El Unico írta:Láttuk mit tudnak a nagy taktikai zsenik, nem egyszer, nem kétszer. Mourinhotól Ancelottin át Benítezig. Aztán jött Zizu és fél év alatt BL-t nyert. Most meg vannak akik nyáron elküldenék a francba... vicc.

Tökéletes edző nincs, mindegyiknek van faszsága, mikor fogjátok már fel. Mourinho a kontra híve volt, nem tetszett, megbukott. Ancelotti labdát tartott, de többé kevésbé színes maradt a repertoár, aztán a nagy taktika eltűnt és jöttek a problémák. Elküldték. Benítezt meg sem említem.
Kicsivel több, mint 1 éve van a kispadon, de küldjük el és kezdjük elölről. Hát persze.

Gondolom Real meccsek taktikai elemzéseit nem szoktad olvasni.
Látom nagyon elfogult vagy, szóval nem is próbállak meggyőzni, de attól még igaz hogy ZZ hihetetlen gyenge taktikailag.
Pár költői kérdést teszek fel neked: Hogy lehet az hogy Sampaoli egy sokkal gyengébb kerettel amiben ő 11 embert cserélt ki a tavalyi Sevillában, az ott van a seggünkön? Kb 2-3 hónap alatt rendbe vágta a csapatot és van pofája a csapatnak, látszik mit akar játszani, sőt nem is egy hadrendben képesek játszani, sőt, váltanak meccs közben is. Ilyen egy edző.
Mondok még egy példát, hogy ne hogy azt hidd hogy ez kiemelkedő. Conte elment Chelseahez és kb csont ugyan azzal a kerettel amivel Mourinho bukdácsolt, azt úgy gatyába rázta pár hónap alatt, és annyira stabilak hogy bajnokesélyesek, és valószínűleg meg is nyerik.
Erre milyen magyarázatot adsz? És ezek nem véletlenek, interneten olvashatsz te is végtelen sok okos ember által írt cikkeket ahol szépen bemutatják hogy ezek az edzők, hogy és miért ilyen sikeresek, illetve egy csomó van arról, hogy Zidane alatt a csapat semmit nem változott taktikailag. Ugyan azok a hibák vannak, egyiket sem oldotta meg. Pedig hoztam két példát, két edzőt, aki 2-3 hónap alatt gatyába rázott egy sokkal gyengébb képességű keretet.
Azt aláírom hogy minden edzőnek van hibája. De ez ott jön elő hogy Zidane a szememben nem is edző. Csak egy motivátor, és annyira erős a keret, hogy elbírja ezeket a hibákat. DE mondok valamit mielőtt azt hiszed hogy szét akarom alázni a kedvenced. Pl a Sevilla elleni első kupameccset, amit Bernabeuban játszottunk, ott azt hittem ZZ ráérez hogy mi a helyes út, de utána teljesen elvetette. Pedig ott látszott hogy volt valami taktikánk, hogy látszott mit akar játszatni, és nyertünk is.