Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Viszont bejött a tipped, Davidet örökbe fogadták. Akkor lehet, hogy mégis Ő ölte meg a szüleit. A mit mondanak a csillagok kérdés egyre jobban bassza az agyamat, most már kiderülhetne mit is takar
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. március 12., vasárnap 10:59
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. március 12., vasárnap 8:19
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Annal a teljesen nema jelenetnel azert volt feszultseg rendesen.P. Krisz írta:Légió 1x5
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor az ember azt hinné, hogy nem lehet fokozni ezt az őrületet, akkor rátesznek még 1-2 lapáttal.![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. március 11., szombat 14:56
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. március 10., péntek 22:39
HozzászólásSzerző: soadroli » 2017. március 10., péntek 21:04
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. március 10., péntek 18:58
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. március 9., csütörtök 21:26
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. március 6., hétfő 21:09
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az a baj, ha van, akkor is ilyen idióta Eugene-el... De ez a szarvas valóban profi munka volt.realistahuni írta:TWD
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A cgi szarvasnál konkrétan felsírtam annyira gagyi volt.![]()
Egyre rosszabb a sorozat, mikor nincs Negan nézhetetlen.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. március 6., hétfő 18:22
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. március 5., vasárnap 23:34
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. március 4., szombat 14:17
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. február 28., kedd 18:41
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. február 27., hétfő 14:08
Most fejeztem be az évadzárót és vegyes érzéseim vannak. Hardy viszi a showt, szó szerint. A többi színész nem ér fel hozzá, de a többi karakter is nagyon kidolgozatlan az övéhez képest. Zilpha pl. egy hatalmas fail volt a részemről. Az Afrikai szál szinte teljesen mellőzve volt. A történet is kicsit túl lett bonyolítva a végére.h3x0r írta:Taboo S01
Roviden osszefoglalva: Tom Hardy kapott egy sorozatot, hogy a kultuszat noveljeA korabbi kommenteket visszaolvasva megertem, ha par ember szerint hetiben neha lassu volt es keves dolog tortent, viszont napi 1-2 reszt daralva en baromi jol szorakoztam.
Minosegi sorozatrol van szo, a diszlet es az egesz kor hangulata beszippantja a nezot. Tom Hardy pedig mind a 8 reszt vegig daralja. Az evadzaro nekem kulonosen bejott, talan az egyik legjobb resz. Ugyhogy aki eddig csak szemezgetett a sorozattal, nyugodtan vagjon bele.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. február 26., vasárnap 20:35
Te szerelmes vagy belém? Vagy mi a baj?TheBull6 írta: Kivéve ha ziro barátja, mert akkor inkább ne.![]()
Évadzáró nálam is mindent vitt, ahogy az egész sorozat is.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. február 26., vasárnap 20:01
Kivéve ha ziro barátja, mert akkor inkább ne.h3x0r írta:Taboo S01
Ugyhogy aki eddig csak szemezgetett a sorozattal, nyugodtan vagjon bele.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. február 26., vasárnap 19:58
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. február 26., vasárnap 11:31
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lehet, hogy ido kozben neveloszulokhoz kerultek? A csaj azert lathatja, mivel korabban testet csereltek. Mar csak az hianyzik, hogy a kovetkezo reszben jojjon egy oriasnyuszi is.P. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Húbazze nem tudom, talán az első részben volt egy párbeszéd, hogy az anyja vagy apja akkor halt meg amikor az intézetben volt és nem is mehetett el a temetésre. Miért csak Syd látja a szörnyet amit David is lát ? Ha David hozta létre a szörnyet őnvédelem gyanánt akkor mitől félt annyira kisgyerekként ?
Junkieról videó.
Na ki fekszik a földön?
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. február 26., vasárnap 11:09
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. február 26., vasárnap 10:36
A latvany nem veletlen, valamelyik cikkben olvastam, hogy a konyhas jelenetnel tenyleg "felrobbantottak" egy konyhat es egy 1000fps-es kameraval csinaltak egy 2-3 masodperces videot. Ezert tunik valosagosnak es nem egy gagyi CGI jut rola eszedbe.P. Krisz írta:Légió 1x3
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Röviden: Syd létező személy, nem csak egy téveszme. David sokkal erősebb mint eddig hittük, egy új képessége is bemutatkozott. Közelebb kerültünk David "démonaihoz", de még mindig nem elég közel. Látvány továbbra is fantasztikus.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. február 25., szombat 13:14
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem