flori írta:Ez tavaly oké lehetett volna, idén sztem kiesünk egy erős ellenfél ellen. Én a megúszásra mennék, még egy kör erejéig
Annak sem látom értelmét sajnos. Elődöntőben még fájóbb elbukni, mint még most. Ha megálló van itt legyen, erős ellenfél ellen. Hátha akkor változik valami.
Így van. Én is erös ellenfelet akarok méghozzá emiatt:
1. Ha címet akarunk védeni mindenkit meg kell tudni verni, ideje komolyabban venni a dolgokat.
2. Ha kiesünk akor inkáb most mint késöbb - plusz akkor legalább észbe kap a társaság és nem lazázzák el a bajnokságot.
3. ideit tanulóévnek tekintem, nem zavar ha nem nyerünk, + a címvédö általában elhasal. Ha ne adj Isten menni kell akkor egy erös ellen búcsúzzunk, ne vmi kiscsapattól.
Azért nem dölök kardomba ha a Leicester - Monaco ágon jutunk döntöbe és ott a PSG-t verjük bucira
Más: csak szerintem volt röhejes tegnap a az Arsenal piros lapja? A tizi még fújható volt, mert volt kontakt böven, a lábát is akasztotta. Szerintem jól dönött a bíró amikor csak sárgát adott. Nem véletelnül mutatta a német rendezö utána percekig az alapvonali makkászt.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.