Sastre írta:Pont hogy az arculat váltás miatt közel nem lesz egyértelmű a Clásico végkimenetele. Murinho tudta az ellenszert, de Carlo még nem.
Azért tavasszal Ancelotti nem kapott ki a Barcától a BL-ben. A PSG-t is jól megtudta szervezni ellenük, szerintem minket is meg fog.
Most beszélhetnénk a PSG elleni meccsekről, de ez az egész nem erről szól, szóval ezt hagyjuk.
Szerintem Veratrix és Shutter is arra gondolt, hogy látni lehetett azokat a taktikai elemeket amik korábban a csúcsra járatták a Barcat, tavaly pedig csupán 1-2 meccsen volt fellelhető és ez tök mindegy hogy a Levante vagy egy Bayern ellen látható.
Látszott a motiváció, a kulcsemberek pozíciói az egész pályás letámadás, ami a legfontosabb fegyverünk volt. Messi is úgy tepert sokszor, mintha az élete múlna rajta. Ezek azok a dolgok, amit ha folytatunk egy Bayern ellen is jó eséllyel állhatunk ki. Ennek ellenére én is azt mondom, az hogy 7:0 lett az eredmény nem mérvadó, de a taktika alkalmazása mindenképpen biztató.
Ha túl leszünk 9-10 fordulón már tisztább képet kaphatunk nem csak a mi játékunkról, hanem a rólatok is. Én Ancelottit mindenképpen nagy erősítésnek tartom, aki bármely csapat taktikája ellen tud alkalmazkodni. Az biztos hogy nem így fogtok játszani az egész szezonban. Szerintem egy kicsit benne van még a játékosaitokban Mou keze nyoma, ezt még nem tudta kiölni az olasz és megvalósítani a saját elképzeléseit.
Az sem mellékes, hogy nagy szakadék van a két csapat felkészülése között. Egyrészt szinte az egész gárda 3 hete érkezett haza, jött a hirtelen edzőváltás is. Fizikailag is inkább ti vagyok toppon ez pedig beüthet + nekünk lesz még két csörténk az Atleticoval is. Bő két hét alatt lesz 5 nem gyenge meccsünk, ez is sok mindent változtathat.
Én személy szerint 50-50%-ot adok mindkét csapatnak a bajnokságra és a kupára.