PluSiDE - Mintha minden nap az utolsó lenne
PluSiDE - Diliház
fura, hogy 2005 óta ugyanaz a diliház

HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. március 9., csütörtök 21:59
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. március 9., csütörtök 21:53
HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. március 9., csütörtök 19:09
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. március 8., szerda 13:40
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. március 8., szerda 13:35
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. március 8., szerda 13:23
Úgy vártam, hogy végre bekapcsolódhassakSeraf írta: Third Party ft. Fran Garcia - Guiding Light
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. március 8., szerda 13:22
tudod te mi a dörgésSeraf írta: persze persze divatok, Magico is csak azért nem lett ilyen felkapott mer ekkora UG arc nem azért mert egy lusta pöcsahogy a csapatunk is tudott volna az elmúlt 2hónappal gyönyörű játékkal nyerni csak nem volt kedvük hozzá
![]()
HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. március 8., szerda 13:18
persze persze divatok, Magico is csak azért nem lett ilyen felkapott mer ekkora UG arc nem azért mert egy lusta pöcscsabi* írta:divatok vagytok mind
HozzászólásSzerző: soadroli » 2017. március 7., kedd 22:30
Five Finger Death Punch - Under And Over Itreeed_ati írta:Na akkor végre egy kis zene, mégiscsak ez a topic neve![]()
Five Finger Death Punch - Wash It All Away (Explicit)
Ők is jönnek Novára, nem lesz gyenge ez sem
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. március 7., kedd 19:56
Es basszus igazad vanSeraf írta:hmm én ezt úgy tudom elképzelni, hogy ezzel a számmal bejelentették, hogy lesz azt nem lett belőle semmi, legalábbis fura, hogy a hétköznapi győztesekre simán rátalálni erre viszont nempheco írta: Alakváltók - Gödör
Pedig szerintem 2010 korul jott ki egy albumuk, amin ez a szam is szerepel.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2017. március 7., kedd 19:48
HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. március 7., kedd 19:45
hmm én ezt úgy tudom elképzelni, hogy ezzel a számmal bejelentették, hogy lesz azt nem lett belőle semmi, legalábbis fura, hogy a hétköznapi győztesekre simán rátalálni erre viszont nempheco írta: Alakváltók - Gödör
Pedig szerintem 2010 korul jott ki egy albumuk, amin ez a szam is szerepel.
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. március 7., kedd 19:23
Dehogy. Nálam Fura-Magico-AKR-Szimat a sorrendem.csabi* írta:kávából szerintem furacsaba a leggyengébbSeraf írta:erősen kétlem, hogy kimaradt volna szóval szerintem nemamúgy a Feenoocchiz idején még adta el magico de ez a lassú befáradt füves stílusa amit a kávával nyom, nem tudom miért vannak úgy ráizgulva az emberek... csak a kávából Fura odaveri de részemről még Szimat is
![]()
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. március 7., kedd 18:12
kávából szerintem furacsaba a leggyengébbSeraf írta:erősen kétlem, hogy kimaradt volna szóval szerintem nemamúgy a Feenoocchiz idején még adta el magico de ez a lassú befáradt füves stílusa amit a kávával nyom, nem tudom miért vannak úgy ráizgulva az emberek... csak a kávából Fura odaveri de részemről még Szimat is
![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2017. március 7., kedd 16:54
2x toltam végig a full Délibábot. zsírlézer lettkelemen.istvan írta:Ma jelenik meg a Hiperkarma új albuma. A konyharegény annyira nem nyerte el a tetszésemet, de az új számaik egyre jobban bejönnek. Remélem így lesz ez az egész albummal is. Hátha hallgat még valaki ilyesmit..
HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. március 7., kedd 15:14
erősen kétlem, hogy kimaradt volna szóval szerintem nempheco írta:Nem ketto albumuk van? 2010 kornyekerol is remlik egy.Seraf írta:Alakváltók - Reppes
szomorú, hogy ez a formáció is csak 1 albumot élt meg Siska faszságai miatt, pedig mit tol ebben is jézus...
Inkabb El Magicoval kellett volna eroltetni a kozos melot Siskanak.
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. március 7., kedd 14:44
Nem ketto albumuk van? 2010 kornyekerol is remlik egy.Seraf írta:Alakváltók - Reppes
szomorú, hogy ez a formáció is csak 1 albumot élt meg Siska faszságai miatt, pedig mit tol ebben is jézus...
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem