nembaj, majd khedira szervezi a támadásokat. mit nekünk modric?

HozzászólásSzerző: accel » 2013. április 28., vasárnap 21:03
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 28., vasárnap 20:59
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. április 28., vasárnap 20:51
Szép szavak torajcak! Ha belőled 11 lenne, és kedden te lépnél pályára ilyen mentalitással, akkor 1 perceg nem aggódnék :-)torjack írta:Keddre:
Lopez-Essien,Varane,Ramos,Coentrao-Alonso,Modric-DM,Özil,CR-Benzema
3 gólos hátránynál itt már nincs mese. Pörögni kell mint a búgócsiga. Remélhetőleg Modric megteremti az összeköttetést Alonso és a támadók között, akkor tudunk ívelgetős fos nélkül is játszani. Nincs olyan opció, amiben Khedira bármire is alkalmas lehet.
Nagyon remélem, hogy kellően felhúzták magukat a srácok. Így kikapni a Dortmundtól, ahogy ők tették több mint kínos. Itt már nem csak arról van szó, hogy a szurkolókat kell kiengesztelni,meg hogy jó lenne a Tizedik, ez már becsületbeli ügy. Szerdán hülyét csináltak magukból, kedden nem a csak a szurkerekért, elnökért, vagy az edzőért kell játszaniuk, hanem saját magukért. Neki kell menni a Dortmundnak, nincs mese, hagy üssön az elején a fejükbe az a gondolat, hogy akár baj is lehet...Azok a szerencsések akik meg a helyszínen kinn lesznek, remélem végre képesek lesznek megteremteni a pokoli atmoszférát. Sokat számíthat. Oda kell csapni az asztalra, meg kell mutatni, ki az úr a háznál. Nagyon remélem, hogy most már tényleg nem tökölnek, forr bennük a bosszúvágy és úgy mennek ki a pályára, hogy a kiesést elképzelhetetlennek tartják. Akkor meglehet...
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. április 28., vasárnap 20:39
HozzászólásSzerző: R-l@nch » 2013. április 28., vasárnap 20:05
Én is nagy Benzema fan voltam, de legyünk őszinték. Ha José nem tudott mit kezdeni vele ennyi ideig, akkor mitől javulna fel hirtelen?? Borzalmas látni, amit csinál Madridban ideérkezése óta. Az "elbenzemázta" fogalom is az ő nevéhez fűződik plstormcorner írta:Errol beszelunk,egy jo Benzema ritka jo csatar a mostani mezonyben,hanem a legjobb,talan ezt kellene vhogy kihozni belole a nagy edzoinknek es akkor nem lenne tobb kerdes,h Higuainnak hol a helye ezzel a mentalitassalRealcsa írta:Benzema jobb játékos mint Higuain,és aki a technikás focit szereti az a franciát rakná ÁLLANDÓAN a kezdőbe,pl én is.
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. április 28., vasárnap 18:32
ezen de jót röhögtem, a hónap hozzászólásalzoltan írta:Khedira és alonso között nem tudok dönteni, mert az egyik lassú a másik meg khedira.
HozzászólásSzerző: stormcorner » 2013. április 28., vasárnap 5:34
HozzászólásSzerző: lzoltan » 2013. április 27., szombat 22:08
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 27., szombat 21:54
HozzászólásSzerző: kodo » 2013. április 27., szombat 21:52
Khediránál bőven jobb opció, Essien meg inkább legyen csak jobbhátvéd.R.M.C.F írta:Én nem láttam még ezt a casemiro gyereket, ez ennyire jó hogy a kezdőbe kéritek? Vagy csak ittál?
HozzászólásSzerző: miró » 2013. április 27., szombat 21:52
a spanyol bajnokság hetedik helyén álló betis ellen hozott egy átlagot.Én nem láttam még ezt a casemiro gyereket, ez ennyire jó hogy a kezdőbe kéritek? Vagy csak ittál?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. április 27., szombat 21:49
HozzászólásSzerző: kodo » 2013. április 27., szombat 21:47
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. április 27., szombat 21:07
Attól függ ki az edző? CR túl mélyen lenne,elveszne a szél zárásában,bale is feljebb van már,meg nem is annyira szélső mostmár,isco? AZ jó? Fel lett sztárolva.....Sorrentino írta:Casillas
Carvajal-Varane-Silva-Marcelo
Egy jó védekező középpályás
Bale-Isco-Verratti-Cr
Benzema v Agüero v Cavani
Ehhez mit szólnátok?
HozzászólásSzerző: r9fenomeno » 2013. április 27., szombat 21:04
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2013. április 27., szombat 19:10
HozzászólásSzerző: stormcorner » 2013. április 27., szombat 15:27
Errol beszelunk,egy jo Benzema ritka jo csatar a mostani mezonyben,hanem a legjobb,talan ezt kellene vhogy kihozni belole a nagy edzoinknek es akkor nem lenne tobb kerdes,h Higuainnak hol a helye ezzel a mentalitassalRealcsa írta:Benzema jobb játékos mint Higuain,és aki a technikás focit szereti az a franciát rakná ÁLLANDÓAN a kezdőbe,pl én is.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 27., szombat 15:22
ezt mindenki erti csak nem tudjuk elfogadni. impotens a BL-ben akkor mar inkabb jatszon Morata enyi golt meg o is osszehozna.Realcsa írta:......
a ket csatar kozel azonos golokat termel evente, szoval meg az sem lehet erv, hogy tobbet rugna mint benz.talán ebből már érthető, mire gondolok. itt egy CR aki hozza az 50 gólját évente. emellett már nem mérvadó hogy melyik csatárunknak van eggyel vagy kettővel több gólja, mint a másiknak.
HozzászólásSzerző: kodo » 2013. április 27., szombat 15:18
most magamtól fogok idézniniden6 írta:Mi is a csatár feladata?kodo írta:nem a gólokról van szó.
talán ebből már érthető, mire gondolok. itt egy CR aki hozza az 50 gólját évente. emellett már nem mérvadó hogy melyik csatárunknak van eggyel vagy kettővel több gólja, mint a másiknak.Nem kifejezetten a csatár dolga a gólszerzés, lásd Cristiano. De ha a csatárunk ziccerbe kerül, akkor azért rakta el a bogyót a hálóba ahogyan azt kell.
HozzászólásSzerző: Realcsa » 2013. április 27., szombat 15:14
Benzema jobb játékos mint Higuain,és aki a technikás focit szereti az a franciát rakná ÁLLANDÓAN a kezdőbe,pl én is.stormcorner írta: a ket fiu kozott oriasi a tudasbeli kulonbseg gondodlok itt Karimra akinek alap kezdonek kellene lennie vs Gonzalo baratunkkal szemben
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem