OkRemy írta:Ismétlem. Aláírja a papírokat, semmi köze nem lesz hozzá.DinhoL írta:
Dehogyisnem lesz. De ez már mind jog és nem egyszerű pár mondatban leírni. Biztos összejön neki én drukkolok.![]()

Cristiano Ronaldo
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Som i Serem!
6oat
6oat
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ismétlem. Aláírja a papírokat, semmi köze nem lesz hozzá.DinhoL írta:
Dehogyisnem lesz. De ez már mind jog és nem egyszerű pár mondatban leírni. Biztos összejön neki én drukkolok.

Pont mint örökbefogadásnál. 18 éves kortól, találkozhat az eredeti szülőkkel, ha akar.P. Krisz írta:CR Junior esetében 18 éves korától már találkozhat az anyjával ha akar.Megszületik a gyerek, az anya örökre el fog tűnni az éterbe.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- P. Krisz
CR Junior esetében 18 éves korától már találkozhat az anyjával ha akar.Megszületik a gyerek, az anya örökre el fog tűnni az éterbe.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, CR7, Ramos, Isco
Hát de lehet, hogy a csajnak ingyen se kellett épp a gyerek az életébe.L.Miki írta:Jelen! Én vagyok az a ,,f*sz", aki nem adná oda a gyerekét 10 millió fontért.Navamiro írta:NSO-n ott van, h 10 millió fontot fizetett az első gyereke anyjának. Annyi pénzért ki az a f*sz, aki nem adja oda a gyereket?Azért ez nem olyan dolog, ami pénzzel megvehető szerintem. Persze van akinek igen, de ez nem normális dolog, véleményem szerint. Na de Offból ki!
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Jelen! Én vagyok az a ,,f*sz", aki nem adná oda a gyerekét 10 millió fontért.Navamiro írta:NSO-n ott van, h 10 millió fontot fizetett az első gyereke anyjának. Annyi pénzért ki az a f*sz, aki nem adja oda a gyereket?

- DinhoL
Dehogyisnem lesz. De ez már mind jog és nem egyszerű pár mondatban leírni. Biztos összejön neki én drukkolok.Remy írta:Lényegében örökbefogadás, annyi különbséggel, hogy vérszerinti gyere CR-nek. Ergo, ha az anya aláírja a papírokat, hogy lemond a gyerekről. Sok köze nem lesz hozzá, ha megszületik.
Som i Serem!
6oat
6oat
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, CR7, Ramos, Isco
Semmi bajom nincs azzal h pincérnő. Azon röhögök, h ha felmerül egy ilyen kifejezés, h béranya, akkor ez most 2 teljesen különböző dolgot is jelenthet, aztán a kép még így elég homályos. Tehát ugye lett egy gyereke, akit nem tervezett, de mégis akart, oké. Aztán ez az ikres sztori meg wtf. Már ha igaz.Realista24 írta:Es akkor mi van ha pincérnő? Vagy nem értem mit rohogsz.Xober írta:Most nem azért, de Junior esetében ez a "béranya" nem egy random pincérnő volt? Most akkor ugyanaz a szitu, vagy mi van?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Xober 2017. március 12., vasárnap 13:19-kor.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Azért aki béranyának áll, ott nem nagyon alakul ki érzelmi kötődés. Persze elő fordulhat, de gondolom nem véletlen választja ezt a "szakmát".DinhoL írta:Pedig de. A béranya tekintendő a magzat anyjának így minden joga meg van hozzá h megtartsa a gyereket. Azért mégis csak egy nagyon erős kotelék alakulhat ki. De ez itt már nagyon off, bocsi.
Ez így elég csúnyára sikeredett. A te születendő gyerekedet oda adnád bárkinek aki letesz eléd 10 millió fontot?Navamiro írta:NSO-n ott van, h 10 millió fontot fizetett az első gyereke anyjának. Annyi pénzért ki az a f*sz, aki nem adja oda a gyereket?

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Lényegében örökbefogadás, annyi különbséggel, hogy vérszerinti gyere CR-nek. Ergo, ha az anya aláírja a papírokat, hogy lemond a gyerekről. Sok köze nem lesz hozzá, ha megszületik.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- DinhoL
Hiába ha az anya meggondolja magát, sok ilyenről hallani. Persze nyilván van az a pénz, ez már etikai kérdés.Remy írta:Na, mert nyilván nem intézték el okosba az egészet. Megszületik a gyerek, az anya örökre el fog tűnni az éterbe.
Som i Serem!
6oat
6oat
NSO-n ott van, h 10 millió fontot fizetett az első gyereke anyjának. Annyi pénzért ki az a f*sz, aki nem adja oda a gyereket?

- Remy
- Kapcsolat:
Na, mert nyilván nem intézték el okosba az egészet. Megszületik a gyerek, az anya örökre el fog tűnni az éterbe.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- DinhoL
Pedig de. A béranya tekintendő a magzat anyjának így minden joga meg van hozzá h megtartsa a gyereket. Azért mégis csak egy nagyon erős kotelék alakulhat ki. De ez itt már nagyon off, bocsi.
Som i Serem!
6oat
6oat
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem írnak valami nyilatkozatot előtte, biztos nem bízzák rá a véletlenre...DinhoL írta:De ez így a legvalószínűbb. Ilyenkor cs az a gáz ha az anya mégse adja oda a csecsemőt miután megszülte...kelemen.istvan írta:Nem úgy van, hogy fogjak a baratnoje es az o orokitoanyagait, egymásba helyezik valami laborban,majd azt beültetik egy harmadik szemelybe? Vagy felreertem?
Szerződés alapon megy, kétlem, hogy ilyen előfordulhat.DinhoL írta:De ez így a legvalószínűbb. Ilyenkor cs az a gáz ha az anya mégse adja oda a csecsemőt miután megszülte...kelemen.istvan írta:Nem úgy van, hogy fogjak a baratnoje es az o orokitoanyagait, egymásba helyezik valami laborban,majd azt beültetik egy harmadik szemelybe? Vagy felreertem?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- DinhoL
De ez így a legvalószínűbb. Ilyenkor cs az a gáz ha az anya mégse adja oda a csecsemőt miután megszülte...kelemen.istvan írta:Nem úgy van, hogy fogjak a baratnoje es az o orokitoanyagait, egymásba helyezik valami laborban,majd azt beültetik egy harmadik szemelybe? Vagy felreertem?
Som i Serem!
6oat
6oat
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Nem úgy van, hogy fogjak a baratnoje es az o orokitoanyagait, egymásba helyezik valami laborban,majd azt beültetik egy harmadik szemelybe? Vagy felreertem?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Biztos azért van, mert Ronaldo már az ágyban sem tud teljesíteni.
Ezért frusztrált.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Én nekem ez olyan fura, egy random nő génjeit hordozza így a gyereke...Én inkább csinálnék fel egy olyan nőt, akivel együtt vagyok/ismerek. Én nem tudom ezt elképzelni, bár ott nyilván más világ van. Más pénzek, más életstílus..
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Es akkor mi van ha pincérnő? Vagy nem értem mit rohogsz.Xober írta:Most nem azért, de Junior esetében ez a "béranya" nem egy random pincérnő volt? Most akkor ugyanaz a szitu, vagy mi van?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema