akarod mondani Csabikám a csirkéidé az udvaron a pecu mellettcsabi* írta:ja hát szerintem bűnronda, a papagájaim ketrece szebb kb

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. március 6., hétfő 21:47
akarod mondani Csabikám a csirkéidé az udvaron a pecu mellettcsabi* írta:ja hát szerintem bűnronda, a papagájaim ketrece szebb kb
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. március 6., hétfő 21:39
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. március 6., hétfő 21:19
Nyilván szűk körünkre értettem, vagy Abra is itt van közöttünk?sentry írta:Abra papának biztosan, sőt lehet ő kérte, hogy legyen ilyen. Vagy a különböző verziók közül ez tetszett neki. Azért nem úgy van hogy az építész gondol egyet és a megbízó meg bele se szólhat.
HozzászólásSzerző: sentry » 2017. március 6., hétfő 20:36
Abra papának biztosan, sőt lehet ő kérte, hogy legyen ilyen. Vagy a különböző verziók közül ez tetszett neki. Azért nem úgy van hogy az építész gondol egyet és a megbízó meg bele se szólhat.kodo írta:btw valakinek tetszik ez a stadion?
HozzászólásSzerző: sentry » 2017. március 6., hétfő 19:28
HozzászólásSzerző: sentry » 2017. március 3., péntek 23:16
Jah csak az lemaradt hogy a bázis pont, viszonyítási pont, tök mindegy hogy hívom, "az oszlop alja" konyhanyelven, az nem a nulla, hanem 56000 (Excelben).El Sie7e írta:tegyétek be a 2 számot egy excelbe, diagram beszúrása és egy ilyen ábra jön ki rögtön
a megtévesztő már jobb kifejezés lenne rá, de az adatok amiket mutat nem kamuk én csak erre világítottam rá
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2017. március 3., péntek 23:14
na az a kamu ez nemd.gergo írta:És ez indok arra, hogy a sajtóban lehozzanak egy ilyen vizuálisan megtévesztő grafikont? De persze, ez nagyon jól néz így ki, mint legutóbb amikor a csúnya gonosz menekültek számánál csalták el az ábrázolást.
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. március 3., péntek 23:12
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2017. március 3., péntek 23:06
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. március 3., péntek 23:01
HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. március 3., péntek 22:58
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2017. március 3., péntek 19:58
azért az index ismét alkotott
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. március 3., péntek 16:00
Hupsz, értő olvasás: ülj le! 1-es. SorryRealista24 írta:Az évi 35 a biztosítás szerintem.kelemen.istvan írta:Évi 35ezer forint?!Nálam havi, 3, de inkább 4 teletank az általános, szoval en használom.. Vagy te azt nem számoltad bele?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 3., péntek 15:57
Az évi 35 a biztosítás szerintem.kelemen.istvan írta:Évi 35ezer forint?!Nálam havi, 3, de inkább 4 teletank az általános, szoval en használom.. Vagy te azt nem számoltad bele?
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. március 3., péntek 15:55
HozzászólásSzerző: sentry » 2017. március 3., péntek 14:27
Igen, ezért is hoztam fel a témát. Totalcar ia cikkjében egy elég alapos amortizáción is alapuló költségszámlálót (nem ők írták a programot csak felhasználták) mutatott be, és én ott döbbentem le (mivel nem volt soha saját autóm), hogy mindent összevetve(!) milyen brutál összeg havonta fenntartani egy autót. Ezért is kérdeztem rá, mert ez szerintem egy érdekes téma. Az már más hogy itthon az ecosharing mennyire működőképes, de még fejlődhetünk ebben is. Okosok szerint külföldön ennek nagy tere lehet a jövőben. De ezt nyilván úgyis a piac, az emberek döntik el. Ha használják akkor fejlődni fog, ha leszarják akkor nem.istimester írta:Ha számolod az autó értékvesztéséd (és kell, mert az autó árában azt is fizeted!), akkor szerintem MO-n is van bőven olyan réteg, akiknek megéri.sentry írta:Nekem kell a munkához a kocsi, meg hétvégente sem a sörözőbe megyek a család helyett, szóval nálunk bőven indokolt a verda. Évi minimum 20-25ezer b
Persze ezt megértem, de szerinted kinek érné meg bérelni az autót? Csak mert felhoztad, gondoltam kifejted. Ezt írtam is hogy tök megértem hogy sokaknak szükséges saját autó és nem a birtoklási vágy vagy kényelem (hogy van) a szempont.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. március 3., péntek 14:21
Szerintem ez annak a függvénye, hogy milyen koros a kocsid. Pl egy régi (20+) autót sokkal olcsóbban fent lehet tartani, mint egy újabb (mondjuk 10 évnél fiatalabb) kocsit. Én a kis fizetésemből simán fenn tudom tartani a kocsimat (26 éves), néha a szervizelés húzósabb, amikor egyben kell kicsengetni 30-40-et, de szépen, fokozatosan lehet csinálgatni.sentry írta:Viszont ha városban élnék, akkor venne a f*szom. Mocskos drága.
Igaz nem engem kérdeztél, de én pl. azért vettem autót, mert vezetni akartam végre. 8 éve van meg a jogsim, a kocsim előtt jó, ha kétszer vagy háromszor vezettem a 7 év alatt, és baromira akartam már tolni neki. Nekem egyáltalán nem létszükség a kocsi, de néha jó elmenni pl autótalikra, vagy beülni és csak menni valamerre, nyilván a bevásárlásnál is hasznos, vagy nyaraláshoz, illetve munkába jönni is azért jóval kényelmesebb, mint bkv-valsentry írta:Bár szerintem családosoknak ha megtehetik, akkor lehet megéri ha van egy kocsi a háznál.
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. március 3., péntek 14:11
Ha számolod az autó értékvesztéséd (és kell, mert az autó árában azt is fizeted!), akkor szerintem MO-n is van bőven olyan réteg, akiknek megéri.sentry írta:Nekem kell a munkához a kocsi, meg hétvégente sem a sörözőbe megyek a család helyett, szóval nálunk bőven indokolt a verda. Évi minimum 20-25ezer b
Persze ezt megértem, de szerinted kinek érné meg bérelni az autót? Csak mert felhoztad, gondoltam kifejted. Ezt írtam is hogy tök megértem hogy sokaknak szükséges saját autó és nem a birtoklási vágy vagy kényelem (hogy van) a szempont.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 3., péntek 13:53
Jaaaa, kicsit eltévedtem akkor, sorry.Persze ezt megértem, de szerinted kinek érné meg bérelni az autót? Csak mert felhoztad, gondoltam kifejted. Ezt írtam is hogy tök megértem hogy sokaknak szükséges.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem