Így-így!Mario Götze.Rajta kívül nekem senki.

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. április 16., kedd 13:56
Így-így!Mario Götze.Rajta kívül nekem senki.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 16., kedd 13:48
Mario Götze.Rajta kívül nekem senki.Kerlon írta:Draxler jó alternatíva lehetne Di Maria mellé, de szerintem nem ő kell nekünk a németektől.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 16., kedd 13:31
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. április 16., kedd 13:16
Draxler?A Sport Bild értesülése szerint a bajnokcsapat növelné német légióját is, ugyanis José Mourinho szemet vetett a Schalke játékosára, Julian Draxlerre. A 19 éves irányítót az egyik legnagyobb tehetségnek tartják hazájában.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. április 16., kedd 12:46
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. április 16., kedd 12:40
Hát érdekes lesz ez a nyár; mert előzetesen Vidalra nagyobb esélyt láttam volna, de a chilei utolsó meccses teljesítményét (2 gól) és Conte legutóbbi nyilatkozatát látva/olvasva; nos nem lesz egyszerű a Juvéból igazolni!Az El Confidencial szerint Pérez Paul Pogba édesapjával találkozott, hogy fia ügyében egyeztessen vele. A lap szerint a Real Madrid már évekkel ezelőtt szerette volna megszerezni a játékost, akinek hatalmas jövőt jósolnak. Így kijelenthető, hogy a nyári átigazolási szezon egyik fő célpontjává lépett elő a francia középpályás.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. április 16., kedd 12:22
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 16., kedd 11:37
Mindig meg tud mosolyogtatni mikor az orrom alá vágod Özilt.numberone1 írta:O az a tipikus regi vagasu focista, nem egy robot. Lehet, h nem egy jellem vagy olyas vki aki mast probal mutatni magarol(mert manapsag azok a menok),de hogy vegig zakatolja a meccseit az is biztos(akar milyen gyaszosan is jatszik). Teknikailag meg pont olyan aki kell nekunk egy uj koncepciohoz.Kerlon írta: Abszolút nem tudom, hogy mit láttok benne...
En tudom, h miert irod, h nem kell vagy, h miert raknad hatrebb Modricot es hagynad ki Alonsot. Nem nehez kitalalni, felted Ozil helyet. Ha Jose megy() remelem az uj edzo eszre veszi majd, h amit nyujt 90 perc alatt az keves es egy meccs nem csak statisztikabol all.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 16., kedd 11:35
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 16., kedd 11:29
HozzászólásSzerző: flori » 2013. április 16., kedd 11:23
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 16., kedd 11:17
Ilyen fizetést már sehol sem fognak már neki kínálni. Remélem, még ér számára valamit a karrierje, és még szeretne rendszeres lehetőséget kapni valahol máshol, így lejjebb ad a fizetési igényeiből. Különben a nyakunkon marad a szerződése lejártáig.szerintem meg ha megnyernénk a bl-t, akkor ő is hajlandó lenne már végre lelépni
Idén mindkettőben hatalmasat csalódtam.Casillast és Mout egy óceán választja el
Volt már olyan játékosunk, aki eligazolt a Getaféba, és fejlődött annyit, hogy megérte volna hosszabb számon is számolnunk vele? Talán jobb lenne a Bundesligába küldözgetni a tehetségeinket. Ha jól tudom, a Frankfurttal még egyességünk is van.Az AS állítása szerint a Getafe elnöke, Angel Torres több, a Real Madrid Castillában focizó fiatal után is érdeklődött. A kívánságlista élén Dennis Cheryshev és Alvaro Morata áll.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 16., kedd 11:11
szerintem meg ha megnyernénk a bl-t, akkor ő is hajlandó lenne már végre lelépniegyébként arra majd készüljön mindenki,hogy Kaká nagy valószínűséggel marad a helyén.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 16., kedd 11:07
WOOOOOO HOOOOOOOAz El Confidencial szerint Pérez Paul Pogba édesapjával találkozott, hogy fia ügyében egyeztessen vele. A lap szerint a Real Madrid már évekkel ezelőtt szerette volna megszerezni a játékost, akinek hatalmas jövőt jósolnak. Így kijelenthető, hogy a nyári átigazolási szezon egyik fő célpontjává lépett elő a francia középpályás.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 16., kedd 11:03
Hát anno én is csak néztem, hogy miért Garayt adjuk el, és Albiolhoz és Carvalhohoz ragaszkodunk inkább.pavel írta:Garay Albiol helyén?
Hisz hozunk: Carvajal.pavel írta:Mé' nem inkább egy jobbhátvédet hozunk?
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. április 16., kedd 10:41
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 16., kedd 7:37
hogy lenne akkor a felállás?El Unico írta:Mindenképpen kell egy középpályás. Egyrészt,Alonso egyre idősebb,egyre kevesebbet bír,így Modric lesz az,aki át fogja venni a stafétabotot,de még akkor is kell egy középpályás,mivel Kaká már nem opció. Ha Alonso játszik,akkor is mehet Modric a kezdőbe,Khedira kárára. Előttük CR,Özil,és Di Maria helyére kéne egy nagy igazolás. Tököm se tudja ki.
Elől maradhat Benzema,ha Higuaín lelép,márpedig remélem lelép,akkor kell egy új csatár (Cavani),plusz Morata maradhat harmadik számúnak.
A védelem maradhat úgy ahogy van,a bal szélén Marcelo és Coentrao,középen Ramos,Pepe,Varane,Albiol,jobbosra Arbeloa,Carvajal,és ha marad,akkor Essien is jó opció oda,kiegészítőembernek. Sőt,ő még a középpályára is jó lehet vészmegoldásnak. Szerintem elfogadná. Főleg,ha Mourinho marad.
Tehát összegezve így lenne jó: jön vissza Carvajal,Kaká távozik,Essien marad,Higuaín távozik,Cavani érkezik,Di Maria marad,de érkezik valaki a jobbosra (????),és egy középpályás Kaká helyére (Vidal,Verratti,Pogba stb...)
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 16., kedd 1:09
O az a tipikus regi vagasu focista, nem egy robot. Lehet, h nem egy jellem vagy olyas vki aki mast probal mutatni magarol(mert manapsag azok a menok),de hogy vegig zakatolja a meccseit az is biztos(akar milyen gyaszosan is jatszik). Teknikailag meg pont olyan aki kell nekunk egy uj koncepciohoz.Kerlon írta: Abszolút nem tudom, hogy mit láttok benne...
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. április 16., kedd 0:53
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 15., hétfő 22:46
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem