Szerintem ez annak a függvénye, hogy milyen koros a kocsid. Pl egy régi (20+) autót sokkal olcsóbban fent lehet tartani, mint egy újabb (mondjuk 10 évnél fiatalabb) kocsit. Én a kis fizetésemből simán fenn tudom tartani a kocsimat (26 éves), néha a szervizelés húzósabb, amikor egyben kell kicsengetni 30-40-et, de szépen, fokozatosan lehet csinálgatni.sentry írta:Viszont ha városban élnék, akkor venne a f*szom. Mocskos drága.
Én a kötelező dolgoktól fostam mielőtt megvettem, de miután utána olvastam, hogy milyen kötelezettségeim vannak simán tudtam vállani. A biztosításon és a gépjárműadón kívül csak rajtam múlik mennyit költök rá, az meg nekem egy évre megvan asszem 35-ből.
Igaz nem engem kérdeztél, de én pl. azért vettem autót, mert vezetni akartam végre. 8 éve van meg a jogsim, a kocsim előtt jó, ha kétszer vagy háromszor vezettem a 7 év alatt, és baromira akartam már tolni neki. Nekem egyáltalán nem létszükség a kocsi, de néha jó elmenni pl autótalikra, vagy beülni és csak menni valamerre, nyilván a bevásárlásnál is hasznos, vagy nyaraláshoz, illetve munkába jönni is azért jóval kényelmesebb, mint bkv-valsentry írta:Bár szerintem családosoknak ha megtehetik, akkor lehet megéri ha van egy kocsi a háznál.