Szep megfogalmazas, egyetertek mindenben___Samy___ írta:Mindenképpen hosszútávon kell gondolkodni Zidane-al, mert láthatjuk, hogy bárki az edző, egyszerűen az nem működik, hogy évente edzocsere. Itt a legnagyobb baj nem is Perezzel van, az ő nagyon buta döntéseivel, hanem velünk, szurkolókkal. Egyszerűen olyan irreális elvárásokat mutatunk a csapat felé, amit egyszerűen lehetetlen teljesíteni, ha meg ez bekövetkezik, akkor megy a fuera. Tisztelet a kivételnek, de ez a nagy altalanossag ugye.
ZZ-re felnéznek a játékosok, karizmatikus alak, tudja mi kell egy futballistának, tudja miről szól a Real Madrid. Ami ellene szól az a rutintalansag és a taktikai osszevisszasag. Ezeket azonban meg lehet érlelni, ki lehet alakítani megfelelő tanulási hajlandósággal. Csak idő kérdése. Láthatjuk mennyi nagy mágus volt itt, sorra buktak bele a dologba, mert egyszerűen nem volt meg a kémia a csapattal. Ez alól talán Ancelotti kivétel, de ugye azt meg Perez elintézte.
Tehát most van egy hasonló beállítottságú edző, akinek időt kell adni, és jó edző lehet. De itt megint az a gond, hogy már mindenki a duplazasrol álmodik. Minden edzovaltasnal megy a nagy fogadkozas a szurkolók részéről, hogy időt kell adni az edzőnek, türelmesnek kell lenni, ZZ-nel is így volt. Mindenki 2-3 évről beszélt, aztán most meg nem egy olyan hsz-t olvasni 1 (!) év utan, hogy idény végén mennie kell. Pedig tudtuk a kinevezésekor, hogy ez lesz. Várható volt.
Mindent felülír a szurkolók elvárása. Mindent. Erre ugrik a sajtó, erre ugranak a főnöki szekekben a nagykutyak. Emiatt törnek félbe játékos karrierrek. Minden erről szól, minden erre vezethető vissza, mert egyszerűen a Real Madrid szurkoloinak nagy általánosságban semmi nem elég, minden egyből kell, és mindig a szomszéd fuje a zöldebb. Amíg ez nem változik, addig itt nem lesz világverő csapat hosszabb távon, csak fellangolasok.
Én is kurva csalódott vagyok jelenleg, meg el is hintem a kritikát, ha megérdemelt, de az, hogy minden évben FIFA mód be, az nem működik. Ez már rengetegszer bebizonyosodott, és mégsem tanulunk belőle.
Erre reagalhatna az, aki elkuldene amugy, johetnek a kontra ervek.