Realista24 írta:Értem. Szóval ha találunk egy magas (nézőpont kérdése, CR is 183) játékost, aki fasza a földön, nyeri az egy egyet, ne igazoljuk le, mert félő hogy ítélni fognak a fejére? Ezért vegyünk alacsony játékosokat, hogy esélyünk ne legyen szogletnel vagy szabadrúgásnal.
Nem, félre értettétek ezek szerint. Tőlem jöhetne mondjuk Reus is, mert ő is olyan 183 körül van és jól fejel. Csak a magasságát ne arra használja amire CR meg Bale. Ezért teszene mondjuk az Alexis és Hazard vonal. Ők alacsonyak, mélyen van a súlypontjuk, robbanékonyak, gyorsak. Velük még véletlen sem lehetne azt össze hozni, hogy mennek a 16osra, hogy keressék a fejes lehetőségét.
wxyz írta:Bale sokoldalú, neki bármilyen stílusban van helye. Jobban érzi a kényszerítőket, utolsó passzokat, mint a 10 centivel alacsonyabb Hazard.
Ezt meg bele verte a fejetekbe RMCF. Ha újra születne sem lenne olyan látványos a játéka (mondjuk kinek mi) mint egy kreatív szélsőnek. Eredményesnek eredményes, de szerintem nem lennénk hátrébb, ha más stílust próbálnánk.
numberone1 írta:Mondjuk Dembele v Asensio sem egy alacsony ember.
De nem is abból indult el az egész. Csak annyit írtam, hogy nekem más típusú szélsők kellenek, nem akik a fejelésre és ívelésre alapoznak. Erre írta, hogy attól mert két alacsonyabb szélső lenne a csapatban, még nem lenne szebb a játék. Szerintem meg igen, mert akkor teljesen mást játszana a csapat, Zidane is ahhoz idomulna. De nem kell ezzel egyet érteni, nem vagyok én Ferguson.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero