Bale első félidei teljesítményéről én speciel nem vagyok elájula, gyakorlatilag szinte csak rossz döntéseket hozott, a kapott gólunkban pedig ő is nyakig benne volt. Benzama - Ronaldo csak összehozott egy ziccert, amiből CR végül kapufát rúgott.. majd - ha Higuainhoz hasonlítod - nézdd vissza a két kapufát, hogy ki milyen helyzetből rúgta el..Kerlon írta:Március van. C-től november óta várja mindenki a csodát, de jól láthatóan sehova se fejlődik. Integet, csapkod, hitetlenkedik, reklamál... Mintha nem tűnne fel neki, hogy a legnagyobb problémája saját maga.
Galacitos meg leírja, hogy a másik kettő is gyenge. Ja, csak Bale és Benzem a is legalább védekeznek, vagy próbálnak focizni is és nem csak les határon várják a sült galambot. Illetve egyik sem frusztrálja a csapattársat, ha nem neki passzoltak. Ráadásul szerintem az első félidőben Bale megindulásaiból voltunk egyedül veszélyesek. 5,5 méterről az üres kapu-kapufáért Higuaínt szétszedtétek. Most is szét lehetne Ronaldot, hanem lenne egy igazi klubikon a csapatban, aki tényleg a csapatért focizik még ha csinál néha böszmeségeket is. Első dolgom lett volna lecserélni őt és nem Bale-t, aztán 2 normális szélsővel meg egy csatárral focizni. Jelenleg meg a szokásos van: CR bemegy csatárnak, várja a labdát, Benzema próbál visszalépni vagy kimenni a szélre, Bale a jobb oldal vonalhoz ragadt és ennyi. Még befelé se tud indulni, mert esélyes, hogy ott már CR van kiugrásra készen (természetesen lesen), de nincs hely.
Ez a csapat már nem bírja el Ronaldot és Ronaldo már nem ér annyit, hogy ennek a csapatnak megérje őt szolgálni. Ez hónapok óta nyilvánvaló nekünk vakoknak.
Las Palmas ellen hol volt Bale, amikor Ronaldo hozta az x-et a két góljával? Gondolom zuhanyzott, mert idióta volt..
Bale cseréje, ennyi kihagyás után azt hiszem indokolt volt..
CR életében nem passzolt ennyit mint idén, bőven hasznára van még ennek a csapatnak..