Jogoscsabi* írta:dehogynem érezhető cé hiánya, olyankor van igazi foci

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. március 14., kedd 13:01
Jogoscsabi* írta:dehogynem érezhető cé hiánya, olyankor van igazi foci
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. március 14., kedd 12:54
dehogynem érezhető cé hiánya, olyankor van igazi fociSierra írta:Vicces kölök ez a Riquelme.Biztos a bohóc brazil meg argentin ligában kevesebb gólt szerezne Ramos, mert jobban fognák.
![]()
![]()
Valószínűleg épp az ellenkezője történne egyébként.
Abban viszont igaza van, hogy átlag lenne a Barca Messi nélkül.Jó nyilván túlzás, de bőven vissza fognak esni, ha nem lesz ott Messi. Viszont nálunk Cé hiánya már nem ennyire érezhető hálistennek.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. március 14., kedd 12:49
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. március 13., hétfő 14:38
persze szép dolog ha innen vonulna vissza de változtak az idők most már van lehetőségük még egy utolsó bomba fizetést összehozni ha elmennek valahova haknizni 1-2 évre. nem is nagyon vannak olyanok akik top csapatból vonulnak vissza és ez teljesen érthető amilyen pénzeket kapnak még egy kis lötyögésért.Seraf írta:kétségtelen, hogy nem történne semmi, de személy szerint nekem elég szimpatikus, ha egy játékos aki mondjuk 10+ éve itt van akkor innen vonuljon vissza (amennyiben a teljesítménye nem indokolja az ellenkezőjét mint 1-2 játékosnál a közelmúltban) de tudom, hogy ez nem divat már egy ideje főképp itt
HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. március 13., hétfő 14:35
kétségtelen, hogy nem történne semmi, de személy szerint nekem elég szimpatikus, ha egy játékos aki mondjuk 10+ éve itt van akkor innen vonuljon vissza (amennyiben a teljesítménye nem indokolja az ellenkezőjét mint 1-2 játékosnál a közelmúltban) de tudom, hogy ez nem divat már egy ideje főképp ittRaúlCF írta:nyilván a követelés hülyeség meg Pepe jó lenne 4ik védőnek de ha most elmenne se történik semmi egyszerűen kiöregszik és jön az új generáció. Vallejonak meg nem volt súlyos a sérülése pár hetet hagyott ki vmi izomszakadás miatt de 1-2 hét és újra játszik elvileg
ez elsőre nagyon szépen hangzik csak aztán rájövök, hogy egy beadásból fejes is akciógólZidane: Tudjuk, hogy erősek vagyunk a rögzített helyzetekben, de jobb szeretném, ha több gólt lőnénk akcióból
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. március 13., hétfő 14:25
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 13., hétfő 14:23
HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. március 13., hétfő 14:17
ez rendben is van, de ez a konkrét "követelés", hogy elküldjük nagyon nem állja meg a helyét a teljesítménye alapján, simán elfogadná szerintem a 4.középhátvéd szerepét is, Nacho szél azt kész (amúgy mintha Vallejo igen súlyos sérülést szenvedett volna nemrég lehet Jesé2 lesz belőle, nagyon remélem nem)RaúlCF írta:szerintem Pepének eljött az ideje. Vallejót visszahozzák a Frankfurtból ahol magas szinten teljesített és átveszi a helyét. konkrétan 3an lesznek Pepe helyére Varane,Nacho,Vallejó és mindegyik kezdő szintű.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. március 13., hétfő 14:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 13., hétfő 14:06
Ellenben Danilót nemBlancoMark írta:Aki megtalalja ebbol a keretbol Nachot az ne is tegye be Madridba a labat.Realista24 írta:Canal Sur: Monchi is demanding full control of the Real Madrid squad from Florentino & wants Benzema, Pepe, Nacho, Keylor & Cristiano sold.
Ő sem lesz sportigazgató
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. március 13., hétfő 14:04
HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. március 13., hétfő 14:01
Nachot geccRealista24 írta:Canal Sur: Monchi is demanding full control of the Real Madrid squad from Florentino & wants Benzema, Pepe, Nacho, Keylor & Cristiano sold.
Ő sem lesz sportigazgató
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. március 13., hétfő 13:59
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. március 13., hétfő 13:59
Mekkora lenne pedig. Egyedül Nachót nem értem..Realista24 írta:Canal Sur: Monchi is demanding full control of the Real Madrid squad from Florentino & wants Benzema, Pepe, Nacho, Keylor & Cristiano sold.
Ő sem lesz sportigazgató
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. március 13., hétfő 13:46
Aki megtalalja ebbol a keretbol Nachot az ne is tegye be Madridba a labat.Realista24 írta:Canal Sur: Monchi is demanding full control of the Real Madrid squad from Florentino & wants Benzema, Pepe, Nacho, Keylor & Cristiano sold.
Ő sem lesz sportigazgató
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 13., hétfő 13:43
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. március 12., vasárnap 20:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 12., vasárnap 20:04
Morata spanyol.....Remy írta:Áldásomat adom rá én is. Franciát cserélünk majd franciára.![]()
Mellé még Dembele. És világvége lesz.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. március 12., vasárnap 20:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 12., vasárnap 19:23
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem