Nem tudom mennyire követted a meccseinket tavaly, de -hiába a jó rajt- motivációban és taktikában nem volt ennyi változás vagy nem hiszem hogy Tito lekapta volna Messit a pályáról.. De ismétlem ez még csak egy meccs, viszont nem hiszem hogy magyarázkodnunk kellene. Ezért mondtam, hogy nálatok és nálunk is kb. 8-10 forduló múlva lehet tisztábban látni, addig pedig hadd bizakodjunk, ha már annyian a rajt előtt nektek adták a bajnokságot.Mythos90 írta:Nem tudom, de a tavalyi rajtotokra is mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy gyenge volt. Gyakorlatilag mindenkit végigvertetek, igaz volt pár szerencsés meccs is, de azok is kellenek néha. De akkor is ugyanúgy ment a letámadás, és emlékszem sok Barca szurkoló teljesen el volt ájulva, hogy Tito új taktikai fegyverei (leginkább az átlövésekre gondolok) mennyit frissítenek a csapat játékán. Aztán a tavasz mégsem úgy sikerült, ahogy azt odaát gondolom sokan remélni merték. Úgyhogy szerintem még 2-3 hónap múlva sem lehet nagyobb következtetéseket levonni, csak ha majd eljutunk a bl egyenes kiesés szakaszához és jönnek az első komolyabb ellenfelek. Mondjuk tavaly már a csoportmeccseken is döcögött a szekér, talán már ott is le lehet vonni bizonyos következtetéseket. De az biztos, hogy a gyenge előszezon káros hatásai tavasszal, esetleg a tél végén fognak jelentkezni (már ha jelentkezni fognak egyáltalán).Látszott a motiváció, a kulcsemberek pozíciói az egész pályás letámadás, ami a legfontosabb fegyverünk volt. Messi is úgy tepert sokszor, mintha az élete múlna rajta. Ezek azok a dolgok, amit ha folytatunk egy Bayern ellen is jó eséllyel állhatunk ki. Ennek ellenére én is azt mondom, az hogy 7:0 lett az eredmény nem mérvadó, de a taktika alkalmazása mindenképpen biztató.
A katasztrofális tavasznak sok összetevője volt. A szezon másik fele mindig hullámvölggyel kezdődik, ezt tudjuk, ott voltak a válogatott meccsek és Titonak is el kellett hagynia hirtelen a csapatot, helyette ott volt egy dilettáns Roura, ráadásul jött egy olyan sérüléshullám, ami évtizedenként egyszer ha történik. Azért nem hiszem, hogy nektek mennyire állt volna a zászló egy bombaformában lévő Bayern ellen, ha nincs Ronaldo, kiesik Varane + Ramos, Modric, de még lehetne folytatni. Ezeket nem kifogásként írom, csupán arra célzok, hogy a tavaszi szezonunk nem azért sikerült úgy-ahogy, mert egyszer csak elfogyott a tudomány, hanem több összetevője volt. Ennek ellenére a bajorok ellen tényleg nem volt esélyünk, ez kb. 10 perc után bebizonyosodott. A csoportmeccsekkel nem volt igazán gond, szerintem ott inkább ti szenvedtetek meg. A kötelezőt úgy-ahogy hoztátok, de azért a Dortmund hiába volt jól összerakva, a csoportelsőséget inkább tőletek várták.