csak látta, hogy másnapos.nem hiszem hogy Tito lekapta volna Messit a pályáról.

amúgy szerintem a holnapi meccsre tartalékolta őt, és lehet neymart is.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 20., kedd 16:23
csak látta, hogy másnapos.nem hiszem hogy Tito lekapta volna Messit a pályáról.
HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2013. augusztus 20., kedd 16:18
Nem tudom mennyire követted a meccseinket tavaly, de -hiába a jó rajt- motivációban és taktikában nem volt ennyi változás vagy nem hiszem hogy Tito lekapta volna Messit a pályáról.. De ismétlem ez még csak egy meccs, viszont nem hiszem hogy magyarázkodnunk kellene. Ezért mondtam, hogy nálatok és nálunk is kb. 8-10 forduló múlva lehet tisztábban látni, addig pedig hadd bizakodjunk, ha már annyian a rajt előtt nektek adták a bajnokságot.Mythos90 írta:Nem tudom, de a tavalyi rajtotokra is mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy gyenge volt. Gyakorlatilag mindenkit végigvertetek, igaz volt pár szerencsés meccs is, de azok is kellenek néha. De akkor is ugyanúgy ment a letámadás, és emlékszem sok Barca szurkoló teljesen el volt ájulva, hogy Tito új taktikai fegyverei (leginkább az átlövésekre gondolok) mennyit frissítenek a csapat játékán. Aztán a tavasz mégsem úgy sikerült, ahogy azt odaát gondolom sokan remélni merték. Úgyhogy szerintem még 2-3 hónap múlva sem lehet nagyobb következtetéseket levonni, csak ha majd eljutunk a bl egyenes kiesés szakaszához és jönnek az első komolyabb ellenfelek. Mondjuk tavaly már a csoportmeccseken is döcögött a szekér, talán már ott is le lehet vonni bizonyos következtetéseket. De az biztos, hogy a gyenge előszezon káros hatásai tavasszal, esetleg a tél végén fognak jelentkezni (már ha jelentkezni fognak egyáltalán).Látszott a motiváció, a kulcsemberek pozíciói az egész pályás letámadás, ami a legfontosabb fegyverünk volt. Messi is úgy tepert sokszor, mintha az élete múlna rajta. Ezek azok a dolgok, amit ha folytatunk egy Bayern ellen is jó eséllyel állhatunk ki. Ennek ellenére én is azt mondom, az hogy 7:0 lett az eredmény nem mérvadó, de a taktika alkalmazása mindenképpen biztató.
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 20., kedd 13:46
Nem tudom, de a tavalyi rajtotokra is mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy gyenge volt. Gyakorlatilag mindenkit végigvertetek, igaz volt pár szerencsés meccs is, de azok is kellenek néha. De akkor is ugyanúgy ment a letámadás, és emlékszem sok Barca szurkoló teljesen el volt ájulva, hogy Tito új taktikai fegyverei (leginkább az átlövésekre gondolok) mennyit frissítenek a csapat játékán. Aztán a tavasz mégsem úgy sikerült, ahogy azt odaát gondolom sokan remélni merték. Úgyhogy szerintem még 2-3 hónap múlva sem lehet nagyobb következtetéseket levonni, csak ha majd eljutunk a bl egyenes kiesés szakaszához és jönnek az első komolyabb ellenfelek. Mondjuk tavaly már a csoportmeccseken is döcögött a szekér, talán már ott is le lehet vonni bizonyos következtetéseket. De az biztos, hogy a gyenge előszezon káros hatásai tavasszal, esetleg a tél végén fognak jelentkezni (már ha jelentkezni fognak egyáltalán).Látszott a motiváció, a kulcsemberek pozíciói az egész pályás letámadás, ami a legfontosabb fegyverünk volt. Messi is úgy tepert sokszor, mintha az élete múlna rajta. Ezek azok a dolgok, amit ha folytatunk egy Bayern ellen is jó eséllyel állhatunk ki. Ennek ellenére én is azt mondom, az hogy 7:0 lett az eredmény nem mérvadó, de a taktika alkalmazása mindenképpen biztató.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. augusztus 20., kedd 13:17
HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. augusztus 20., kedd 12:40
Nem tudom mit szed , de nekem is adhatnaSavant írta:Még hányszor hányja el magát a pályán?
Kicsit furcsa, de lehet csak nekem..
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 20., kedd 12:13
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 20., kedd 11:24
Valóban érdekes, lehet kivették az édesítőt a gumibogyószörpből és így már nem olyan finomSavant írta:Még hányszor hányja el magát a pályán?
Kicsit furcsa, de lehet csak nekem..
HozzászólásSzerző: Savant » 2013. augusztus 20., kedd 10:53
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 20., kedd 0:19
HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2013. augusztus 19., hétfő 13:30
Most beszélhetnénk a PSG elleni meccsekről, de ez az egész nem erről szól, szóval ezt hagyjuk.Sastre írta:Azért tavasszal Ancelotti nem kapott ki a Barcától a BL-ben. A PSG-t is jól megtudta szervezni ellenük, szerintem minket is meg fog.Pont hogy az arculat váltás miatt közel nem lesz egyértelmű a Clásico végkimenetele. Murinho tudta az ellenszert, de Carlo még nem.
HozzászólásSzerző: sander » 2013. augusztus 19., hétfő 13:18
Az hogy Mourinho tudta-e a taktikát abba nem mennék bele mert elég sokszor rossz taktikát választott szerintem. Ott kezdődött el a Real focizni a Barca ellen amikor Mou végre rájött hogy C.R. -t nem szabad hátrahívni védekezni így Alves nem fog felmenni támadni ha meg felmegy akkor C.R. a szabadon hagyott teret nagyon szépen be tudja játszani. Pique pedig nem elég gyors hozzá képest.Varatrix írta:Meggyőződésem hogy ez a mondat értelmetlen...hehe írta:meggyőződésem, hogy mi eljuthatunk a csúcsra, a barca meg a csúcsig el tud menni ezzel a focival, de a csúcsra sosem fog már felérni.
Sejtem mire gondolhatsz a hozzászólásodban, de az új taktika, csak a Reálnál új. Ancelotti nem egy új játékot talált fel, ez ellen is van ellenszer ugyanúgy mint a Barca focija ellen. Szép dolog az optimizmus, de azért végletekben nem kell gondolkozni így az első forduló után.
Így baromság tematikusan bármit kijelenteni! Pont hogy az arculat váltás miatt közel nem lesz egyértelmű a Clásico végkimenetele. Murinho tudta az ellenszert, de Carlo még nem. Rendkívül kíváncsi vagyok,, hogy a carlo féle Madrid és a "régi" Barca milyen csatát folytat majd idén. Ugyanakkor nemhiszem hogy gyökeres változások lesznek.
Igen a Chelsea nekünk nagy mumus, pláne Mouval, de hogy verhetetlenek lennének a számunkra? Nemhiszem.
Bár nemtudom lehet hogy csak a csalódottság beszél belőlem hiszen a csapatom a csúcsig elmehet, de a csúcsra már soesem érhet fel.
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. augusztus 19., hétfő 13:10
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 19., hétfő 13:08
A csapatvédekezés segíthet ezen, de nem oldja meg a teljes problémát. Piqué akkor volt jó, amikor egy erős Puyol volt mellette. Most meg egy sérülékeny Puyol van, aki 3 meccset nem tud egymásután lejátszani. Mascheranonak voltak jó meccsei, de nem jó megoldás, Bartra meg majd kiderül, de egyelőre még kevés. Szóval lesznek ott szerintem gondok bőven, ha gyorsan nem igazolnak egy minőségi társat Piqué mellé.Gabo írta:Ha a Barcának a védelme stabilizálódik, illetve nem lesz sérülés akkor veszélyesebbek lesznek, mint tavaly.
HozzászólásSzerző: Jester » 2013. augusztus 19., hétfő 13:07
HozzászólásSzerző: Sastre » 2013. augusztus 19., hétfő 13:03
Azért tavasszal Ancelotti nem kapott ki a Barcától a BL-ben. A PSG-t is jól megtudta szervezni ellenük, szerintem minket is meg fog.Pont hogy az arculat váltás miatt közel nem lesz egyértelmű a Clásico végkimenetele. Murinho tudta az ellenszert, de Carlo még nem.
HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. augusztus 19., hétfő 13:01
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 19., hétfő 12:52
HozzászólásSzerző: Varatrix » 2013. augusztus 19., hétfő 12:42
Meggyőződésem hogy ez a mondat értelmetlen...hehe írta:meggyőződésem, hogy mi eljuthatunk a csúcsra, a barca meg a csúcsig el tud menni ezzel a focival, de a csúcsra sosem fog már felérni.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 19., hétfő 12:03
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 19., hétfő 11:19
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem