Jo ezt a fotelszurkerekkel meg az öregekkel a tv előtt esetleg nőkkel megetethetik nagy címlapokkal,hogy futballtörténelem, azért átbogarásztam pár német és magyar szurkolói forumot,mindenkit a hányás kerülget aki kicsit is látja ezt a sportot.
De innen szép kizúgni a faszba, hiszem,hogy egy magasztosabb cél érdekében jutottak tovább

címvédős szezonhoz barca verés dukál

ejdeszép lenne ha a paci otthon cardiffban autózná körbe az aktuális védőjüket.
Na de sok meló van addig és így a ligában is egyszerűbb lesz.De szerintem erre nekünk és a bayernnek is reagálni kell amint adott a lehetőség.
Én a többiben nem bízom, matracék már a többiek még kevesek fejben,hogy elbírjanak ezzel a régi-új csodabarcaval

tuchel os jól benyalt nekik Guardiola amugy is térdel ahogy meglátja messit, a juve meg max ellenünk képes a bravúrra.
Na de kiváncsi leszek erre a szezonra, bl-ben papíron nagyon erősbek tűnik ez a 8as valahogy mégsem tartok még a bayerntől sem annyira.Persze én csúcsformával számolok a hajrára, ha ez lesz ami az elmúlt hetekben akkor a leszter ellen is kiesünk a barca meg bl-t nyer
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams