Mostmár ezt a formát kéne állandósítani, és akkor abszolút nem lenne probléma.
HozzászólásSzerző: Rasta » 2017. március 4., szombat 19:07
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. március 4., szombat 18:26
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. március 4., szombat 18:12
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. március 4., szombat 12:19
wZoLee7 írta:Pedig messze nem probalkozik annyit mint regen szokott. Ezt is hianyolom, elpasszolgatunk 20-25 meterre a kaputol, de senki sem huzza meg egy ember mellett es kuldi kapura
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. március 4., szombat 11:56
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 4., szombat 11:00
Szerencsétlen Varane-t mindig előveszitek, amikor a legstabilabb pontunk idén a védelemben. Az egy dolog, hogy megállt a fejlődésben, de ő 19 évesen világklasszis szintre rakta a mércét. Irreális elvárás. Hibázik, de ki nem? Ramos is eleget hibázott idén, pedig a top1-nek tartjuk itt.Galacticos írta:Ahogy mindenki mason. Kroos egyre pontatlanabb es egyre kevesebb hatassal van a jatekra.wZoLee7 írta: Meg elotte 10 masik tamadas halt el rajta
Navas hibat hibara halmoz, ramos egyik pillanatban a het menteset mutatja be utana balfasz modon kapust jatszik. Varane mintha megallt volna a fejlodesben. Marcelonak nincs alternativaja, alig leptunk be a marciusba az emberunk mar hulla. Balet ugy vartuk mint a messiast erre kiallitatja magat es frusztralt, benzema akkora godorben mint meg soha. Cr is egy kalap szar mezonyben csak az a kulonbseg hogy benne ez barmikor benne van h elrak kettot 3perc alatt es ezzel megmenti a csapat becsuletet.
Senki nincs formaban, aki meg abban lenne vagy lehetne az nem jatszik.
De szerintem tovabbra is duplazunk.minden nagy csapatnal van valami.
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. március 4., szombat 10:29
Az a baj, nem tudom leírták e már előttem elegen, hogy persze jönni fog a javulás de milyen formában? A "gála" kezdőnkkel ívelgetünk Cr, Bale fejére aztan kifujt a játékunk legtöbb esetben. Ha úgy lennénk szarok, hogy van valami kis koncepciója is a játékunknak akkor semmi baj nem lenne, minden szezonban van a fent es van a lent. Valamiért úgy érzem, hogy Zidane nem jár élen ebben, a srácok elfocizgatnak egymassal aki technikásabb néha villant valamit, de nem azert mert arra epül a játékunk hanem mert tudja. Amikor Zidane idejött elég bíztató volt a játék képe, Ancelotti alatt szintén. Most meg a Benitez féle képtelenség köszön vissza néha nagyobb néha kisebb mértékben egy meccsen.wZoLee7 írta:Valahogy nem is aggodok, mert az egesz csapat gyenge formaban van, szoval jonni fog az a javulas. Csak azt a rohadt vedekezest oldjuk meg vegre
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. március 4., szombat 10:18
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. március 4., szombat 10:00
Ahogy mindenki mason. Kroos egyre pontatlanabb es egyre kevesebb hatassal van a jatekra.wZoLee7 írta:Meg elotte 10 masik tamadas halt el rajtaGalacticos írta:Kar hogy a hetkozben is cr mentette meg a seggunket.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 4., szombat 9:59
Világklasszis szintet? Mit nevezünk annak? A meccsenkénti 7 km sétálást? Az edzőbuktatás? Volt néhány jó meccse a 30+-ból, de semmi több.chronic írta:Pontosan. Míg nálunk CR kb nevetséges lett a félelmetesből addig Messi simán tartja a világklasszis szintet mivel ő nem a fizikai dolgokra épít, ezért lesz még ott 35 évesen is az elitben szerintem. Kérdés lesz-e a motivációja, de aki ennyiszer megnyert mindent annak már 27 éves korára elment volna a motiváció.Chris írta:azon belül is Messi.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. március 4., szombat 9:51
Meg elotte 10 masik tamadas halt el rajtaGalacticos írta:Kar hogy a hetkozben is cr mentette meg a seggunket.
HozzászólásSzerző: Chris » 2017. március 4., szombat 9:01
Lehet, bár mostanában a ló másik oldalára esett és 10 évre hosszabbít mindenkivel. (Ami persze nem mindig baj).nzooli93 írta:Pedig elkezdhetnénk gólokat lőnni,mert Perez elkattan nyáron azt ,hoz 2 támadót 200 misiért
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. március 4., szombat 8:58
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. március 4., szombat 8:56
HozzászólásSzerző: chronic » 2017. március 4., szombat 8:52
Pontosan. Míg nálunk CR kb nevetséges lett a félelmetesből addig Messi simán tartja a világklasszis szintet mivel ő nem a fizikai dolgokra épít, ezért lesz még ott 35 évesen is az elitben szerintem. Kérdés lesz-e a motivációja, de aki ennyiszer megnyert mindent annak már 27 éves korára elment volna a motiváció.Chris írta:azon belül is Messi.
HozzászólásSzerző: Chris » 2017. március 4., szombat 8:42
Szerintem a fő különbség az MSN, azon belül is Messi. A védelmük legalább annyira sebezhető mint a mienk, a középpályán pedig kifejezetten rosszabbul állnak nálunk. Viszont elől megvannak az emberek, akik el tudnak döteni meccseket. Nálunk meg egy-egy villanás van a BBC-től meg 80. percben behozott Moraták, Ramos fejesek...Azért azt ne mondjuk, hogy a Barca nagyon megy. Jó elgazoltak a sportingot, de amúgy épp olyan labilisok, mint mi. Annyi, hogy ők kb lepattanora játszanak mi meg ivelesre.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 4., szombat 7:44
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. március 2., csütörtök 15:29
Nyáron ugye játszott a sör meccseken, néhányunknak már akkor is jobban tetszett, mint a Danilo, Coentrao féle megoldás.KAG írta:Ő lesz az.
Mondjuk én nem nagyon ismerem, csak a nevét.
De Danilonál csak jobb lehet![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. március 2., csütörtök 14:13
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 2., csütörtök 13:54
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem