Lehet mégse volt rossz ötlet Ranieri menesztése, ha a kiesés veszélye távolodik.sebydani írta:Leicester ma is nyert, hátrányból fordítottak.
Más ma, Pool - Arsenal, kire tippeltek ma?

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. március 4., szombat 18:08
Lehet mégse volt rossz ötlet Ranieri menesztése, ha a kiesés veszélye távolodik.sebydani írta:Leicester ma is nyert, hátrányból fordítottak.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. március 4., szombat 18:01
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. március 4., szombat 15:36
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2017. március 4., szombat 15:30
mi volt?'Az írta:uristen pogba mekkora bohozat amit muvelt a vegen.
HozzászólásSzerző: 'Az » 2017. március 4., szombat 15:26
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. március 4., szombat 15:20
HozzászólásSzerző: Norbii » 2017. március 4., szombat 15:11
hát nem tudom, prandelli nem ezt mondja: http://www.football-italia.net/96358/pr ... monotonousBabinho írta: Jól működik ez a 4-2-3-1, ez nállunk nem működhetett, de igazából elavult felállásnak tartom, a spanyol foci ennél sokkal előrébb jár
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. március 4., szombat 14:31
sebydani írta:Surman mellett nyugodtan le lehetett volna küldeni Ibrat is.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. március 4., szombat 14:18
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. március 4., szombat 14:02
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. március 1., szerda 17:07
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. március 1., szerda 16:47
Csak a szokasos az elnok probalt beleszolni a munkaba... de ha jol emlekszem( de nem biztos), o lepett es nem menesztettek.KAG írta:
Off már nagyon... De akkor minek lett elküldve?!
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. március 1., szerda 16:35
numberone1 írta:Akkor berantott egy RC, Seedorf, Suker, Mijatovics, Panucci pakkot, posztokra igazolt, szabad kezet kapott igazolasokra. A csapat ugy jatszott amirol most csak abrandozunk csapatkent hajtottak egymasert.KAG írta:
Lehet, tényleg nem láttam még.
Én azt hallottam többektől is eddig, hogy nem játszott alattunk szép focit az első alkalommal sem.
lehet neked van igazad, mondom, nem láttam.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. március 1., szerda 16:34
Akkor berantott egy RC, Seedorf, Suker, Mijatovics, Panucci pakkot, posztokra igazolt, szabad kezet kapott igazolasokra. A csapat ugy jatszott amirol most csak abrandozunk csapatkent hajtottak egymasert.KAG írta:
Lehet, tényleg nem láttam még.
Én azt hallottam többektől is eddig, hogy nem játszott alattunk szép focit az első alkalommal sem.
lehet neked van igazad, mondom, nem láttam.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. március 1., szerda 15:40
numberone1 írta:Mondjuk, ha lattad volna Capellot elso eveben akkor nem mondanad ezt. Egyik legszebb focit az o csapata jatszotta talan az elmult husz evben. Nem tipikusan olasz focit jatszottunk es nem ezert kellett mennie.KAG írta: Nállunk sem volt eltűrve sokáig Capello egyik alkalommal sem.
Pont én is erre gondoltam, gondolatolvasó vagy esetleg?Szerintem a Bayern játszott ellenük szép focit, amikor ötöt gurítottak nekik.
Ezzel hála az égnek a kisebbséghez tartozol.Nekem mint Real Madrid drukkernek ha nem számít jobban a mutatott játék képe mint az eredmény, akkor egy Arsenal-osnak nehogy már számítson.
+1Londoban sürgősen el kellene már zavarni Wengert és elkezdeni valami modern focira emlékeztető dolgot csinálni.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. március 1., szerda 14:02
Mondjuk, ha lattad volna Capellot elso eveben akkor nem mondanad ezt. Egyik legszebb focit az o csapata jatszotta talan az elmult husz evben. Nem tipikusan olasz focit jatszottunk es nem ezert kellett mennie.KAG írta: Nállunk sem volt eltűrve sokáig Capello egyik alkalommal sem.
HozzászólásSzerző: chronic » 2017. március 1., szerda 13:54
Szerintem a Bayern játszott ellenük szép focit, amikor ötöt gurítottak nekik.KAG írta:Senal szurkolók büszkék arra, hogy szép focit játszanak.
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. március 1., szerda 13:53
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 1., szerda 13:46
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem