Összehasonlítani azt, hogy egyenlő helyzetből elindulva a PSG lefocizott titeket azzal, hogy egy 4-0-ás előnynél beállnak a kapu elé 11-en és még passzolni sem tudnak. Szerintem nem reális.

Ha 0-0 lett volna az odavágó oké. De könyörgöm, lefociztak titeket, szóhoz se tudtatok jutni, Messinek kapuralövése sem volt, Neymar sem tudott mit kezdeni a PSG-vel, nem volt középpályátok. ÉS tartom, hogyha a PSG nem így megy ki, hogy védekezzünk gyerekek és beszari módon, hanem normális, rendes játékkal, hiába ítél a bíró 2 tizenegyest, ti is kaptatok volna vagy 3-at megint. Amikor 3-0 volt azonnal megtanultak focizni és rá 10 perce jött is az idegenbeli gól, aztán visszaálltak védekezni ugyanúgy. De ha Falcao kapufája bemegy, vagy Di Maria belövi a lasztit akkor most nem igen lenne min örömködnötök. Egyik meccsen sem volt hűűű de egetrengeto a Barcelona, annak a 6 gólnak a fele az nem önerőből jött.
Mindenesetre béke van, én elengedtem ezt, többet nem is kívánok erről beszélni, egyértelmű még ezek ellenére is jobban megérdmelitek a továbbjutást, mint a PSG, mert 4-0-ás előnnyel így kiállni egy BL nyolcaddöntő visszavágójára, legyen az bárhol bárki ellen, nem szabad! Megérdemelték, hogy kiestek, viszont a Barca meg úgy Istenigazából, nem érdemelte meg, hogy továbbjutott szerintem, de akkor már inkább ők, mert legalább küzdöttek, hogy továbbjussanak, a semmiből. A PSG meg egy nyert párharcnál be áll szarozni hátra. No béke..