Megy a meccs!
Re: Megy a meccs!
Furcsa dolog, hogy nem lehet kit szidni. Hiba van most is, de legalább foci is.
Bár csak egy meccs, de látható, hogy mennyire jó, hogy mindenki a szerepében játszik és tudja mi a dolga. Illetve, hogy nincs integetes meg csapkodas, ha valami nem sikerül.
Bár csak egy meccs, de látható, hogy mennyire jó, hogy mindenki a szerepében játszik és tudja mi a dolga. Illetve, hogy nincs integetes meg csapkodas, ha valami nem sikerül.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Eddig jó. Mariano kaphatna 30 percet, Kova is mehet majd be Modric helyére. Jamesre nagyon panaszunk nem lehet, borzalmasan egy lábas, de van benne akarás és az ilyen meccseken bőven jó. Isco még beáll majd Asensio helyett és akkor rohadtul kíváncsi lennék milyen labdákat osztogatnának Mariano felé
-
Sastre
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azért Benzema mennyivel jobban él a pályán, ha nem ketten álldogálnak mellette. Folyamatos mozgás van, meg lehet játszani a társakat.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Mondjuk en Belaval sem vagyok elegedett.besteve7 írta:
Mert a Las Palmas egy hihetetlenul eros ellenfel volt mult heten, fel sot egesz Europa retteg toluk![]()
Az mondjuk jobb megoldas, amit Bale csinal, h beleviszi a legkozelebbi vedobe.
Mindegy en James perceit jovore Asensionak adnam.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Ez a Danilo hihetetlen... egy ilyen mérkőzésen, egy ilyen ellenfél ellen is képes teljesen felhúzni az agyament húzásaival.
-
besteve7
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Mert a Las Palmas egy hihetetlenul eros ellenfel volt mult heten, fel sot egesz Europa retteg toluknumberone1 írta: Szep es jo a mai teljesitmenye, de nem mennyunk el az mellett, h iszonyuan korlatolt es rendre hatrafele tudja csak adni, ha nincs kozerleben senki akkor tud kezdeni magaval vmit...na es egy nagyon gyenge ellenfel ellen.
Az mondjuk jobb megoldas, amit Bale csinal, h beleviszi a legkozelebbi vedobe.
- nzooli93
Nem egy eibar a szintmero,de nem lepodnek meg,ha egy esetleges bl menetelesben a pepe ramos duo lenne az alap. Tavaly is pepe biztos pont volt es most is ugy erzem hogy belefog razodni es a rutinja es higgadtsaga nagyon jol fog jonni. Tavaly is mar kiakartak rakni kezdobol de bizonyitja mindig hogy siman kezdo szint.
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Az igen Ramos...
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
En voltam. Amugy a sport1 keson kapcsolt a meccsre ugyhogy en nem lattam de szerintem igy tortent. Lehet reptettek is egyet repulovel, atforgattak a naptarakat keddre es olasz statisztakat is leszerzodtettek. Megmondtak neki hogy ez mar Napoly...sebydani írta:Nem tudom ki írta múltkor, hogy bajnokik előtt is fülessel maxon kell nyomatni neki a BL himnuszt, de szerintem itt most az történt meccs előttL.Miki írta:Jo látni Benzemat, ez nem BL meccs véletlen?
Orulok Jamesnek es Karimnak. Huzzuk meg es akkor mar verjunk vagy hatot. Mariano is johetne. Megerdemelne a perceket.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
besteve7
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Utoljara a Sevilla ellen jatszottunk ennyire felforgatva, ott 3 mal nyertunk, es azota nem is galaztunk eddig, nem lehet veletlen
- Juanito
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Isco, Modric, Ronaldo, Ramos, Kovacic
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha alapul vesszük azokat a híreket, hogy történt valami az előző meccs félidjében az öltözőben, és Marcelo is frusztrált volt a sok nyilatkozat és a gyenge meccsek miatt, akkor jó lenne azt gondolni, hogy Zidane igyekszik őket helyre tenni.BlancoMark írta:Nem tudom miota nem lattam hogy igy hajtanak futnak, uresbe mozgasok. Lehet Zidane rajott hogy nem lehet mindg haverkodni es hatsoba rugta oket?
Ellenben én azt gondolom, hogy nagy változások nem most voltak, ez az Eibar ennyit tud.
Sport1-en kézilabda meccs van.besteve7 írta:Sport 1 komentator FAP ozik Jamestol, egesz meccsen, mas a palyan nincs
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Szep es jo a mai teljesitmenye, de nem mennyunk el az mellett, h iszonyuan korlatolt es rendre hatrafele tudja csak adni, ha nincs kozerleben senki akkor tud kezdeni magaval vmit...na es egy nagyon gyenge ellenfel ellen.besteve7 írta: Annak idejen azert tobb bizalmat is kapott, onbizalomtol telitetten, meg nem utolso sorban abban a pozicioban amit szerett, nem pedig szelre kitolva, ahol csak vergodott. Vegre ezt Zidane is eszrevette, es a helyen jatszatja, mar csak Iscoval is igy kellene neha.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Lucas mindig sokat fut, Asensionak es Jamesnek meg muzatni kell valamit, mondtam h nem rossz ez a kezdoBlancoMark írta:Nem tudom miota nem lattam hogy igy hajtanak futnak, uresbe mozgasok. Lehet Zidane rajott hogy nem lehet mindg haverkodni es hatsoba rugta oket?
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Adom.Victor írta:Remélem, hogy ha már így alakult, akkor Mariano kap legalább egy félórát ma.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
70 előtt nem cserélünk.Victor írta:Remélem, hogy ha már így alakult, akkor Mariano kap legalább egy félórát ma.
Azt még se mondatja, hogy a picsabaBlancoMark írta:Nevetseges hogy FN Barca goloknal hogy ordit itt meg annyit mond hogy hoppa.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mennyivel másabb, ha mindenki kiveszi a részét a védekezésből is..
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Remélem, hogy ha már így alakult, akkor Mariano kap legalább egy félórát ma.
- BlancoMark
Nem tudom miota nem lattam hogy igy hajtanak futnak, uresbe mozgasok. Lehet Zidane rajott hogy nem lehet mindg haverkodni es hatsoba rugta oket?