HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. március 8., szerda 20:38
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. március 8., szerda 20:33
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. március 8., szerda 20:32
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. március 8., szerda 20:21
TrollfocirólMúltkor Valentin napon b@szták meg őket Párizsban, most pedig nőnap alkalmából lesznek análizélve!
HozzászólásSzerző: sentry » 2017. március 8., szerda 20:15
Ráadásul nincs is egyáltalán semmilyen szélső sehol a Barca kezdőjében. LE addig ügyeskedik ezzel a kezdővel hogy még szerintem az is benne van hogy x vagy nyer a PSG.ziro4vr írta:Két szélén Dexter meg Lucas szétfutja őket. 2-1 vagy 3-1 benne van, több nem.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. március 8., szerda 20:13
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 8., szerda 20:12
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. március 8., szerda 20:12
HozzászólásSzerző: sentry » 2017. március 8., szerda 20:12
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 8., szerda 20:08
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. március 8., szerda 20:07
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. március 8., szerda 19:58
HozzászólásSzerző: lestat » 2017. március 8., szerda 19:53
HozzászólásSzerző: csapos » 2017. március 8., szerda 18:42
Ezt nehéz elmagyarázni. Próbáltam keresni veideókat ezekről, de nem nagyon találtam.Kerlon írta:Szerkeszteni nem tudtam, de ez így mekkora ótvar baromság. Ennyiből minden szándékos szabálytalanságért adjanak pirosat. Érted félpályán viszed 3 a 2-ben egyik belekezez direkt, akkor nagy valószínűleg góltól menti meg a csapatát. Lerántás dettó. De félpályán nem fogja kiállítani.
Be, de csak a lábbal elkövetett szabálytalanságnál lehetett volna sárga a büntetése. Így, hogy felborította(?) pirosat kellett kapnia.Kerlon írta:Rohadt nagy baromság, mert a labdára ment, de Lewa belépett elé.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 8., szerda 18:16
Rohadt nagy baromság, mert a labdára ment, de Lewa belépett elé. Jól van látom, hogy van bőven hülye szabály még.mia san mia írta:Szerintem is hülyeség, de ez a szabály. Ha azt ott lefújta akkor piros lap.
Elsőre a jv is sárgát mutatott fel, az alapvonali szólt neki gondolom, hogy ez már piros kell legyen ha egyszer lefújta. Felülbírálta magát és kiállította a franciát.
Holott mezőnyben ennél sokkal veszélyesebb és durvább faultok maradnak sokszor megtorlatlanul.
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. március 8., szerda 18:01
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 8., szerda 17:56
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 8., szerda 17:46
HozzászólásSzerző: csapos » 2017. március 8., szerda 17:35
Ha a szabálytalanság bármilyen formában kézzel (szándékos kezezés nyilvánvaló gólhelyzetben, visszahúzza ellenfelét stb.) vagy testtel történik (pl. lökés) akkor piros. Ha lábbal és a labda megjátszására irányul, csak sárga. (Kivéve a durva, vagy erőszakos cselekedetet.)Kerlon írta:Hát az új szabály pont azt mondja ki, hogy nincs dupla büntetés, 11-es+sárga
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. március 8., szerda 16:43
Örülj, hogy nem spanyol bíró volt, akkor semmi nem lett volna.mia san mia írta:Felmerült, hogy jogtalan volt Kos kiállítása. Jómagam is így gondolnám, de az új szabály szerint ha tizit adott, ki is kellett állítsa a védőt.
16-oson belüli fault esetén csak akkor adhat sárgát, ha a szabálytalanság lábbal történik és labdára irányul. (Pl késik egy ütemet a belépő)
Amúgy én is azt mondom h ez tizi és sárga maximum.
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem