Suarez 30 éves, előbb fog kimenni, mint Messi. Neymar 25 és egyelőre még mindig csak nagy ígéret kategória szerintem.portillo írta:Én félek, hogy túl későn fog eljönni, és akik most a keretben vannak (Isco, Asensio, James) mind elmennek, vagy túlságosan megsínylik a padozást addigra.RaúlCF írta:vicces is szomorúan igaz isde egyben üdítő is. én korántsem félek annyira a post CR érától mint mondjuk egy Barca fan a post Messi érától.
Egyébként a Barcát sem féltem komolyabban, azért a Neymar Suarez duó önmagában sem kevés (főleg ha kerítenek valakit Messi helyére), és ha kiveszed Messit, ott is tudnak fejlődni csapatjátékban. Az más kérdés, hogy az utóbbi időben nem túl jól igazoltak hátra és középre, de ezt azért lehet korrigálni..
Pénz van, lehetőség van mindkét esetben a kérdés szerintem, hogy melyikünk lépi meg időben.
Egy biztos, Messi távozásával lehetőségük nyílik merészen igazolni, mert felszabadul évi nettó 20-25 millió euró, ami nem kevés. Bár mire elmegy, addigra lesz 40 is a fizetése