Masreszt gondoljunk bele hogy mennyi penzt jelent ez az UEFAnak hogy a csapbol is a nagy forditas folyik.

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. március 10., péntek 9:47
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. március 10., péntek 9:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 10., péntek 9:36
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. március 10., péntek 9:34
Akartam pont írni. Ezzel adtak a szarnak egy pofont.Realista24 írta: Ja, feláldoztak egy senkit a nagyobb cél érdekében. Good job, well done.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 10., péntek 9:27
Ja, feláldoztak egy senkit a nagyobb cél érdekében. Good job, well done.BlancoMark írta:Legalabb elismerik, hanyszor de hanyszor volt olyan hogy ilyen botranyos vezetes utan ugyanugy dolgozhatott valaki tovabb. Ugyhogy tetszik ez a hozzaallas, igy talan ketszer is meggondoljak hogy megeri-e a karrierjuket kockaztatni nehany ketes itelettel.___Samy___ írta:MARCA: UEFA sources confirm a meeting to be held to demote referee Aytekin to less important games after his Barca-PSG performance.
Kezdődik.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. március 10., péntek 9:04
Legalabb elismerik, hanyszor de hanyszor volt olyan hogy ilyen botranyos vezetes utan ugyanugy dolgozhatott valaki tovabb. Ugyhogy tetszik ez a hozzaallas, igy talan ketszer is meggondoljak hogy megeri-e a karrierjuket kockaztatni nehany ketes itelettel.___Samy___ írta:MARCA: UEFA sources confirm a meeting to be held to demote referee Aytekin to less important games after his Barca-PSG performance.
Kezdődik.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. március 10., péntek 8:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 10., péntek 7:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 9., csütörtök 22:24
Én meg az enyém. Egyébként igen, húzd ki a dugót és vedd be a pirulát, csak jól gondold meg, hogy melyiket.Berti írta: Nem csak a fórumon van ez, az egész sajtó ezzel van tele. Akkor az a megoldás hogy nem megyek net közelbe?
Nem kell nekem megoldás. Elméletileg az mások véleménye, én csak elmondtam az enyém.
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. március 9., csütörtök 22:13
Nem csak a fórumon van ez, az egész sajtó ezzel van tele. Akkor az a megoldás hogy nem megyek net közelbe?Realista24 írta:Van erre egy megoldás, ne fórumozz.Esküszöm már visszataszitó néhányatok bírózása meg uafalonazása, komolyan mondom.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. március 9., csütörtök 21:53
HozzászólásSzerző: Chris » 2017. március 9., csütörtök 21:44
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 9., csütörtök 21:41
Mindenkinek, aki nikotintapaszt használ.ikarus93 írta:Ez kinek szólt ?Realista24 írta:Matyi ünnepel
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/ ... e=5961FFAD
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. március 9., csütörtök 21:30
Ez kinek szólt ?Realista24 írta:Matyi ünnepel
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/ ... e=5961FFAD
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. március 9., csütörtök 21:03
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2017. március 9., csütörtök 20:50
A többség véleményét nem tudom, de ma vitatkoztam egy barcással. Szerinte végig aszisztált a PSG rúgdosódásához a bíró, mind2 tizi jogos volt és az elején a kéz a Mascheranonál vétlen volt, de előtte amit a párizsi védő kezére rúgtak azt elmaradt büntető ként számolja. Tehát összegezve a barca ellen fújta, bírói ellenszélben nyert a a barca. Szerintem ez a többség véleménye is odaát.KAG írta:Kotekedes nelkul kerdezem tenyleg, de mi az atlag gondolat feletek a biroi tevekenysegrol?
A masodik tizi egyertelmu h nem volt jogos, de vannak ketes esetek:
-Szerintem neymarnak mar reg nem is kellett volna a palyan lenni
-5perc hosszabbitas mire?
-di maria lerugasa a kontranal, amit masch is beismert.
-pique kezezese 16on belul
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 9., csütörtök 19:58
Na. Kiváncsi vagyok a mai véleményedresentry írta:Jóvanmána.Realista24 írta:
Össze ne fosd mar magad elore....hányok ettől.Ezzel csak hangsúlyozni akartam, hogy mennyire fontos hogy van egy csapatnak edzője. Mármint nagy előny, na.
