El Unico írta:Steve írta:Az egyetelen örömteli dolog számomra, hogy itt a svéd tv szakkomenntátora Lars Lagerbäck a korábbi svéd szövetségi kapitány egyenes adásban a futball szégyenének nevezte ezt a győzelmet.
Majd lenyomtak 3 kamu esetet és egy összevágást Neymar és Suarez színészkedéseiből.
Örülök, hogy vannak még gerinces emberek és nem a barca csodája és hasonló felxopás van..
..Majd rákattintottam az indexre..
Szomorú tényleg ez az egész.
Lexarom a psg-t nyilván megérdemelték, de az hogy több millió embert szemen lehet köpni a kamu tizikkel, lessel, a semmire 5 perc hosszabbítással, úgy hogy egy percet nem állt a játék..
Vérlázító.
Kapjuk őket és csapjuk meg ezt a csürhét, bíróstól uefástól.
+1
Kezdem elhinni ezt a mes que un club dumat. Tenyleg igaz, latjuk az eredmenyet

Visszataszito nagyon, hanyok egyszeruen ettol. Nem maradt mas, mint hogy gratulaljak nekik, mert ha mindentol eltekintek, akkor pontosan ezt a szenvedelyt hianyolom a mieinkbol. Igy menni elore, es egyszeruen bedaralni az ellenfelet.
Szerintem ne irigykedj,mi többször álltunk fel mostanában hátrányból,bírói segítség nélkül.
Ez a két 11es szerintem katasztrófa volt,az elsőnél elcsúszott a védő,háttal volt Neymarnak,a második meg hagyjuk.Undorító ez a csapat,a színészkedő Neymarral,de leginkább Suarezzel az élen(bocs Pálesz,Te jó arc vagy),bíróstól,de valahol meg is érdemlik,mert akik összefossák magukat tőlük mit is várnak????!!!!Gratula nekik,mert azért hittek benne(na nem 3:1nél),de azért le ne térdepeljünk már.Nagyobb bennünk jelenleg a potenciál,ezt csak Zidane ronthatja el az állandó BBC-vel meg Casemiróval,(sajnos jó úton is halad felé).Hala Madrid,jó éjszakát,ne sírjatok!