HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 20., kedd 14:41
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 20., kedd 14:41
Szerintem Carlo ebben az esetben az aranyközéputat fogja választani, vagyis hogy néhány bajnoki erejéig felváltva fogja kezdetni a két kapust. Aztán amelyikük jobban teljesít, az lesz a kezdő hosszútávon. Egyébként is így, hogy Diego itt maradt, egész évben versenyhelyzet lesz ezen a poszton a poszton, éppen ezért jobb lesz minél előbb kideríteni, hogy ez a szituáció melyikükre lesz (lehet) rosszabb hatással. Az meg röhej, hogy valaki a madridizmusát megkérdőjelezi, de ezt inkább hagyjuk is.Az meg hogy Lopez jobb formában van... Ha ez a jobb formája, akkor Casillas is védhetne átlagos (nem rossz!) formában. És amennyire én emlékszem a Chelsea elleni meccsből, Casillas sincs rossz formában. Arról nem is beszélve, hogy honnan tudjuk mi, hogy Casillas milyen formában van, amikor csak a Chelsea ellen láthattuk végig a pályán, és ott (egy kis kezdeti megingást követően) igenis jó volt. Azt elfogadom, hogy Lopez kezd Casillas helyett, mert Ancelotti nem egy hisztis Mourinho. És az, hogy a kezdő meccsen megérdemelte Lopez, hogy kezdjen (mert régebb óta edz, nem volt válogatottal távol) az rendben. De hogy azzal a fél évével kiérdemelje, hogy kezdő legyen? Hát nem.
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. augusztus 20., kedd 14:34
Gondolom arra gondol, amikor az asszony kikotyogta a sajtónak azt, amit Casillas otthon bizalmasan elmondott neki. Egy ilyen eset után Casillas már tégla és kész.wZoLee7 írta:hehe írta:olvasva a casillasos híreket, most derül ki csak igazán mekkora madridista, mennyire egyenes és tisztességes ez az ember, vajon igaz-e, amit szurkolók milliói gondolnak róla.
tavaly jó alaposan belevágott a saját szobrába a viselkedésével, meglátjuk most mi lesz.
Mi rosszat mondott? Az hogy valaki kitalálja, hogy ő távozni akar nem azt jelenti, hogy úgy is van. Már tavaly is profin kezelte azt amikor minden komolyabb ok nélkül 0 lehetőséget kapott. Elfogadja, hogy neki is küzdenie kell a posztjáért, nem úgy mint egy másik csapatban egy bizonyos személy![]()
Nem értem ezt a kommenteted...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 20., kedd 14:22
hehe írta:olvasva a casillasos híreket, most derül ki csak igazán mekkora madridista, mennyire egyenes és tisztességes ez az ember, vajon igaz-e, amit szurkolók milliói gondolnak róla.
tavaly jó alaposan belevágott a saját szobrába a viselkedésével, meglátjuk most mi lesz.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 20., kedd 12:24
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 20., kedd 12:09
Azért az a Bernabeu kupa nem egy nagy szám, holt biztos, hogy nem egy erős keretet fog CA pályára küldeni. Viszont akik voltak Raúl csapattársai azok azért valószínűleg ott akarnak majd lenni.pheco írta:Azt is el tudom képzelni, hogy a Bernabeu-kupán véd Iker és a bajnokin megint Lopez. Bár ezzel Carlo nagy szarba kerülne, eddig is kérdezték, hogy miért Lopez kezdett, ezután még jobban rászállnának. Kíváncsi vagyok, hogy oldja meg, a kapus rotálás meg szerintem rossz megoldás.El Unico írta:De tökmindegy,mert a következő bajnokin Casillas lesz a kapuban,innentől kezdve meg minden rinyálásnak semmi értelme,Ancelottiék rotálni fognak azon a poszton,egészen addig,amíg az egyik kapus ki nem esik,vagy egy sérüléssel,vagy egy formahanyatlással.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 20., kedd 12:01
Azt is el tudom képzelni, hogy a Bernabeu-kupán véd Iker és a bajnokin megint Lopez. Bár ezzel Carlo nagy szarba kerülne, eddig is kérdezték, hogy miért Lopez kezdett, ezután még jobban rászállnának. Kíváncsi vagyok, hogy oldja meg, a kapus rotálás meg szerintem rossz megoldás.El Unico írta:De tökmindegy,mert a következő bajnokin Casillas lesz a kapuban,innentől kezdve meg minden rinyálásnak semmi értelme,Ancelottiék rotálni fognak azon a poszton,egészen addig,amíg az egyik kapus ki nem esik,vagy egy sérüléssel,vagy egy formahanyatlással.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. augusztus 20., kedd 11:56
HozzászólásSzerző: Matyas » 2013. augusztus 20., kedd 11:24
egy kapust nem a gól nélkül lehozott meccsek alapján kell megítélni, mert abban a 10 fordulóba lehet hogy az ellenfél a kapunkig nem jutott el... Lópeznek lehet, hogy kevesebb gól nélküli meccse van de jóval kevesebb nudlit kapott mint Casillas sérülése előtti periódusban.López pedig azért 1-2szer kihúzott minket abból a bizonyosból (gondolok itt az MU elleni utolsó 15 percre pl )de ami engem mindig megüt, az, hogy: 1 kezemen meg tudom számolni, hogy hány meccset húzott le kapott gól nélkül López (...és nem is vagyok sámán)... de amúgy most hogy utánanéztem: 2 (!), azaz két meccsen volt olyan, hogy nem kapott volna gólt López (Rayo és Bilbao ellen) HOLOTT sérülése előtt Casillas lehozott csak a 12/13as szezonba 10 meccset kapott gól nélkül..