Szerintem a Emery nem véletlen verte 4-0 egy jóval gyengébb kerettel a Barcát. illetve Sevilla se véletlen van rajtunk egy jóval gyengébb kerettel. Ezzel csak arra akarok utalni, hogy Zidane nem edző, csak jó a keret, LE nem edző csak jó a keret (messi) és hogy Sampaoli kurvajó edző. Ha van egy jó edző meg egy jó keret, akkor sokkal nagyobb esélyül van nyerni. (főleg egy bajnokságban).
Így már csak nem annyira hányingerkeltő.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. március 9., csütörtök 19:19
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 9., csütörtök 19:03
A PSG taktikailag múltkor agyonverte hőn szeretett csapatodat, viszont a tegnapira ezt nem lehet elmondani. A Barca csak gyömöszölte a labdát, helyzetük alig volt, Trapp és a PSG védelem balfaszkodása hozott 2 gólt, 2 11-es, 1 szabadrúgás és egy felívelés. Ennyi volt a mérkőzés.lesliejr írta:Előre jelzem, békében szólok hozzá, Barca-s itt ilyenkor ne "okoskodjon", pár embernek még emészteni kell a történteket.
Sok helyen olvasom, hogy ezt a PSG cseszte el, PSG hibája, nekik köszönhetjük....volt egy első meccs is ahol szintén nem reális eredmény született mert azt meg mi rontottuk el a nulla hozzáállásunkkal.
Tegnap a PSG semmit se csinált, csak beállt védekezni? Odavágón szintén ezt csinálták, csak akkor úgy adogattuk nekik oda a labdát kontrákhoz, mintha meg lett volna beszélve előre és volt egy Di Maria-juk, aki szerintem is a világ (egyik?) legjobb kontra játékosa.
Nem játszottunk kifejezetten jól vagy szépen, ez tény, de amelyik csapat 30 méterre tömörül a kapuja elé ott nehéz szép dolgokat bemutatni.
Csúsztunk-másztunk ami a csövön kifért (aki olyanokat ír, hogy semmi extrát nem tolt a Barca, az nem látta az eddigi meccseinket) a PSG pedig megtette azt a szivességet, amit mi nekik 3 hete.
Ettől jobb csapat nem lettünk egyszerre, de Lucho bejelentése óta felszabadultabb lett a játék és ezen a szinten ez kell, nem óriási ötletek, hanem pszichológia.
Kiegyenlített lesz a legjobb 8 mezőnye, nincs egyértelműen kiemelkedő csapat.
HozzászólásSzerző: poronty » 2017. március 9., csütörtök 18:45
Szóval a PSG mindkét meccsen beállt védekezni, és az első meccsen azért aláztak meg titeket, mert odaadogattátok nekik a labdát, meg mert nem volt kedvetek focizni. Most meg ugyanez történt csak fordítva?Előre jelzem, békében szólok hozzá, Barca-s itt ilyenkor ne "okoskodjon", pár embernek még emészteni kell a történteket.
Sok helyen olvasom, hogy ezt a PSG cseszte el, PSG hibája, nekik köszönhetjük....volt egy első meccs is ahol szintén nem reális eredmény született mert azt meg mi rontottuk el a nulla hozzáállásunkkal.
Tegnap a PSG semmit se csinált, csak beállt védekezni? Odavágón szintén ezt csinálták, csak akkor úgy adogattuk nekik oda a labdát kontrákhoz, mintha meg lett volna beszélve előre és volt egy Di Maria-juk, aki szerintem is a világ (egyik?) legjobb kontra játékosa.
Nem játszottunk kifejezetten jól vagy szépen, ez tény, de amelyik csapat 30 méterre tömörül a kapuja elé ott nehéz szép dolgokat bemutatni.
Csúsztunk-másztunk ami a csövön kifért (aki olyanokat ír, hogy semmi extrát nem tolt a Barca, az nem látta az eddigi meccseinket) a PSG pedig megtette azt a szivességet, amit mi nekik 3 hete.
Ettől jobb csapat nem lettünk egyszerre, de Lucho bejelentése óta felszabadultabb lett a játék és ezen a szinten ez kell, nem óriási ötletek, hanem pszichológia.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem