Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
Benfica?...normális csapatot akarok kapni, ne már, h lófing ágon menjünk a döntőig..Az igazság szerint viszont kiesnénk jelenleg a Juvétől...a Bayerntől..és sztem a PSG-től is.A többiek verhetőek.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én a psg-t akarom.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Atletico-CityRemy írta:Bár még sok minden lehet, de jelen állás alapján egy ilyet el tudnék viselni.
Atletico - Sevilla
Real - Benfica
PSG - City
Juve - Bayern
Real-Benfica
PSG-Bayern
Juve-Leicester

A Leicester tovabbmegy a Sevilla ellen.

- Süti
soadroli írta:egy ismerősöm eltalálta mixen a mai eredményeket 500-zal. 437k-t nyert![]()
Valakinek megjön a 874-es odds, nekem meg máskor simán elviszi az 1,5-ös.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- ___Samy___
Sztem a Bayernt kapjuk. Én szóltam.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Bár még sok minden lehet, de jelen állás alapján egy ilyet el tudnék viselni.
Atletico - Sevilla
Real - Benfica
PSG - City
Juve - Bayern
Atletico - Sevilla
Real - Benfica
PSG - City
Juve - Bayern
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Özil remélem elmegy haknizni Kínába, odavaló. A padon röhögő Alexis még az olaszoknál kiskirálykodhat pár évet.
Nem illik.
- BlancoMark
A hirek alapjan ketlem, hogy az o szajize alapjan alakulna a keret, ismerve a tulajt aki minel nagyobb penzt akar kivenni a klubbol a leheto legkisebb befektetessel. De meg ha igy is van hogy Wenger valogatta ossze a keretet:
nagy elvaras olyan vedoktol akiknek tobb szaz meccses PL tapasztalata van alsohangon, hogy egy ket meccses parharcban ne ajandekozzanak hatul passzolgatassal 4-5 golt? Termeszetesen nem vedeni szeretnem Wengert, mert mar reg fel kellett volna allnia a klubtol, hanem inkabb felhivni a figyelmet, hogy hihetetlen mod amator a keret nagyresze, tulfizetett buta sztarocskak gyulekezete, akik keptelenek bemocskolni a szerelesuket. A helyukben ezzel a problemval is azonnal kezdenek valamit, ezzel a kerettel mas edzo sem tud majd jobb eredmenyeket elerni.
nagy elvaras olyan vedoktol akiknek tobb szaz meccses PL tapasztalata van alsohangon, hogy egy ket meccses parharcban ne ajandekozzanak hatul passzolgatassal 4-5 golt? Termeszetesen nem vedeni szeretnem Wengert, mert mar reg fel kellett volna allnia a klubtol, hanem inkabb felhivni a figyelmet, hogy hihetetlen mod amator a keret nagyresze, tulfizetett buta sztarocskak gyulekezete, akik keptelenek bemocskolni a szerelesuket. A helyukben ezzel a problemval is azonnal kezdenek valamit, ezzel a kerettel mas edzo sem tud majd jobb eredmenyeket elerni.
Perez vette őket is.ziro4vr írta:És ki gyűjtötte őket össze, csak nem Wenger?BlancoMark írta:Azert Wengertol fuggetlenul nezzetek mar meg milyen golokat kapott a ket meccsen az Arsenal. Komolytalan az egesz, amator jatekosok gyulekezete akik azonnal feladjak ha golt kapnak. Ebbol a 10golbol legalabb 4 abbol lett hogy a tizenhatosuknal passzolgattak, nem hiszem hogy Wenger mondta nekik hogy ilyen nyeretlen ketevesek modjara passzolgassanak hatul..

Wengert úgy védik páran (szurkolókra gondolok) mint még edzőt talán soha a foci történetében. Az az ember annyi esélyt kapott hogy bizonyítson, hogy kísérletezzen eredmények nélkül mint még talán soha senki.
Bár nekem mindegy, én jót röhögtem rajtuk. Főleg azért mert a hazai szurkolók többsége egy arrogáns pöcs.

De hozzáteszem, hogy ha Zidane (és Perez?) tovább erőlteti ezt a balf*sz BBc-t akkor az első komolyabb csapat könnyedén megb*szhat minket is mert ma is úgy futkoztunk (- a BBC) mint a kis ovisok az szünetben. Össze-vissza. Nulla szervezettség, nulla taktika.
-
- Kedvenc játékosaid: Tacchinardi
Az én ismerősöm feltetelezem hogy lopta a képet és kirakta Facebookra.Hirtelen mennyi ismerőse lett a tagnak.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
És ki gyűjtötte őket össze, csak nem Wenger?BlancoMark írta:Azert Wengertol fuggetlenul nezzetek mar meg milyen golokat kapott a ket meccsen az Arsenal. Komolytalan az egesz, amator jatekosok gyulekezete akik azonnal feladjak ha golt kapnak. Ebbol a 10golbol legalabb 4 abbol lett hogy a tizenhatosuknal passzolgattak, nem hiszem hogy Wenger mondta nekik hogy ilyen nyeretlen ketevesek modjara passzolgassanak hatul..
Nem illik.
- BlancoMark
Azert Wengertol fuggetlenul nezzetek mar meg milyen golokat kapott a ket meccsen az Arsenal. Komolytalan az egesz, amator jatekosok gyulekezete akik azonnal feladjak ha golt kapnak. Ebbol a 10golbol legalabb 4 abbol lett hogy a tizenhatosuknal passzolgattak, nem hiszem hogy Wenger mondta nekik hogy ilyen nyeretlen ketevesek modjara passzolgassanak hatul..
Hirtelen mennyi ismerőse lett a tagnak.elmondom írta:Az én egyik ismerősöm is.soadroli írta:egy ismerősöm eltalálta mixen a mai eredményeket 500-zal. 437k-t nyert![]()
![]()

-
- Kedvenc játékosaid: Tacchinardi
Az én egyik ismerősöm is.soadroli írta:egy ismerősöm eltalálta mixen a mai eredményeket 500-zal. 437k-t nyert![]()

- András93
Legalább megdöntötték a Real sorozatos nyolcaddöntős elvérzéseit.

Arsenal vezetőségnek bőven elég a BL pénz, ha leesik egy FA kupa vagy valami akkor az jó, ha nem akkor nem. Amíg nekik jön be a pénz addig nekik jó.L.Miki írta:Hát ha most nem, vagy az idény végeztével, akkor tényleg sose, és akkor csak pénzkidobás az egész Arsenal...Sierra írta:Hát nem lepődnék meg, ha Wengert már holnap kibasznák, vicc azért, 10-2-es összesítéssel kiesni
Akkor cserélik le Wengert ha már tényleg felgyújtják a stadiont a szurkolók és akkor se azért fogják mert kupákat akarnak valaki mással csak hogy lenyugtassák a szurkolókat.
(És az arsenal szurkoló ismerőseim többsége még mindig megtartaná Wengert

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Wengerrel kapcsolatban számomra az a felfoghatatlan leginkább, hogy ő maga nem unja-e a xopást?!
..arról már letettem, hogy azt megértsem miért nem teszik ki..

..arról már letettem, hogy azt megértsem miért nem teszik ki..

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
gyalázat ami az Arsenalnál folyik. nagyon nagy potenciál lenne abban a klubban de az edzőtől a játékosokig a vezetőségen át borzalmas takarítás kéne oda. Infrastruktúra helyben nagy új stadion világszinten nagy szurkolótábor, az sem elhanyagolható hogy londoni székhelyű klub pénzük is van a vezetőségben is van orosz milliárdos aki ha minden igaz Abramovicsnál is vastagabb és mégis megelégszenek a full átlaggal.