+ éve itt van akkor innen vonuljon vissza (amennyiben a teljesítménye nem indokolja az ellenkezőjét mint 1-2 játékosnál a közelmúltban) de tudom, hogy ez nem divat már egy ideje főképp ittRaúlCF írta:nyilván a követelés hülyeség meg Pepe jó lenne 4ik védőnek de ha most elmenne se történik semmi egyszerűen kiöregszik és jön az új generáció. Vallejonak meg nem volt súlyos a sérülése pár hetet hagyott ki vmi izomszakadás miatt de 1-2 hét és újra játszik elvileg
ez elsőre nagyon szépen hangzik csak aztán rájövök, hogy egy beadásból fejes is akciógólZidane: Tudjuk, hogy erősek vagyunk a rögzített helyzetekben, de jobb szeretném, ha több gólt lőnénk akcióból
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. március 13., hétfő 14:25
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 13., hétfő 14:23
HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. március 13., hétfő 14:17
ez rendben is van, de ez a konkrét "követelés", hogy elküldjük nagyon nem állja meg a helyét a teljesítménye alapján, simán elfogadná szerintem a 4.középhátvéd szerepét is, Nacho szél azt kész (amúgy mintha Vallejo igen súlyos sérülést szenvedett volna nemrég lehet Jesé2 lesz belőle, nagyon remélem nem)RaúlCF írta:szerintem Pepének eljött az ideje. Vallejót visszahozzák a Frankfurtból ahol magas szinten teljesített és átveszi a helyét. konkrétan 3an lesznek Pepe helyére Varane,Nacho,Vallejó és mindegyik kezdő szintű.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. március 13., hétfő 14:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 13., hétfő 14:06
Ellenben Danilót nemBlancoMark írta:Aki megtalalja ebbol a keretbol Nachot az ne is tegye be Madridba a labat.Realista24 írta:Canal Sur: Monchi is demanding full control of the Real Madrid squad from Florentino & wants Benzema, Pepe, Nacho, Keylor & Cristiano sold.
Ő sem lesz sportigazgató
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. március 13., hétfő 14:04
HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. március 13., hétfő 14:01
Nachot geccRealista24 írta:Canal Sur: Monchi is demanding full control of the Real Madrid squad from Florentino & wants Benzema, Pepe, Nacho, Keylor & Cristiano sold.
Ő sem lesz sportigazgató
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. március 13., hétfő 13:59
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. március 13., hétfő 13:59
Mekkora lenne pedig. Egyedül Nachót nem értem..Realista24 írta:Canal Sur: Monchi is demanding full control of the Real Madrid squad from Florentino & wants Benzema, Pepe, Nacho, Keylor & Cristiano sold.
Ő sem lesz sportigazgató
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. március 13., hétfő 13:46
Aki megtalalja ebbol a keretbol Nachot az ne is tegye be Madridba a labat.Realista24 írta:Canal Sur: Monchi is demanding full control of the Real Madrid squad from Florentino & wants Benzema, Pepe, Nacho, Keylor & Cristiano sold.
Ő sem lesz sportigazgató
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem