HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. március 2., csütörtök 8:17
Hogy mégis mit kéne csinálnia? Vegre mar hagyni egy edzőt dolgozni. Ha idény végén kirúgja ZZ-t is, akkor nekem már majdhogynem halott ez az egész. Óriási butaság lenne most megint edzőt váltani, a hibák ellenére is.
Fizikailag rendben vagyunk, akarat az megvan, mikor ég a ház. Ezek jó alapok, de a taktikát, illetőleg a védekezést azt nagyon hamar orvosolni kell valamilyen ideiglenes megoldással. Nem várom el a szezon jelenlegi szakaszában, hogy a francia most hirtelen taktikát vált, és elkezdünk szép focit játszani. Ez nem fog megtörténni, hiába is várunk erre. Egész egyszerűen ennek nem most van itt az ideje, itt már vérre megy a dolog, nem lehet mar új szisztémán gondolkozni. A régit kell finomhangolni úgy, hogy az ugy menjen, mint a szezon első felében. Akkor is szarok voltunk, de legalább tudtuk hozni a meccseket. A védekezésre meg ki kell találni vmit, mert ez nem állapot. És ami a legfontosabb, tudjuk már végre lezárni a mérkőzéseket, mert folyamat emiatt szopunk. Addig toketlenkedunk, míg az egész 90 percen izgulni kell, hogy az ellen visszajon-e vagy sem. Koncentráció hiány az egész, az hogy a kapu előtt balfaszok vagyunk, illetve hogy a mezőnyben csak lezengunk. De most ami a legfontosabb, hogy nyugodt maradjon a csapat. Ha elkezdünk kapkodni, rohangálni, annak nagyon csúnya vége lehet. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ez a lagymatag Barca bajnoki trófeát unnepeljen úgy, hogy nem látom rajtuk azt az akarást, mint a mi jatekosainkon.
Jövőre viszont ettől sokkal többet várok. Új szisztémát, aminek az alapja nem a beivelgetes, hanem az csak egy a sok elemből. Többet kell használni a pálya közepét, nem kibaszni mindent szélre. Több mozgást, beindulást a támadóktól, több ütem, ill. mélységi passzt a középpályásoktól.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"