Legutóbb Reebokba csalódtam nagyot, intersportban vettem, nem volt kamu, aztán 3 hónap után a talpának az alsó része már jött le.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. március 3., péntek 18:44
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. március 3., péntek 16:18
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. március 3., péntek 16:10
HozzászólásSzerző: kanye » 2017. március 3., péntek 16:04
Nike Romaelos. Erre van kitalálva, imádom.KAG írta:Cipő topic erre is.
Szeretnék venni kondizáshoz valami normális, kemény talpú cipőt.
Eddig futócipőkbe nyomtam (nike,adi) viszont azért 100-120 kilós guggolásnál meg deadliftnél kezd zavaró lenni, hogy ez a habszivacs talp mozog össze-vissza alattam.
Valakinek van valami keménytalpú cipője, ami bevállt erre?
Az sem baj, ha nem horror összeg, kinézet másodlagos.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. március 3., péntek 16:02
En csak polaroidot használok, vezetéshez meg pláne. A sima lencsék amik nincsenek polarizalva, gyakorlatilag nekem egykutya mind. Lehet az 500ft vagy akar 20000ft is. Telefont tudsz vele használni, mert a polaroid lényege, hogy a felülről beeső fényt minimalizálja, igy ha szemből nézed a kijelzőt, akkor látod attol függetlenül.Laci írta: Köszi a tippet! Néztem én a polarized-szeriat is a raybanekből, jóval drágábbak. Eddig nem tudtam h mire jó az, utánaolvastam és tényleg ez tűnik a jobbnak. De van azért egy-két hátránya is, pl. lcd, touchscreeneket, atm kijelzőket nem túl jó használni vele, vagy pl. pilótáknak nem ajánlják bizonyos okok miatt.
Elmegyek majd kipróbálom élőben h mi a különbség, nem merem "vakon" megrendelni. RB2140 54mm P a kinézett napszemüveg.
R24: én is igy gondolom/gondoltam
sentry: köszi. Érdekes számok... szóval ezért nem vakultam még mega fake rayban baszki..
HozzászólásSzerző: Laci » 2017. március 3., péntek 15:56
Köszi a tippet! Néztem én a polarized-szeriat is a raybanekből, jóval drágábbak. Eddig nem tudtam h mire jó az, utánaolvastam és tényleg ez tűnik a jobbnak. De van azért egy-két hátránya is, pl. lcd, touchscreeneket, atm kijelzőket nem túl jó használni vele, vagy pl. pilótáknak nem ajánlják bizonyos okok miatt.MesQueUnClub írta:Polaroid legyen az a lényeg, utána jöhet a kinézet, egyébként meg nem az UV400 a lényeg. Ugy tudod ellenőrizni, hogy tényleg polaroid, hogy elő kapod a telefonod, ele teszed a napszemüveget es ahogy forgatod a szemüveget, el fog sotetedni a képernyő bizonyos szögben.Laci írta: Normális napszemüveget is szeretnék venni - a kinai műanyag lencsés UV400 vs. 110eurós rayban UV400 között van különbség? Egyik helyen azt olvasom h igen, másikon azt h nincs - meg h vigyem el optikushoz. Vélemény?
HozzászólásSzerző: sentry » 2017. március 3., péntek 15:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 3., péntek 15:11
Aki azt mondta, hogy nincs, az annyit ért hozzá, mint én az agysebészethez. A kínai másra nem jó, mint hogy átveri a szemed, és jobban károsít, mintha nem lenne rajtad szemüveg.Laci írta:
Normális napszemüveget is szeretnék venni - a kinai műanyag lencsés UV400 vs. 110eurós rayban UV400 között van különbség? Egyik helyen azt olvasom h igen, másikon azt h nincs - meg h vigyem el optikushoz. Vélemény?
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. március 3., péntek 15:09
Polaroid legyen az a lényeg, utána jöhet a kinézet, egyébként meg nem az UV400 a lényeg. Ugy tudod ellenőrizni, hogy tényleg polaroid, hogy elő kapod a telefonod, ele teszed a napszemüveget es ahogy forgatod a szemüveget, el fog sotetedni a képernyő bizonyos szögben.Laci írta: Normális napszemüveget is szeretnék venni - a kinai műanyag lencsés UV400 vs. 110eurós rayban UV400 között van különbség? Egyik helyen azt olvasom h igen, másikon azt h nincs - meg h vigyem el optikushoz. Vélemény?
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. március 3., péntek 14:28
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. március 3., péntek 14:13
Remélhetőleg nem, azért szerencsére elég minőségi cipők ezek.Laci írta:Ami még kicsit aggaszt, hogy ragasztva van az egész. Főleg az eleje olyan "idővel elválósnak" néz ki, de azért egy 120 eurós cipő már csak nem fog ilyet csinálni
Egyikkel sem.Laci írta:Neked van 5 is, ilyen problemad volt valamelyikkel?
HozzászólásSzerző: Laci » 2017. március 3., péntek 13:53
Megnyugtattál, kösziSierra írta:Fog, az enyém is hasonló volt (egyik az 5-ből), 45-öset vettem, de az első meg 45.5-es, és az tökéletes volt, ez meg szorított oldalt, felül, gyakorlatilag mindenhol, aztán szépen lassan formálódott és nagyon kényelmes lett. Bár nem ez a típus, mert az 574-es, de szvsz fog annyit formálódni, hogy kényelmes legyen.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. március 3., péntek 13:20
Fog, az enyém is hasonló volt (egyik az 5-bőlLaci írta:Hali, rendeltem egy new balance cipőt, 45-os méretben. Általában 45-46-os méretet hordok, a NB-nál pedig a következő a 46.5 volt már, nagyot nem szerettem volna... nos megjött a cipő és kicsit szűk, kicsi az orránál, ha járok benne. Nyugalmi állapotban minden ok.
Akinek volt már hasonló, attól szeretnék tanácsot kérni. Kinyúlik a rendes hordástól vagy "nyujtani" kell valamilyen spéci technikával?rákerestem és találtam kismilliót, a 3 vastagzoknis hordástól, vizes újságpapíros módszeren kereszül egézen a gőzöltetésig
egyszer volt eddig rajtam, azért szeretnék még most dönteni, hogy hagyjam e meg és kinyúlik vagy inkább adjam tovább. Köszi előre is.
HozzászólásSzerző: Laci » 2017. március 3., péntek 12:54
egyre gondolunkRealista24 írta:Inkabb a tágulás jellemző, mint a nyulas.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. március 2., csütörtök 20:55
HozzászólásSzerző: Xober » 2017. március 2., csütörtök 20:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 2., csütörtök 20:38
HozzászólásSzerző: Laci » 2017. március 2., csütörtök 20:29
ebay.de-ről rendeltem, nem éri meg visszaküldeni.csabi* írta:küldd vissza és rendelj nagyobbat
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. március 2., csütörtök 18:39
HozzászólásSzerző: Laci » 2017. március 2., csütörtök 18:00
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem