ikarus93 írta:Juvet azèrt rendesen tolják a birok, mondjuk Olasz bajnokságba mit várok ?
Láttad egyébként a meccset, vagy csak jól esett ezt leírni?

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. március 11., szombat 12:19
ikarus93 írta:Juvet azèrt rendesen tolják a birok, mondjuk Olasz bajnokságba mit várok ?
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. március 11., szombat 12:12
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. március 11., szombat 1:03
Sorry, majd ha felébredek, még tart a magyar álom...csabi* írta:
(amugy menj mar zenet csinalni bazmeg)
Egyetértek, nem is értem, ezzel miért nem foglalkoznak. Bezzeg a rávezetés tizik helyett...Egyedül a test mellé leszorított kezet nem kellene befújni.
HozzászólásSzerző: 'Az » 2017. március 11., szombat 0:51
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. március 11., szombat 0:26
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. március 11., szombat 0:21
ezt igy konkretan nem vagtam, de ja eleg nagy hulyeseg igySüti írta:Hivatalos szabálykönyv szerint márpedig a szándéktól függ.csabi* írta:a kéz az kéz, nem a szándéktól függ
"Handling the ball involves a deliberate act of a player making contact with the ball with his hand or arm. "
Ettől függetlenül szerintem ez hülyeség, mi alapján dönti el a spori hogy szándékos e, vagy nem?A kéz nálam is kéz. Csak a szabálykönyv szerint nem.
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. március 11., szombat 0:12
Hivatalos szabálykönyv szerint márpedig a szándéktól függ.csabi* írta:a kéz az kéz, nem a szándéktól függ
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. március 10., péntek 23:21
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. március 10., péntek 23:16
Akkor minden meccsen lenne 2-3 tizi. Ha nem a kéz keresi a labdát, akkor nem szabálytalan. Konkrétan rárúgták. Mindegy. Máshogy ismerjük a szabályokat.Marci77 írta:Igen,de tizit akkor nem fújnak ha rendesen le van szorítva. Szerencsétlenül jött ki,nem is tehet róla,de megadható volt,nem full kamu. Ha a jobb kezét találja el ami már inkább a test mellett volt,akkor nincs tizi.Navamiro írta:Természetes testhelyzet volt. Gondolom ti sem leszorított kézzel szoktatok futni.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2017. március 10., péntek 23:11
Igen,de tizit akkor nem fújnak ha rendesen le van szorítva. Szerencsétlenül jött ki,nem is tehet róla,de megadható volt,nem full kamu. Ha a jobb kezét találja el ami már inkább a test mellett volt,akkor nincs tizi.Navamiro írta:Természetes testhelyzet volt. Gondolom ti sem leszorított kézzel szoktatok futni.
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. március 10., péntek 22:54
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2017. március 10., péntek 22:50
Miért,nem volt kéz? Bár nem láttam a legjobban,de még pont nem szorította le rendesen. Máskérdés,hogy talán már a 94 perc letelt,csak ugye ment még a támadás a 16oson belül,azt meg sose fújják le.Navamiro írta:95. percben fújnak kamutizit a Juvénak, szánalom.
HozzászólásSzerző: MVPP » 2017. március 10., péntek 22:49
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. március 10., péntek 22:42
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. március 9., csütörtök 22:31
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. március 5., vasárnap 20:53
Tehetséges, viszi a hátán a Torinót. Nyáron szerintem szintet lép és dobbant. Az Arsenalt rebesgetik.realistahuni írta:Ez a Belotti gyerek jó amúgy vagy csak valami lucatoni klón?
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. március 5., vasárnap 19:07
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. március 1., szerda 13:31
Kerlon írta:Persze, mert csúcs Yaya nő minden bokorban.KAG írta:Mondjuk a BTB nálam nem csak sokat mozog előre-hátra, hanem támadásban is majdnem olyan ügyes, mint védekezésben.
lsd.: csúcs Yaya.
Nainggolan, pedig közel nincs olyan szinten a támadásépítésben, mint ahogy védekezni tud.
Nekem Ő csak egy sokat mozgó VKP. Casemirora akármikor elcserélném, ha ennyire ragaszkodunk a VKP poszthozezek az elvarasok...
Amúgy a Juvet tegnap jól megnyerettek azzal a második 11-essel.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 1., szerda 6:49
Persze, mert csúcs Yaya nő minden bokorban.KAG írta:Mondjuk a BTB nálam nem csak sokat mozog előre-hátra, hanem támadásban is majdnem olyan ügyes, mint védekezésben.
lsd.: csúcs Yaya.
Nainggolan, pedig közel nincs olyan szinten a támadásépítésben, mint ahogy védekezni tud.
Nekem Ő csak egy sokat mozgó VKP. Casemirora akármikor elcserélném, ha ennyire ragaszkodunk a VKP poszthoz
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem