Elektronika
Re: Elektronika
Te miről beszélsz? Vita? Segítő szándékkal írtam. Leszarom hogy milyen órád van, ha hülyeséget beszélnek, azt nem szeretem.
Egy TV-t az ember évekre vesz, minek vegyen HD-t, miközben FHD van kicsivel drágábban?
Tessék: 40" FHD, 80 körül https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv- ... 272453251/
Egy TV-t az ember évekre vesz, minek vegyen HD-t, miközben FHD van kicsivel drágábban?
Tessék: 40" FHD, 80 körül https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv- ... 272453251/
Áram bekötést vállalok darido@gmail.com
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem vagyok ingerült, nem kell ez a vitastílus, de jó próbálkozás volt. Sokadik olyan hozzászólásod, ahol a te elképzelt/megélt high society életstílusodat veszed a mindennapi átlagnak. Pedig nem az, hidd el. Én nem sajnálom tőled, csak ha élőben is ennyire hangoztatod, akkor az eléggé cinkes. Bár drága órám sincs, szerintem szóba sem állnál velem.

Nem illik.
Ne légy ingerült, nem kell ez. Pihenj le, igyál valamit.
Mennyi egy 32-es HD TV? 60k? 49-es Full HD-t vesz 110 körül, és a használt piacot nem néztem.
Mennyi egy 32-es HD TV? 60k? 49-es Full HD-t vesz 110 körül, és a használt piacot nem néztem.
- ziro4vr
Aki nem akkora milliárdos swagyolo mint te?kanye írta: 2017-ben ki vesz HD tévét?
Ez a 32 amúgy kicsi lesz, gondolom nem fél méterről akarjátok nézni.
Nem illik.
2017-ben ki vesz HD tévét?donor írta:ha fontos a fullHD.
Ez a 32 amúgy kicsi lesz, gondolom nem fél méterről akarjátok nézni.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nah ezt az LG-t néztem én is. Akkor jól van, meggyőztél.donor írta:Összeget nem írtálrashidm írta:Lakótársammal tervezünk tv-t venni. Ötletek?
- 32 col
- FHD
- nem kell smart
- hdmi legyen
- usb legyen
- megbízható
- jó képminőség
Nagyjából ennyi.![]()
Én TV-ben LG-s vagyok, úgy hogy LG 32LH530V, ha fontos a fullHD. Ha nem, akkor egy LG 32LH510U is megteszi (én most ilyet fogok venni anyukámnak). Ami még nagyon jó, de már csak elvétve lehet kapni, az a LG 32LF5610. Én ilyet használok monitornak/2. TV-nek.

- h3x0r
LG vagy Samsung, egyikkel se lehet kulonosebben melle loni.rashidm írta:Lakótársammal tervezünk tv-t venni. Ötletek?
- 32 col
- FHD
- nem kell smart
- hdmi legyen
- usb legyen
- megbízható
- jó képminőség
Nagyjából ennyi.
Összeget nem írtálrashidm írta:Lakótársammal tervezünk tv-t venni. Ötletek?
- 32 col
- FHD
- nem kell smart
- hdmi legyen
- usb legyen
- megbízható
- jó képminőség
Nagyjából ennyi.

Én TV-ben LG-s vagyok, úgy hogy LG 32LH530V, ha fontos a fullHD. Ha nem, akkor egy LG 32LH510U is megteszi (én most ilyet fogok venni anyukámnak). Ami még nagyon jó, de már csak elvétve lehet kapni, az a LG 32LF5610. Én ilyet használok monitornak/2. TV-nek.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
-
Lakótársammal tervezünk tv-t venni. Ötletek?
- 32 col
- FHD
- nem kell smart
- hdmi legyen
- usb legyen
- megbízható
- jó képminőség
Nagyjából ennyi.
- 32 col
- FHD
- nem kell smart
- hdmi legyen
- usb legyen
- megbízható
- jó képminőség
Nagyjából ennyi.

- mocsok
Olyanom van most, de kéne egy új a mindennapokra. A Nokiát meg meghagynam csajozós telonak.ziro4vr írta:Nokia 3410 a neked való, nem vitás.mocsok írta:Ha mostanában szeretnék egy iphonet venni, melyiket ajánlanátok? Melyik a legjobb ar-ertek arányban?
Az SE a legszimpatikusabb eddig.
Köszi.BLaZE írta:Akkor meg is van a nyertes. Ár/érték arányban a legjobb.mocsok írta:Ha mostanában szeretnék egy iphonet venni, melyiket ajánlanátok? Melyik a legjobb ar-ertek arányban?

- ziro4vr
Nokia 3410 a neked való, nem vitás.mocsok írta:Ha mostanában szeretnék egy iphonet venni, melyiket ajánlanátok? Melyik a legjobb ar-ertek arányban?
Nem illik.
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Akkor meg is van a nyertes. Ár/érték arányban a legjobb.mocsok írta:Ha mostanában szeretnék egy iphonet venni, melyiket ajánlanátok? Melyik a legjobb ar-ertek arányban?
halálomig madridista leszek
- mocsok
Ha mostanában szeretnék egy iphonet venni, melyiket ajánlanátok? Melyik a legjobb ar-ertek arányban?
Itt összefoglalóban találsz ajánlott típusokat.KAG írta:Elromlott a gyári fülhallgató és a fejhallgatóm is egyszerre.![]()
Sajnos most mindkettőt nem tudom egyszerre pótolni, s első körben nagyobb szükség lenne a fülhallgatóra.
A gyáriból picit már elegem lett, mert, ahogy lejár róla a garancia el is baszódik.
Valaki tud ajánlani valami jó, bevállt márkát, aminek a hangminősége is egész jó?
Árban kb 5-10 eFt.- között nézelődnék.
Én Xiaomi Hybridet használok, ajánlom.
tick. tick. tick.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Senheiserről én is vegyeseket hallok.
Elvileg az olcsóbb darabok nagyon gyengék.
Denon esetleg,
Nekem marley fejhallgatóm volt, az relatív sokáig bírta, pedig nyűztem 0-24 és minőségre kb úgy szólt, mintha dupla annyiba kerülne.
Elvileg az olcsóbb darabok nagyon gyengék.
Denon esetleg,
Nekem marley fejhallgatóm volt, az relatív sokáig bírta, pedig nyűztem 0-24 és minőségre kb úgy szólt, mintha dupla annyiba kerülne.
ZIDANE
- Süti
Rendelj kínából Rock Zircon nevű csodát. Haverom miután kipróbálta az enyémet, 25 ezres Sonyja került a fiók aljára. Úgy szól, hogy először nem hittem el az árát. 10 $, de 5x ennyit is megérne.
(Talán egy puhább tipet ajánlanék még mellé.)
Előtte nekem is 10k körüli Sennheiserem volt, de sajnos azok közül ami már megszólal rendesen, drágább.

Előtte nekem is 10k körüli Sennheiserem volt, de sajnos azok közül ami már megszólal rendesen, drágább.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
Sennheiser esetleg? Kérdezz körbe a mobilarena.hu fórumán. Érdemes azt olvasgatni.KAG írta:Elromlott a gyári fülhallgató és a fejhallgatóm is egyszerre.![]()
Sajnos most mindkettőt nem tudom egyszerre pótolni, s első körben nagyobb szükség lenne a fülhallgatóra.
A gyáriból picit már elegem lett, mert, ahogy lejár róla a garancia el is baszódik.
Valaki tud ajánlani valami jó, bevállt márkát, aminek a hangminősége is egész jó?
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Elromlott a gyári fülhallgató és a fejhallgatóm is egyszerre.

ZIDANE