Nem tilthatnak el ha barátságos meccsen hentelsz.szerintetek jó ötlet?

*insertrollsafememe
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. március 10., péntek 20:24
Nem tilthatnak el ha barátságos meccsen hentelsz.szerintetek jó ötlet?
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. március 10., péntek 19:50
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. március 10., péntek 19:43
HozzászólásSzerző: soadroli » 2017. március 10., péntek 19:42
most tette ki nemrég a barca fb oldala. de akkor sorry.csabi* írta: vótmá
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. március 10., péntek 19:40
vótmásoadroli írta:hivatalos, hogy lesz el clasico az előszezonban
HozzászólásSzerző: soadroli » 2017. március 10., péntek 19:20
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2017. március 10., péntek 16:10
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2017. március 10., péntek 13:56
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. március 10., péntek 13:40
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. március 10., péntek 12:38
Senki nincs a csucson szerintem se, mindenki ezer sebbol verzik, nincsen kiemelkedo csapat. Erre gondolt szerintem Misztik is.Victorioo írta:Én sem értem, szerintem rég volt/lesz, ilyen erős nyolcas.
HozzászólásSzerző: kovacs.tibike1970 » 2017. március 10., péntek 12:38
Lefeküdne-e?? Ezt te se gondolhatod komolyan.realistahuni írta:Szerintem is szoros lesz a buli. Egy Sevilla is kiüthet bárkit ha elkattannak. Dortmundra még kíváncsi leszek, Tuchel alaposan benyalt a barcának, kíváncsi lennék lefeküdne-e nekik.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. március 10., péntek 12:36
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2017. március 10., péntek 12:30
HozzászólásSzerző: kovacs.tibike1970 » 2017. március 10., péntek 12:25
Nem igazán értelek.MyStiQ írta:Véletlenül nem, de gusztustalan bírói segítséggel igen. Egy plusz kört már köszönhetnek ennek idén is, még akkor is, ha örülök, hogy kipicsázták ezt a lúzer PSG-t.A BL-t érdemtelenül, véletlenül nem lehet megnyerni.
Mondjuk nézem ezt a várható mezőnyt, valahogy nem dobtam hátast senkitől. Bayern, Barca, Dortmund, Real Madrid, valószínűleg Man. City, Sevilla, Atletico, Juventus. Kár, hogy ilyen piszok gyenge és ötlettelen a mostani Real is, pedig simán lehetne címet védeni...
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2017. március 10., péntek 12:17
Véletlenül nem, de gusztustalan bírói segítséggel igen. Egy plusz kört már köszönhetnek ennek idén is, még akkor is, ha örülök, hogy kipicsázták ezt a lúzer PSG-t.A BL-t érdemtelenül, véletlenül nem lehet megnyerni.
HozzászólásSzerző: flori » 2017. március 10., péntek 12:15
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. március 10., péntek 11:27
HozzászólásSzerző: Chris » 2017. március 10., péntek 11:27
Pontosan ezt láttam én is. Hihetetlen szerencsés csillagállás ez az egész a Barcának, a PSG-vel a bíróval mindennel együtt. Az, hogy van egy Neymar aki képes volt ilyen szabadot lőni vagy hogy az utolsó utáni percben sem adták fel az már valóban nem a véletlen műve, de hogy ilyen játékkal 6-ot lehet lőni az példátlan szerintem a fociban (ezen a szinten természetesen).Nekem ne hirdesse senki,hogy kimentek és annyira akarták,hogy végül összejött... kimentek lötyögni és valami fatális kabaré lett az egész, aztán megy az utólagos vetítés,hogy a szív diadala meg futball történelem... hihetetlen este volt de egyben nevetséges is.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. március 10., péntek 11:14
De még ha csak erről a foci diadaláról beszélnének.De már az akaratéról is... aki látta a meccset,az pontosan tudja,hogy a barca a szuurkolók bárki itt kb5 percig hittek atovább jutásban,Suarez fetrengéséig csak lötyögés ment.Kerlon írta:Az a szomorú, hogy egy ilyen meccs után kb a futball diadalát hirdetik. Ami szomorú, hogy ezt terjeszti a sajtó és erre fog felnőni a következő generáció.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. március 10., péntek 9:47
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem