Veidt írta:Hagyjuk már Ramost
Na itt az egyik probléma. Miért kellene hagyni? A védelmünk gyenge. Folyamatosan hibázik. Persze, lehet ezt CR-re fogni, de mi értelme van? Tegnap Ramosról kaptunk 2-t és a 3-nál sem láttam sehol. Ő a csapat kapitánya, a védelem vezére. És őt ne vegyük elő, mert neki szabad hibázni.
Veidt írta:Mellesleg őt lehet rotálni.
Persze. Ha eltiltott, vagy ha sérült. Ugyan úgy beton kezdő, mint CR. És itt most nem Ramost akarom csesztetni, hanem arra próbálok rávilágítani, hogy mennyire más a megítélése 2 hasonló játékosnak.
Kerlon írta:...
1. hanem a védekezés, ami nem ment túl jól
2. igen. És arra jutottam, hogy a kp és a támadó sor közötti kurva nagy lyukat egyik szélső sem tudná betölteni
3. ez igaz. A kiállítás után. Edzői utasításra. Előtte végig fegyelmezetten szélsőt játszott, ezért sem villogott a kapu előtt.
Az meg mindent elmond Rólad, hogy melyik volt szerinted a 2 legszebb jelenete. Mert nekem a hibátlan tizenegyes (igen, láttuk már többször, hogy nem olyan egyszerű az) és a fejes. Ez van...
Kerlon írta: Szerinted nem a támadókkal van baj? Tavaly ilyenkor 35 góllal többet szerezett a BBC. Inkább azt vennéd észre, hogy a védekezés nem 7 emberen múlik, hanem 10-en. És, hogy CR védekezésből bója formájában veszi ki a részét, de a másik 2 csatár társ sem szokott jeleskedni.
Ismét megmutatod a fogad fehérjét. Az általad felvázolt ideális kezdőből csak CR-t hagynád ki, de beismered, hogy a többi támadó gyengébb, mert mégis csak kétszer annyit rúgott, mint bármelyik társa, illetve szerinted gyengén védekezik ugyan úgy, mint a többi támadó. Ezekkel a feltételezésekkel meg, hogy önkényesen csatárkodik, meg nem lehet lecserélni ZZ-t sározod meg az egész csapatot.
Én kiszálltam a témából, mert nincs értelme.
ui.: váltig azt mondom, hogy tegnap valami történt az öltözőben. A második félidőre nem épp ideális idegállapotban jöttek ki a fiúk. Bale-től nem megszokott, hogy így direkt agyonrúgja az ellenfelet, de CR-től sem, hogy "elfelejt" labdát vezetni. Olyan érzésem van, hogy nem épp rózsás az öltözői hangulat. A múltkori kérdéses beszólás is aggasztó.