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 20., kedd 11:17
HozzászólásSzerző: Press » 2013. augusztus 20., kedd 11:04
realbeckham írta:Joggal? Szvsz, igen. Volt a téglás, pletykás dolga Ikernek + formahanyatlás. Diego jött, látott, győzött.
Én más Ikerrel kapcsolatos véleményétől elhatárolódom, csak a saját nevemben írok. Iker rosszabb formában van, ezt nem vitatom, de itt nem egy Asenjóról van szó, akinek volt néhány jobb meccse aztán a jobb kapus, Curtois kiszorította. Igen, pontosan azért adnám meg neki a lehetőséget, amiért mások húzzák a szájukat. A név miatt, az ikon miatt. Mindenki tudja, hogy milyen képességei vannak és már csak ezért is megérdemelné, hogy "ugyan néha napján" kapjon már lehetőséget a bizonyításra. Mert ő Iker, a jelenkor Real Madridja (legalábbis a spanyol szurkolóknak mindenképp). Mourinhonál evidens okok miatt nem volt lehetősége, hogy bizonyítson és formába lendüljön, oké. Maradt López. De Ancelotti hiába "hű de wise man", attól megadhatná neki a lehetőséget és nem csak ilyen Bernabéu kupás sörmeccseken, már ha egyáltalán... Lehetőség nélkül nehéz bizonyítani, hogy jó vagy rossz formában van-e, így nyilvánvaló, hogy jelenleg López érdemli meg az "egyes mezt". Aztán ha tényleg szar, őrületes bakikat követ el, meg rajta mennek a meccsek és a vaknak is szembetűnő lesz, hogy "ez a Casillas már nem az a Casillas" akkor belátom majd, hogy nincs mit tenni. Sajnos az idő nem áll meg, minden játékos öregszik és nem csak a Barcában Puyol vagy Xavi vagy nálunk épp CR... De a kapusok sokáig szokták húzni, uh én személy szerint nagyon remélem, hogy idővel visszatér a legjobb Casillas és még sok évig lehetünk hálásak neki.csabi87 írta:Azét ennyire nem kell védeni Casillast
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. augusztus 20., kedd 10:57
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. augusztus 20., kedd 10:32
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 20., kedd 9:57
csak a pontositas kedveert...miVida írta:(mert nehogymár most, 29 évesen jönne bele D.Lopez és jobb mint az a Casillas, akit 2x is Ballon d'or-ra szavaztak volna)
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 20., kedd 9:51
El jueves, día clave para Bale
Na az esetlegesen még érkezők újabb hulláma jövő hétre várható! Levy csütörtökön tér vissza az USA-ból és onnantól indul be a Bale buli utolsó felvonása, míg Siqueira ügyében az AS szerint hétfőn lehet előrelépés, egyeztetés, illetve megállapodás Perez papa és Quique Pina, a Granada elnöke között; az üzlet részeként egyébként Cheryshev könnyen helyet cserélhet majd a brazil védővel!Florentino Pérez y Quique Pina: cita el lunes por Siqueira
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. augusztus 20., kedd 9:45
az csak az egyik része a dolognak, hogy ki VOLT a jobb az elmult években (mert nehogymár most, 29 évesen jönne bele D.Lopez és jobb mint az a Casillas, akit 2x is Ballon d'or-ra szavaztak volna)lestat írta:Én baromi elfogult vagyok Casillas-szal. Aki azt állítja, hogy Iker szar kapus az csak azért mondja, mert Mourinho elhitette vele. Mit adott Lopez a madridnak eddig? Néhány pazar, parádés védést vetélytárs nélkül, mert Mourinhotól Casillas nem kapta meg a lehetőséget január óta egyszer sem. "Amíg én vagyok a Real Madrid edzője Casillas nem fog játszani" - mondta a portugál, hihetetlen profizmussal...Ezzel szemben mit adott Casillas a madridistáknak? Vissza lehet googlézni az utóbbi 12 évet. Sajnos nagyon gyorsan felejtenek az emberek. Iker védett a konföd kupán, és utána talán két barátságoson és nem volt az a "vállalhatatlan" kategória, amit lassan belebeszélnek egyesek. Oké, aláírom, hogy Lopez jobb formában van jelenleg, többet edzett meg minden de badarságokat ne írjunk már.
Nagyon merem remélni, hogy nem történik megint az, mint anno Raullal.
Teljesen adom! Iker akkor is klasszisokkal jobb...de meccs nélkül nemfog jobb formába lenni és ezt Ancelotti is tudja szal kövi meccsen tuti Iker fog kezdeni vagy ha nem akkor ott kurva nagy problémák vannak Ancelotti fejében...Ha meg Lopez olyan kurva nagy kapus hol volt eddig a 12 évben????...én nem akarok hálátlannak tünni mert télleg voltak pazar védései meg minden de túlzás azt állitani h egy jó formában lévő Ikernél jobb vicc komolyan..itt eggyes emberek agymosáson mentek át komolyan...Iker Top 5 kapus és pont! de ha nemfog lehetőséget kapnu nemfogja tudni megmutatni h ő bizony már a régi szóval Ancelotti please tedd vissza őt a kapuba
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. augusztus 20., kedd 9:41
Ugyan nem követem percenként a fórumot, de itt ilyen még nem olvastam.Aki azt állítja, hogy Iker szar kapus az csak azért mondja, mert Mourinho elhitette vele
Joggal? Szvsz, igen. Volt a téglás, pletykás dolga Ikernek + formahanyatlás. Diego jött, látott, győzött.mert Mourinhotól Casillas nem kapta meg a lehetőséget január óta egyszer sem.
Mindent megadott nekünk, amit egy hálóőr adhat és nem gondolnám, hogy van olyan személy aki valaha is elfogja felejteni a tetteit. Nem kell ide google.Ezzel szemben mit adott Casillas a madridistáknak? Vissza lehet googlézni az utóbbi 12 évet. Sajnos nagyon gyorsan felejtenek az emberek
Így van, jobb formában van. Ennyi a lényeg. A konf. kupán, illetve a felkészülési meccseken is ismételten visszaköszöntek Casillasnál a problémái. Figyelj! Ha névre mész, legendára, kultuszra, emlékekre, és így határozod meg a csapat kezdőjét, figyelmen kívül hagyva a formaállapotot, pusztán csak a megérzéseidre és a "szívedre" hallgatsz, akkor az életben nem látsz egy kupát sem.Oké, aláírom, hogy Lopez jobb formában van jelenleg, többet edzett meg minden de badarságokat ne írjunk már.
Ha mégis igen, akkor valószínűleg azért van, mert Carlo minden csak nem buta ember. Az első fordulóban is nekem pozitív meglepetés volt, hogy Lópezt berakta. Ezzel megerősített benne, hogy neki is az eredmény a lényeg, nem pedig az, hogy kinek nagyobb a neve. Ő az edző, szerintem, jobban átlátja a versenyzést, mint mi. És hidd el, nincs Casillas elfelejtve, mint Mou-nál, pusztán versenyzés van.vagy ha nem akkor ott kurva nagy problémák vannak Ancelotti fejében...
Nem most lett először Madrid játékos, + Volt ő egy Pelle alatt nagyon harapós Villareal kapusa is, akik még az "aranybarca" ellen sem voltak abszolút esélytelenek, igen kemény dió volt mindenkinek az a csapat.Ha meg Lopez olyan kurva nagy kapus hol volt eddig a 12 évben????...
Iker top 5 kapus, egyértelmű, ahogy López is. Attól ne félj, hogy nem kap lehetőséget Iker, sőt, kapott is már, de fog is. Carlo többször nyilatkozott a lehetőségekről kapusposzton, nekem nem úgy tűnt, hogy nem tudja ki az az Iker Casillas.itt eggyes emberek agymosáson mentek át komolyan...Iker Top 5 kapus és pont! de ha nemfog lehetőséget kapnu nemfogja tudni megmutatni h ő bizony már a régi szóval Ancelotti please tedd vissza őt a kapuba
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 20., kedd 9:37
golok: ronaldo 14', costa 35', miranda 98'.Kercsó írta:Copa del Rey döntő, 2013. május 17:A Betis elleni győzelem különös fontossággal bír a Real Madrid számára, ugyanis így csapat már 45 hivatalos tétmeccsen nem szenvedett vereséget a Santiago Bernabéuban egyetlen kupasorozatban sem. A 38 győzelmet és 7 döntetlent felmutató sorozat 2012. január 22-én kezdődött, akkor a Bilbao búcsúzott 4-1-es vereséggel a fővárostól. Mindennek már közel 19 hónapja. További érdekesség, hogy azóta a legtöbbször a Barcelona és a Valencia járt a blancók otthonában.
Real Madrid vs. Atlético Madrid 1 - 2
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 20., kedd 9:15
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. augusztus 20., kedd 9:11
Copa del Rey döntő, 2013. május 17:A Betis elleni győzelem különös fontossággal bír a Real Madrid számára, ugyanis így csapat már 45 hivatalos tétmeccsen nem szenvedett vereséget a Santiago Bernabéuban egyetlen kupasorozatban sem. A 38 győzelmet és 7 döntetlent felmutató sorozat 2012. január 22-én kezdődött, akkor a Bilbao búcsúzott 4-1-es vereséggel a fővárostól. Mindennek már közel 19 hónapja. További érdekesség, hogy azóta a legtöbbször a Barcelona és a Valencia járt a blancók otthonában.
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem