- kell a három ember azért mindig a védekezéshez (Ramos;Pepe/Varane;Carvajal)
- Khedira-t gondolom nem kell bemutatnom senkinek. Sírni tudnék mikor az ellenfél tizenhatosánál vezeti a labdát.
- Özil meg fizikálisan nagyon kevés a jobb oldalra. Ha át is verekszi magát a védőjén akkor meg úgyis elesik a következő fűszálban. De amit tavaly vagy az előtt tett hogy befele mozgott és adott üresbe egy labdás a csatárnak az meg most nincs meg!
- A negyedik ok szerintem meg Benzema. Ahogy fent említettem is nincs meg az a csatárunk aki a sok védő gyűrűjében bemozogna üresbe hogy egy jó kis passzal ki tudjuk ugratni.
A meccsről:
Szerintem nem voltunk rosszak bár azért én (ahogy szerintem mások is) egy kicsit többet vártam. Sokszor nagyképűen játszottunk és nem tiszteltük az ellenfelet.
Isco télleg nagyon jól mozgott és nagy élmény nézni ezt a srácot. Viszont elhanyagolhatná a labdavezetést. Elég sokszor próbálkozott és mindjárt 2-3 játékos neki is rontott.
Benzema pedig a tökéletes példa a hamis kilencesre. Minden hol ott van csak a tizenhatoson belül nincs. Kicsit el is gondolkoztam azon amikor megkapta a jobb szélen a labdát és felnézett és látta hogy nincs bent senki. Kedves Benzema persze hogy nincs ott senki mert neked kellene ott lenned!
Casemiro előtt pedig télleg itt a nagy lehetőség. Bár szerintem simán lefocizta Khedirát. Mondjuk szerintem ha bekötnénk a szemét is lefocizni.