Bocs a dupláért, de kb. ugyanerre utaltam tegnap a "légy Ancelotti" topikban. Az általam felhozott hibák egytől-egyig kiütköztek, miközben sokan engem szidtak, hogy elégedetlen vagyok... Nem véletlenül. Ez lesz kb. a meccseink felén.madridronie írta:Egyetértek!A lényeg megvan, és az a 3 pont!
-------------------------------------------------
Isconak meg jár a pacsi.![]()
------------------------------------------------------------
a védelem nagyon gyenge volt, egyedül pepe volt stabil,![]()
Ebben a szisztémában mindenképp; de azért egy szem Iscoval/"kreatív" támadó-középpályással (Özilt 1-2 ember már megint rögtön elzavarná) is elég meredek lenne a keretünk!a ket nemet csak kerekotoje a csapatnak.
Egy biztos, az az erőtlen jobb oldal nagyon nem fekszik neki; hozzáteszem a labda is alig-alig jár csak arrafelé (homály és sötét lyuk az eddig akárki is téved arra)!Özil helyét kell megtalálniA török-németnek (ahogy az össze többi támadónknak is) középen és a baloson voltak csak értékelhető megmozdulásai! Szóval a feladat adott, mert jobb oldala továbbra sincs a csapatnak (a felkészülési meccsekkel együtt ez már a 8 meccsünk volt és semmi jel nem mutat arra, hogy valami is elindult volna ez ügyben), na ezek után mondja valaki, hogy felesleges ide Bale!
La.is ebben az összetételben biztosan nem! Modricnak ennyi meló mellett semmi ereje nem marad támadni, Özil sason van, és a védők előtti "megfelelő" biztosítás is elég esetleges!ez a felállás nem lesz az igazi.
Ennél sokkal több kell, de egyelőre írjuk ezt az idény eleji forma és a válogatott meccsek számlájára!Benzema, Cristiano
Egy Betisbe! A cserék semmi javulást nem hoztak, sőt... Kaká, Di María, Morata létszámot növelni tökéletes, de hogy mikor fogják ezek az emberek a csapatot húzni egy ennél jóval komolyabb, nehezebb meccsen majd (amikor ez is bőven feladja nekik a leckét)???nem kell savazni Moratát jó lesz ő
És még hozzátenném, hogy nem is vagyok elégedetlen a tegnapi meccsel. Nálam pl.: Özil nem lógott ki lefelé, voltak jó passzai, voltak hibái, de annyi hibája Marcinak meg Isconak is volt. Az más kérdés, hogy ők ketten eldöntötték a meccset, de Özillel még mindig jobbak voltunk, mint DM-mel.
Benzema meg hány ziccert hagyott már ki... Higut ezért osztotta a nép, mert 4-5 ziccerből egyet használ csak ki. Hát Benzema sem különb ebben, és a játékhoz sem tett sokat hozzá a francia, nem mintha egyébként a tavalyi szezonban Benzema játékban kiemelkedő lett volna. Morata meg nagyon nem kész még ekkora felelősségre. Véleményem szerint felelőtlenség Benzema-Morata kettőssel nekivágni a szezonnak, ez így soványka. Pedig egy ép-kézláb csatárral ez az Isco-Özil-Marci-Modric vonal alázná a világot... Ma az volt az érzésem, hogy a jobbik csatárunkat dobtuk oda a Napolinak jó pár eurómillióért. Higu képességekben gyengébb, mint Benzema, de jobban kerül helyzetbe, mint a francia, és a helyzetkihasználása sem sokkal rosszabb, ha rosszabb egyáltalán.
Ancelotti meg nem tud belenyúlni a meccsekbe, ezt már leírtam párszor, látszott ez ma is. Az meg nem igazán lehet mentség, hogy nincs is olyan játékosunk, aki változtatni tud a meccs képén, mert Carlo verhetné az asztalt mondjuk még egy csatárért, vagy egy DM-nél jobb szélsőért.