Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. március 12., vasárnap 15:49

Drake írta:Sziasztok,tudnátok telefont ajánlani 60.000 forintig?Sajnos a mostani fejest ugrott egy kanna vízbe. :lol:

Én személy szerint a Huawei P9 Liteval szimpatizálok...Van ebben az árkategóriában jobb telefon?
Lakotarsam nemreg ujitott be egy Honor 7 Lite-ot, az is hasonlo arkategoria. En Xiaomi Redmi 3s Prime-ot vettem meg november vegen (imadom a 4100-as aksijat), de Redmi 4-et es Redmi 4 Prime-ot is ki lehet fogni jo aron. Esetleg ezeket is nezd meg.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 12., vasárnap 14:55

Nincs. Csak kanye meg ne tudja.
Nem illik.

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2017. március 12., vasárnap 13:35

Sziasztok,tudnátok telefont ajánlani 60.000 forintig?Sajnos a mostani fejest ugrott egy kanna vízbe. :lol:

Én személy szerint a Huawei P9 Liteval szimpatizálok...Van ebben az árkategóriában jobb telefon?

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. március 11., szombat 11:24

kanye írta:Akkor rosszul írtam. Az tény, hogy aki csak TV nézésre használja, annak elég a HD. De ki használja csak arra? Nyugdíjasok kb.

Gondolom rashidm nem a Nóta Tvt akarja rajta nézni, hanem esetleg blu ray filmeket, konzolon játszik, PC-re köti.
nem nézek nóta tv-t, se blu ray filmeket, és még nyugdíjas se vagyok. és így is csak egy 107centis tv-m van, ami se nem okos, se nem 3d-s. :ozil:

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. március 10., péntek 11:41

h3x0r írta: A YouTube-ot viszont rendszeresen hasznaljuk, kenyelmes telefonrol berakni a videokat.
Szintén, az egyik legjobb funkciója. :agree:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. március 10., péntek 11:28

h3x0r írta:
kanye írta:Akkor rosszul írtam. Az tény, hogy aki csak TV nézésre használja, annak elég a HD. De ki használja csak arra? Nyugdíjasok kb.
Ha abbol indulunk ki, hogy a felnott lakossag mindossze 20%-a torrentezik, vagy hogy ez a szam a 18-29-es korosztalyban is "csak" 54%, akkor azert lehet sejteni, hogy a legtobb ember mire is hasznalja a TV-t.
Nézi az Astro show-t és az öregségi nyugdíját arra költi, hogy kuruzslók pénzenergiát küldjenek és szellemeket szedjenek le róluk? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. március 10., péntek 11:21

h3x0r írta:Pedig az lenne a minimum, hogy egy TV miatt lecsereld a szekrenyt is. :mrgreen:
Albiban vagyok, nem az enyém a bútor. Annyit nem ér. :mrgreen:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. március 10., péntek 11:17

Ha abbol indulunk ki, hogy a felnott lakossag mindossze 20%-a torrentezik, vagy hogy ez a szam a 18-29-es korosztalyban is "csak" 54%, akkor azert lehet sejteni, hogy a legtobb ember mire is hasznalja a TV-t.
rashidm írta:
kanye írta:Ez a 32 amúgy kicsi lesz, gondolom nem fél méterről akarjátok nézni.
Hát mivel nagyobb nem fér el...
Pedig az lenne a minimum, hogy egy TV miatt lecsereld a szekrenyt is. :mrgreen:
Realista24 írta:aztán jött kanye és lecsapta a magas labdát, mert leírni, hogy hd, két év letöltendő az ő világában.
Akkor mit kapnek en, ha megtudna, hogy osszel 30 000-ert vettem egy no name HD TV-t a konyhaba, ami nem is 80, hanem csak 60 centis. :lol:
Babinho írta:Amúgy smart és 3d funkciókat használ valaki?
Én 3d filmet sztem 4-5-t néztem, smarton is elvétve youtubozok. De annál is gyakoribb, hogy telefonról indítom el és kidobom tv-re. Haver netflixezik vele erősen, de elég instabil a cucc.
En meg nem talalkoztam olyan emberrel, akinek 3D-s TV-je van es tenyleg ki is hasznalja. A YouTube-ot viszont rendszeresen hasznaljuk, kenyelmes telefonrol berakni a videokat.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. március 10., péntek 10:38

:lol: :lol: szegény ördög a semmiért csapatta ki magát :mrgreen:

Amúgy smart és 3d funkciókat használ valaki?
Én 3d filmet sztem 4-5-t néztem, smarton is elvétve youtubozok. De annál is gyakoribb, hogy telefonról indítom el és kidobom tv-re. Haver netflixezik vele erősen, de elég instabil a cucc.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 10., péntek 10:35

rashidm írta:[
Nem látta senki, hogy full HD-t írtam? :lol: Filmnézésre lenne leginkább.
De láttuk, csak donor utalt rá, hogy ha nem fontos, akkor mit javasol, aztán jött kanye és lecsapta a magas labdát, mert leírni, hogy hd, két év letöltendő az ő világában.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. március 10., péntek 9:39

kanye írta:
donor írta:ha fontos a fullHD.
2017-ben ki vesz HD tévét?

Ez a 32 amúgy kicsi lesz, gondolom nem fél méterről akarjátok nézni.
Hát mivel nagyobb nem fér el... Nem Hd hanem fullHD. 4k-sat meg akkor veszek ha nem kerül fél éves fizetésbe.

Nem látta senki, hogy full HD-t írtam? :lol: Filmnézésre lenne leginkább.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. március 9., csütörtök 22:48

Szerintem sem érdemes manapság HD Ready tv-t venni, pár ezerrel többért kapsz egy sokkal szebb képű FHD tv-t.

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. március 9., csütörtök 22:47

rashidm írta:Lakótársammal tervezünk tv-t venni. Ötletek?

- 32 col
- FHD
- nem kell smart
- hdmi legyen
- usb legyen
- megbízható
- jó képminőség

Nagyjából ennyi. :D
Figyelj, ha csak arra kell, hogy filmeket nézzetek rajta, akkor olcsón simán tudtok venni egyet a Tescoban is, én ott vettem 2012-ben egy 40"os Blaupunktot, gyakorlatilag minden formátumot lejátszik. Ráadásul még 1 pixel hiba se jött rajta elő. Szóval így 5 év után is tökéletes.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. március 9., csütörtök 22:42

kanye írta:Te miről beszélsz? Vita? Segítő szándékkal írtam. Leszarom hogy milyen órád van, ha hülyeséget beszélnek, azt nem szeretem.

Egy TV-t az ember évekre vesz, minek vegyen HD-t, miközben FHD van kicsivel drágábban?

Tessék: 40" FHD, 80 körül https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv- ... 272453251/
Nagyon kemény vagy, de ez mindent elárul rólad. Belinkelsz egy 90 ezres tv-t "80 körül szöveggel", mert 8-assal kezdődik. :lol: :lol: :lol: Ez pont 50%-kal drágább, mint a jól leszólt kis LG, amin anyukám 2 méterről fogja nézni az amúgy sem HD adásokat valószínűleg nagy megelégedéssel. Vehetnék neki egy LG PF1000U-t is, mert telne rá, de mi a f@sznak? Attól nem lesz menőbb csaj az ÖTYE klubban.
Rashidm 32"-osat kérdezett, valószínűleg arra van szüksége. Ajánlottam 3-at, amiből az egyik olcsóbb a többinél és ha TV nézésre, filmezésre kell, akkor tökéletesen elég. Ha neked ez hülyeség, akkor nem velem van a baj.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 9., csütörtök 22:31

Imádom, hogy az ilyen nagypofájú userek mint te, annyira egyszerűek, mint a faék.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kanye

HozzászólásSzerző: kanye » 2017. március 9., csütörtök 22:29

Realista24 írta:
Heti kétszer nézek tévét, vagy egyszer, attól függ hány Real meccs van. Nyugdíjig meg még van pár évem. Xboxoom sincs, meg bluray lejáccóm se. PC-re se kötöm. Na?
CRT. Legmagyobb stíl.
Áram bekötést vállalok darido@gmail.com

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 9., csütörtök 22:27

kanye írta:
ziro4vr írta:Ki beszél hülyeséget? Te nem értesz engem. Az, hogy te tisztában vagy azzal, hogy egy TV mekkora maradványértékkel bír, milyen paraméterekkel rendelkezik, egyáltalán milyen változatai vannak, nem azt jelenti, hogy ezzel mindenki tisztában van. És ez még csak egy aspektus, a különböző demográfia eltérések ennél sokkal nagyobbak.

Te azt írtad, 2017-ben ki vesz hd tévét...nem azt, hogy melyik térül meg vagy melyik éri meg, melyik korszerűbb.
Akkor rosszul írtam. Az tény, hogy aki csak TV nézésre használja, annak elég a HD. De ki használja csak arra? Nyugdíjasok kb.

Gondolom rashidm nem a Nóta Tvt akarja rajta nézni, hanem esetleg blu ray filmeket, konzolon játszik, PC-re köti.
Heti kétszer nézek tévét, vagy egyszer, attól függ hány Real meccs van. Nyugdíjig meg még van pár évem. Xboxom sincs, meg bluray lejáccóm se. PC-re se kötöm. Na?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kanye

HozzászólásSzerző: kanye » 2017. március 9., csütörtök 22:24

ziro4vr írta:Ki beszél hülyeséget? Te nem értesz engem. Az, hogy te tisztában vagy azzal, hogy egy TV mekkora maradványértékkel bír, milyen paraméterekkel rendelkezik, egyáltalán milyen változatai vannak, nem azt jelenti, hogy ezzel mindenki tisztában van. És ez még csak egy aspektus, a különböző demográfia eltérések ennél sokkal nagyobbak.

Te azt írtad, 2017-ben ki vesz hd tévét...nem azt, hogy melyik térül meg vagy melyik éri meg, melyik korszerűbb.
Akkor rosszul írtam. Az tény, hogy aki csak TV nézésre használja, annak elég a HD. De ki használja csak arra? Nyugdíjasok kb.

Áram bekötést vállalok darido@gmail.com

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 9., csütörtök 21:50

Ki beszél hülyeséget? Te nem értesz engem. Az, hogy te tisztában vagy azzal, hogy egy TV mekkora maradványértékkel bír, milyen paraméterekkel rendelkezik, egyáltalán milyen változatai vannak, nem azt jelenti, hogy ezzel mindenki tisztában van. És ez még csak egy aspektus, a különböző demográfia eltérések ennél sokkal nagyobbak.

Nem illik.

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2017. március 9., csütörtök 21:50

2017-ben ki vesz HD tévét?
Azok a milliók, akik "csak" TV nézésre használják a TV-t és tökmindegy nekik, hogy a híradó milyen felbontásban megy. Megkockáztatom, hogy a FHD TV-k nagy része is tök feleslesen lett megvéve. Amíg egyébként a HD adásokat nagyjából lefedi a közszolgálati TV, a többi meg fizetős, addig nem is lesz ebben változás.

Vissza: