OFF
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Re: OFF
A jó fogorvos már megvan. Iszonyatosan rendes volt és megbeszéltük a dolgokat.
Röntgent el kell vinnem hozzá hogy egy teljesebb kezelési tervet alkosson, csak előre tudom hogy két fogamat gyökér kezelni kell mert menthetetlen.
Sokan mondják hogy tényleg fájdalommentes ez a beavatkozás is..de nem tudom elhinni hogy lehet az mikor valakinek kitépik az idegeket.
Nekem allergiás folyamatokkal nincs problémám illetve gyulladás sincs. Viszont 100%os pánikbetegség injekció miatt. Persze arra a rivotril remélhetőleg jó társam lesz.
Mondtad hogy 2 fogadat gyökérkezelték. 2 hátsót? Illetve neked hányszor kellett visszamenni kezelésre?
Röntgent el kell vinnem hozzá hogy egy teljesebb kezelési tervet alkosson, csak előre tudom hogy két fogamat gyökér kezelni kell mert menthetetlen.
Sokan mondják hogy tényleg fájdalommentes ez a beavatkozás is..de nem tudom elhinni hogy lehet az mikor valakinek kitépik az idegeket.
Nekem allergiás folyamatokkal nincs problémám illetve gyulladás sincs. Viszont 100%os pánikbetegség injekció miatt. Persze arra a rivotril remélhetőleg jó társam lesz.
Mondtad hogy 2 fogadat gyökérkezelték. 2 hátsót? Illetve neked hányszor kellett visszamenni kezelésre?
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Érzéstelenítővel kilehet bírni. A gáz az akkor van, ha nem kapsz érzéstelenítőt, vagy a legerősebbre a lydocain-ra allergiás vagy és egy gengébbet kapsz (marcain). Az utóbbi van velem is, de be ad két adagot és nincs probléma belőle. Nekem két fogamat gyökérkezelték, szépen be van tömve, és nincs rá panasz. Ajánlatos jó fogorvost választani, mert vannak akik betömik és 3 nap múlva ki is esik, ha béna fogorvos kezel, akkor ráfázhatsz, és járhatsz heti rendszerességgel vissza.Norbii írta:Ey
Van e valakinek esetleg tapasztalata gyökérkezelésről? Ha igen mennyire vészes?
-
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Jogos
Amúgy nekem sem tetszik igazából. A mi új szentélyünk viszont nagyon adja.

Amúgy nekem sem tetszik igazából. A mi új szentélyünk viszont nagyon adja.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
mé az nem ugyanaz?sebydani írta:akarod mondani Csabikám a csirkéidé az udvaron a pecu mellettcsabi* írta:ja hát szerintem bűnronda, a papagájaim ketrece szebb kb

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
akarod mondani Csabikám a csirkéidé az udvaron a pecu mellettcsabi* írta:ja hát szerintem bűnronda, a papagájaim ketrece szebb kb

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Nyilván szűk körünkre értettem, vagy Abra is itt van közöttünk?sentry írta:Abra papának biztosan, sőt lehet ő kérte, hogy legyen ilyen. Vagy a különböző verziók közül ez tetszett neki. Azért nem úgy van hogy az építész gondol egyet és a megbízó meg bele se szólhat.

Már csak azért is merült fel bennem a kérdés, mert a mi új stadionunk körül is megoszlottak itt a vélemények, de szerintem ennél sokkal szebb lesz az új Bernabeu.
Abra papának biztosan, sőt lehet ő kérte, hogy legyen ilyen. Vagy a különböző verziók közül ez tetszett neki. Azért nem úgy van hogy az építész gondol egyet és a megbízó meg bele se szólhat.kodo írta:btw valakinek tetszik ez a stadion?

btw valakinek tetszik ez a stadion?
A Chelsea új stadionja is olcsóbb lesz, mint az új Puskás stadion
Füst, erre valami magyarázat?
Tudom, Londonban télen is lehet betonozni, meg erősödtek a szakmunkás bérek itthon, de még mindig nem értem, hogy lehet ilyen drága ez a Puskás stadion. Annyira védted múltkor is a hazai építkezést, és olyan remek érveket hoztál fel mellette, hogy kíváncsi vagyok, hogy magyarázod hogy Londonban egy sztárépítész terveit hogy lehet olcsóbban megvalósítani külföldön. Olcsóbb a munkaerő? Olcsóbb az alapanyag? Vagy csak szimplán piaci áron épül?
Sejtem mi lesz a legjobb érved, de nem adom a szádba.
Füst, erre valami magyarázat?

Tudom, Londonban télen is lehet betonozni, meg erősödtek a szakmunkás bérek itthon, de még mindig nem értem, hogy lehet ilyen drága ez a Puskás stadion. Annyira védted múltkor is a hazai építkezést, és olyan remek érveket hoztál fel mellette, hogy kíváncsi vagyok, hogy magyarázod hogy Londonban egy sztárépítész terveit hogy lehet olcsóbban megvalósítani külföldön. Olcsóbb a munkaerő? Olcsóbb az alapanyag? Vagy csak szimplán piaci áron épül?

Sejtem mi lesz a legjobb érved, de nem adom a szádba.

Jah csak az lemaradt hogy a bázis pont, viszonyítási pont, tök mindegy hogy hívom, "az oszlop alja" konyhanyelven, az nem a nulla, hanem 56000 (Excelben).El Sie7e írta:tegyétek be a 2 számot egy excelbe, diagram beszúrása és egy ilyen ábra jön ki rögtön
a megtévesztő már jobb kifejezés lenne rá, de az adatok amiket mutat nem kamuk én csak erre világítottam rá
Szóval megtévesztő, hazug, szánalmas, szar.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
na az a kamu ez nemd.gergo írta:És ez indok arra, hogy a sajtóban lehozzanak egy ilyen vizuálisan megtévesztő grafikont? De persze, ez nagyon jól néz így ki, mint legutóbb amikor a csúnya gonosz menekültek számánál csalták el az ábrázolást.

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
És ez indok arra, hogy a sajtóban lehozzanak egy ilyen vizuálisan megtévesztő grafikont? De persze, ez nagyon jól néz így ki, mint legutóbb amikor a csúnya gonosz menekültek számánál csalták el az ábrázolást.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
tegyétek be a 2 számot egy excelbe, diagram beszúrása és egy ilyen ábra jön ki rögtön 
a megtévesztő már jobb kifejezés lenne rá, de az adatok amiket mutat nem kamuk én csak erre világítottam rá

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”