Sierra írta:Hát nem lepődnék meg, ha Wengert már holnap kibasznák, vicc azért, 10-2-es összesítéssel kiesni
Magatol le kene mondani egy ilyen utan
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. március 7., kedd 22:36
Sierra írta:Hát nem lepődnék meg, ha Wengert már holnap kibasznák, vicc azért, 10-2-es összesítéssel kiesni
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. március 7., kedd 22:36
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. március 7., kedd 22:33
Hát ha most nem, vagy az idény végeztével, akkor tényleg sose, és akkor csak pénzkidobás az egész Arsenal...Sierra írta:Hát nem lepődnék meg, ha Wengert már holnap kibasznák, vicc azért, 10-2-es összesítéssel kiesni
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. március 7., kedd 22:30
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2017. március 7., kedd 19:29
. a Psg nem Celta.. a top 3 csapat után jönnek , rengeteget kell kockáztatnia a Barcának.. és ez hozza magával hogy az ellenfélnek is lesznek területei és helyzetei .(.Lesz gólhelyzete a Psg nek) egy ilyen szintű csapat ellen 4 gólos hátrány szinte behozhatatlan ..nagy nagy szerencse is kell! 1 % esélyük van kb.. Messire úgy ráállnak mint légy a carra , ha őt kiveszik már fél siker ezt ők is tudják pontosan.. Nem fog a Messi lefordulni a félpálya közepétől , és begyalogolni mint ahogy azt tette a Celta ellen a góljánál, mert úgy felrúgják .. megállítják mint a huzat.. ez már más szint.. esetleg 4 et lő a barca az még benne van.. de hogy egyet se kap? az már kizárt .. ki kell nyílniuk óhatatlanul .. Cavaniék ellen ez életveszély..hunmadridista írta:Nagyon remélem, hogy nem roppant össze minket a nápolyi pokol...az első 15-20 percet túl kell élni majd valahogy...nem szabad az elején gólt kapni...nekünk fognak ezek rontani, mint a kiéhezett állatok...én kissé félek...remélem, nem csak a pofa meg a mezek lesznek a pályán ma...
Holnap pedig nem lepődnék meg rajta, ha a Barca továbbjutna...szerintem simán benne van...
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. március 7., kedd 19:14
Ez is egy forgatokonyv de ha belegondoljuk a Napoli szemszogebe magunkat kicsit akkor:hunmadridista írta:Nagyon remélem, hogy nem roppant össze minket a nápolyi pokol...az első 15-20 percet túl kell élni majd valahogy...nem szabad az elején gólt kapni...nekünk fognak ezek rontani, mint a kiéhezett állatok...én kissé félek...remélem, nem csak a pofa meg a mezek lesznek a pályán ma...
Holnap pedig nem lepődnék meg rajta, ha a Barca továbbjutna...szerintem simán benne van...
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. március 7., kedd 19:13
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2017. március 7., kedd 19:10
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2017. március 7., kedd 18:21
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. március 7., kedd 17:19
Koszi hogy megemlitesz, de azt is tedd hozza, hogy en is savaztam mar ot parszor az elmult idoszakban, es bar elfogultabb vagyok mint ti, igyekszem objektiven megitelni a dolgokat. Ez nyilvan nem mindig sikerul. Tulzas, ha azt mondjatok ram pl hogy istenitem. Ez nem igaz. Egyszeruen csak neha soknak erzem, amit kap, mert mar nem csak kritikat kap, hanem szinte mar utalatot is. Ez nem fair, mert rengeteget tett le az asztalra, a jovot senki nem tudja megmondani, igy sok valasztas nem marad, minthogy varni szezon vegeig es utana ertekelni, hogy osszessegeben hasznos volt, vagy sem, tudott meg adni a csapatnak vagy mar tenyleg csak hatrany a jelenlete... egyikunk sem lat a szinfalak moge, sem a jovobe, igy egy ilyen klasszis - ugy gondolom - megerdemli a kritikat, ha szarul jatszik, ugyanakkor a turelmet is, hatha elkapja a fonalat. Gyengebb szezonja van, mint az eddigiek, ez teny, de europa mas jatekosait megvizsgalva annyira megsem, es mar 32... Es reven, hogy ugyanazon csapatnak szurkolunk, mindenki orulne ha feljavulna a regi szintre, mindenki erdeke, hogy CR-nek menjen a jatek. Es ami a legigazsagtalanabb, hogy a sajat jatekosunkrol, a Real Madrid elo legendajarol beszelnek itt ugy nehanyan nehanapjan, mintha egy kolonc lenne. Nincs baj azzal, ha valaki kritikat fogalmaz meg, de akkor azt tegye ugy, hogy melto legyen, a tiszteletet megadva. Nekem mas bajom nincsKerlon írta:Legalább termelem az oldal letöltések számát.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. március 7., kedd 16:57
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. március 7., kedd 15:19
Egy gólt mindenképp kell szereznünk, mert mostani formánk alapján a két kapott gól simán benne lehet.Berti írta:Van egy olyan megérzésem, hogy egy mocskosan jó meccs lesz ma este.
Szerintem a Napoli egy jó meccset fog otthon játszani és szorongatva fogunk tovább menni.
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. március 7., kedd 15:10
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. március 7., kedd 10:35

HozzászólásSzerző: flori » 2017. március 7., kedd 10:29
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. március 7., kedd 10:28
Te amúgy küzdesz valami belső ördöggel vagy mi bajod? Minek kell ez a támadó hozzáállás mindenhova?Nektek már csak annyi ervetek van, hogy nagyon biztok benne, egyszer ki kell jönnie a lépésnek. Aztán hetekre megint kuka az emberünk, - 1 ember. Persze két gól után veritek a mellkast, pedig az csak a nagy számok törvénye már.
Ferdítesz. Ez demagógerveitek meg tényleg annyi, hogy na majd most na majd most
Ezzel azért ne vádold magad...Legalább szakmailag próbáljuk megközelíteni.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. március 7., kedd 9:20
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. március 7., kedd 6:49
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 7., kedd 6:36
Nektek már csak annyi ervetek van, hogy nagyon biztok benne, egyszer ki kell jönnie a lépésnek. Aztán hetekre megint kuka az emberünk, - 1 ember. Persze két gól után veritek a mellkast, pedig az csak a nagy számok törvénye már.V. Mester 77 írta:Erről van szómexes írta:...
Holnap is lehet a szarok között ha továbbjutunk, és lehet a legjobb ha kiesünk. Együtt jutnak tovább és együtt is esnek ki
Ja és Kerlon..
Az elvakultság mind a két oldala rettenetesen idegesítő, ugye érted
20adjara is leírom hátha megerted, hogy lehet nem lesz 50 gólos játékosunk, de attól még a CSAPAT rúghat épp úgy 120at, mert nem kell Ronaldo alá játszania a másik 9nek. CR közel sem ad már nekünk annyit, hogy kiemelt szerepe legyen. Ott a legjobb példa a Monaco, 3as gól atlaguk van idén még se egy ember rúgott belőle 40et.mexes írta:Szerintem szó sincs CR táborról...egy tábor van, ami a Realé.
Idegesített mikor kivezette 3-1nél? Hogy a viharba ne, idegesít mikor hisztizik? Persze, éget vele minden realost és táptalajt ad a fikázóknak. Felcsesz amikor lebssza a társát mert az is mert egyet lőni? Igen....
De a végén mégis neki van 20gólja és 8 gólpassza.
Bárcsak lenne még valaki aki legalább 15nél jár egyáltalán a kanadain de nincs. Tegyünk a helyére valakit mert nettó emberhátrány? Hazardnak 2200 perc alatt van 14 többnyire heti egy meccsel.
Amíg a csapatban van, helyette kell védekezni? ... Gólt is helyette kell majd rúgni mikor nem lesz....
Holnap is lehet a szarok között ha továbbjutunk, és lehet a legjobb ha kiesünk. Együtt jutnak tovább és együtt is esnek ki, ezt nem kellene elfelejteni, mikor a 350gólos (más nem játszik ennyi meccset a realban) Crt offoljuk vagy dícsérjük. Szerintem a poszt CR korszakra nagyon nem állunk még készen, és nem is most kellene megpróbálni. Nekem egy elkapkodott poszt dagi, poszt Zidane, poszt Perez korszak elég volt
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 7., kedd 5:45
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem