Valószínűleg ebben a mostani keretben ez az utolsó szezon van amit le tudnak hozni komolyabb vérfrissítés nélkül. Nincs ezzel probléma, sok szép pillanatot köszönhetünk nekik, reméljük idén meg egy duplával sikerül lezárni ezt a korszakot de minimum egy bajnoki címmel.
Ugye kapusposzton valószínűleg váltunk, szerencsére a hírek szerint mindkét elérhető top kapus a piacon szívesen jönne, úgyhogy nem aggódok, hogy sikerül-e őket megszerezni. Ezzel az igazolással ez a poszt hosszú évekre pipa.
Védelemben nem eszközölnék komoly változtatásokat, ugye jön vissza Vallejo, Danilo remélhetőleg megy, pepe nem tudom, Varanenek meg fel kell kötni a gatyát és végre Pepe örökébe kell lépnie teljesítményben. Egy szélsővédőt mindenféleképpen hoznék, hogy ezt úgy oldják meg hogy Carvajal mögé hoznak és Nacho lesz a beugró ezesetben Marcelo helyett vagy fordítva azt nem tudom, de talán a brazilnak egy csere szükségesebb lenne.
Kp-ról eladnám Casemirot(nem fogjuk) és keresnék egy sokoldalúbb arcot, akinek nem jelent gondot se védekezni se támogatni a támadásokat. Kíváncsi leszek ezt kivel oldjuk meg mert meg KELL, nyilván Veratti lenne a legideálisabb megoldás de ő szvsz elérhetetlen nekünk. Emellett most már kötelező elkezdeni beépíteni Kovat,Modricot egyre többet pihentetni, Iscoról lövésem sincs mi lesz, egyszerűen nincs olyan poszt jelenleg a csapatban amit ő tud a legjobban hozni.
Elölről szerintem Benzema, Morata, James el lesz adva, , Ronaldo meg megy fel csatárba mert a szélen már semmit nem tud hozzátenni, a jó fejjátékára és a Napoli meccsen hozott összejátékára még lehet alapozni. Mellé hozni kéne a kiscsikó Mbappét aki szép lassan majd átvehetné a példaképe helyét a kezdőben, nem lenne szerintem gond a játékperceivel. mariano nem tudom maradna-e 3. számúnak mint most, meglátjuk.
Továbbá én hoznám Hazardot, okos játékosnak tartom, aki rengeteg helyet tud teremteni és jó meglátásai vannak, de azt se bánom, ha győz a nép(fórum) akarata és Dembelét hozzuk de őt egyelőre még kevésnek érzem Real szinten. Bale meg LV maradnak ez egyértelmű.
Vélemények? Szerintem ezek a lépések elengedhetetlenek lennének, hogy top csapat maradjunk Európában, aztán kérdés hogy a vezetőség mit akar meg egyáltalán pénzügyileg medoldható-e.