Már el is dobtuk, ugyanis 4-3-3-ban játszunk.jungesz írta:Elkéne dobni ezt a 4-2-3-1 felállást. Carlo karácsonyfa felállását nyomathatnánk. védelem ugye adott. Elöttük Isco Casemiro Modric hármás szűrne/irányítana. Feljebb Özil Ronaldo és Benzema szinte kötetlen pozícióba. Szélsők pedig inkább csak Carvajal és Marcelo lenne.
Ronaldo már számtalanszor bizonyította, hogy kell elé egy csatár, Bale is tudtommal csak így alkotott, és pont a meccs képe alapján Benzemának is kezdenie kéne.Cobra11 írta:Én egy ilyet szeretnék látni: http://www.footballuser.com/800955/Real_Madrid_CF (Gündogan helyett természetesen Alonso v Illarra)a mérkőzés képe alapján én egyszer mindenképpen kipróbálnám.
A jobb oldal súlytalanságához: Szerintem oda nem Bale kell. Oda olyan játékos kéne, aki a kiszolgálásban jeleskedik, és nem "csak" rápuffogtatja. Arról nem is beszélve, hogy egy Bale-nél mindenki szerint technikásabb és jobb Ronaldo szenvedett a Betis ellen, mert minden területet lezártak, a széleket is. Akkor egy olyan játékostól, aki ehhez még nincs is hozzászokva, kevésbé technikás, mit várunk? Nekem jobb oldalra egy jobb lábas 5-7 évvel fiatalabb Ribéry kéne (aki ismer ilyet, hívja Pérezt). Ez persze nem azt jelenti, hogy future-Ribéry nem rúghatná rá, de ne ez legyen a fő erénye. Bale mennyi aszisztot számlált tavaly 4-7-et? Nekem ez kevés, pláne, hogy Ő sem a jobb oldalhoz van szokva. Szerintem nem Ő a mi emberünk, és csak pénzkidobás, amíg van Ronaldonk.