-A Real Madridnak nincs rendes akciógólja
-A Real Madrid 5 perces hosszabbítást kap egy bl dőntőn amin az atletcio fél órán át húzza az időt
-a Real Madrid a mérkőzés utolsó perceiben szerzi meg a győztes gólt
-A Real Madrid mindig büntetőt kap ha szükség van rá
-Szánalmas,hogy a Real Madrid góljait beívelésekből szerzi
-A Real Madridnak az uefa felmelegíti a golyóit(
-Az,hogy a Real Madrid megfordítja a meccseit csakis a szarjátékuknak köszönhető és utána meg csakis makk és bíró segít rajtuk.
Komolyra fordítva a szót, én a vérüket akarom ezért a maiért.Nem azért mert tovább jutottak,hanem ahogy és amit lenyomtak eddig és,hogy futball történelemről ömleng a világ sajtó miközben az internet underground-ja chelsea,bayern,juve, Real fórumokon megy az instant okádás és a röhögés neymaron és suarezen, aki a világ talán legocsmányabb élőlénye ami a pályára tette a lábát az elmúlt 150 évben.
jöjjenek a 8között,ha nem, jöjjenek az elődöntőben,ha ott se, akkor a döntőben, jöjjenek a bajnokin, még a kupában is fizetnék az alavesnek,hogy hagy játsszuk le helyettük mi a meccset, még a kupát is megkaphatják...Ha lesz nyáron barátságos meccs ott is azt akarom,hogy verjük őket.
De ha kimerünk esni úgy a bl-ből,hogy ők egy másik ágon megnyerik mint két éve,vagy ha megmerjük nyeretni velük a ligát én elengedem a csapat kezét.Sokáig kitartottam mellettük jóban rosszban, elnéztem nem egyszer nekik,ahogy visszahozzák ezeknek a nem is tudom miknek a reményeit amikor nyilvánvalóan szarok.Idén ha nem tapossák a földbe ezt a barcát, akár Cardiffban akár a Bernabeuban vagy felőlem játszhatják a meccseket ázsiában is én elengedem ezt a csapatot,mehet Zidane,CR,Bale mindenki isten hirével amerre lát.
Aztán jöjjön egy olyan generáció akik nem hagyják ezeket érvényesülni.